Chrysostomos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ελπίζω να πάνε όλα όπως τα λες. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους σας.
antbyron Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Και εγώ δεν νομίζω ότι θα χάσεις τα λεφτά σου, απλά θα τραβήξεις ένα άγχος και μία ταλαιπωρία.
Chrysostomos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό πες παλεύεται. Αλλά 300 αέρας είναι σχεδόν μισό μηνιάτικο πλέον...
stelios18120 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Θα τα πάρεις πίσω τα χρήματα Απλά θα πάρει λίγο χρονο 1
Chrysostomos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ας πάρει Στέλιο δε βαριέσαι. όχι ότι μου περισσεύουν,αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. 1
moutsa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Όπως εγραψα και στην αρχή του νήματος ενώ τους ανέφερα το περιστατικό μου άμεσα η υπόθεση μου ακόμη δεν έχει ελεγχθεί και θα περιμένω τουλάχιστον ένα μήνα και βλέπουμε όπως μου είπε ο υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας. Αν είχαν ασχοληθεί άμεσα θα είχαν ακυρώσει τη συναλλαγή και θα τελείωνε το θέμα άμεσα. Τι να πω δεν ξέρω πώς δουλεύει το σύστημα αλλά ο απατεώνας τώρα θα έχει λάβει τις παραγγελίες που έκανε με την κάρτα μου.
Chrysostomos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Και εμένα στην Πειραιώς μου είπαν δεν ξέρουν πόσες μέρες κάνει.
MessatsuRoku Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 πες το στην τραπεζα απο κοντα γιατι απο το τηλεφωνο δεν βγαζεις ακρη, αμα εχει σταλει η πληρωμη τοτε θα πρεπει να τα παρουν πισω και αυτο θελει καπου στον μηνα... Και εμένα στην Πειραιώς μου είπαν δεν ξέρουν πόσες μέρες κάνει. στην αδερφη μου που ετυχε κατι αναλλογο και τα ζητησε πισω εκανε ενα μηνα
Chrysostomos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά τέλος καλό όλα καλά. Σήμερα είδα ότι πιστωθηκαν πίσω στον λογαριασμό μου τα χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα