Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα.

Αρχικά να ζητήσω συγνώμη,αν έχω ανοίξει το τοπικ σε λάθος θέμα.

Έκανα λοιπόν μια αγορά προχθές το Kinguin και στον λογαριασμό μου,πέρα από την χρέωση που έπρεπε(49 ευρώ),ταυτόχρονα έγιναν και άλλες δύο χρεώσεις σε κάποιο Agoda Reservation Internet.

Mεγάλες χρεώσεις και οι 2,ήτοι 219 και 91 αντίστοιχα.

Προφανώς οι χρεώσεις αυτές δεν έχουν γίνει από μένα και ούτε και ξέρω τι είναι αυτό το Agoda.

Πήγα προ ολίγου στην τράπεζα και έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής φυσικά.

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω,ή κάποια συμβουλή για το πως θα κινηθώ;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

με ενα απλο google search καποιος εαν οχι εσυ εχει τα στοιχεια της καρτας σου και εκανε κρατηση σε ξενοδοχειο η κατι τετοιο μαζι με την αμφισβυτηση ακυρωσε και την καρτα γιατι ισως τραβηξει και αλλα λευτα.

Δημοσ.

Αν εκανα την κράτηση εγώ σε ξενοδοχείο λογικά τώρα θα ετοιμαζόμουν για διακοπές και όχι για βάρδια...

Το θέμα είναι πως έγινε την ώρα που έκανα την αγορά από το kinguin,οπότε εκεί κάτι παίζει να έγινε.

Ακύρωση δεν έκανα στην κάρτα,αλλά τώρα που το λες,δεν είναι κακή ιδέα.

Δημοσ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις η πρώτη κίνηση είναι να ακυρώσεις την κάρτα και μετά να πας στην τράπεζα να κανείς αμφισβήτηση συναλλαγής .Από εκεί και πέρα περιμένεις μέχρι η τράπεζα να εξετάσει το θέμα σου.

Εμένα στις 30 Νοέμβρη μου έγιναν 3 χρεώσεις πάνω από 600 ευρώ σε καταστήματα αθλητικών που εδρεύουν σε Τσεχία και Ουγγαρία αντίστοιχα και ενώ έχω κάνει αμφισβήτηση από τις 1 Δεκέμβρη χτες που ρώτησα στο κατάστημα της τράπεζας μου απάντησαν ότι λόγο φόρτου εξετάζουν ακόμη τις υποθεσεις του Οκτωβρίου και για την δίκη μου να υπολογίζω μετά τις 20 Ιανουαρίου.

Δημοσ.

Έγινε αυτόματα ακύρωση της κάρτας με την αμφισβήτηση τελικα.

Πήγα και μου έδωσαν καινουρια.

Άντε να δούμε τώρα τι θα γίνει με τα χρηματα...

Δημοσ.

Όταν δίνετε την κάρτα σας σε μη επιλήψιμα sites, δηλαδή όχι Amazon, eBay, κλπ, τότε χρησιμοποιήστε Paypal ή προπληρωμένη.

Ποτέ πιστωτική απευθείας και ειδικά, ποτέ χρεωστική.

Πάντως οι τράπεζές σας, τον παίζουν κανονικότατα... Εδώ σε παρόμοια φάση, με χρέωσαν 1900$ για σεμινάρια της Microsoft, που λόγω επαγγέλματος θα μπορούσαν να πούνε ότι όντως το έκανα εγώ, είχαν επιστραφεί τα χρήματα σε 4 ώρες.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν δίνετε την κάρτα σας σε μη επιλήψιμα sites, δηλαδή όχι Amazon, eBay, κλπ, τότε χρησιμοποιήστε Paypal ή προπληρωμένη.

Ποτέ πιστωτική απευθείας και ειδικά, ποτέ χρεωστική.

μέσω Paypal έγινε η πληρωμή κανονικότατα.

Το περίεργο είναι πως ενώ έχω 2step verification σε όλα,δεν είχα καμία ενημέρωση πουθενά,απλά έσκασαν οι χρεώσεις.

Δημοσ.

μέσω Paypal έγινε η πληρωμή κανονικότατα.

Το περίεργο είναι πως ενώ έχω 2step verification σε όλα,δεν είχα καμία ενημέρωση πουθενά,απλά έσκασαν οι χρεώσεις.

Τότε κάπου αλλού την έδωσες, ή μπήκες μέσω κάποιου link που κατέγραψε τα στοιχεία σου.

Από το Paypal, αν έχεις λογαριασμό και δεν έδωσες επί τόπου στοιχεία κάρτας, είναι αδύνατο να την κλέψουν, γιατί σε κανένα στάδιο της διαδικασίας δεν εισάγεις αριθμούς.

Επίσης, αν έχεις 2-factor, τότε πάρε την τράπεζα κι άρχισε τα μπινελίκια άμεσα. Δεν έχουν κανένα λόγο να εξετάσουν τις χρεώσεις αν δεν έγινε authentication.

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω πραγματικά.όλα τα έκανα όπως κάθε φορά.

Μπήκα στο site της kinguin.επέλεξα προϊόν,ταμείο,πληρωμή μέσω paypal,τα υπόλοιπα γνωστά σε όλους.

Θα πάω να βγάλω και μια προπληρωμένη να έχω το κεφάλι μου ήσυχο εν τέλη.

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω από μέρους μου άραγε;

Δημοσ.

κατι αλλο παιχτηκε, αν πληρωσες με paypal.

και ναι αν δεν ειναι steam amazon paypal η netflix η αντιστοιχα μεγεθη καταστηματων, καλυτεραμην δινετε καρτα

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο με PayPal πληρώνω εδώ και πολλά χρόνια.

Ποτέ δεν έχω πληρώσει με κάρτα, πέρα από φυσικό κατάστημα εννοείται.

Δεν ξέρω τι παίζει να παίχτηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...