Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά τ' άλλα για δώρω θέλω μια φερράρι των 1100cc! :mrgreen:

Οριστε, για να μη λες οτι δεν μοιραζομαστε πραγματα εμεις οι καπιταλιστες :)

post-444272-0-53360300-1513895183_thumb.jpg

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αναμεσα στα αλλα ...να μπλοκάρει το internet σε όσους εχουν πολύ ελευθερο χρόνο και ξοδευουν bandwidth με ανουσια keystrokes.

Αυτο αυτο,το λεω τοσο καιρο και να επιτελους ενας που με καταλαβαινει..

Κατά τ' άλλα για δώρω θέλω μια φερράρι των 1100cc! :mrgreen:

Να σου παρω ενα λεξικο για αρχη? :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα απαντήσω σοβαρά γιατί δεν με παίρνει να κάνω αλλιώς, λόγω mood. Να γινόταν να μου έφερνε τον πατέρα μου πίσω, έστω για λίγο, ο οποίος "έφυγε" σε δευτερόλεπτα. Πρώτη φορά γιορτές χωρίς εκείνον, η όλη ατμόσφαιρα γύρω μου με τα στολίδια και τα λαμπάκια, περισσότερο με θλίβει. Α, θα του ζήταγα επίσης να με με κάνει να κρατήσω τον λόγο μου ότι θα κρατήσω εκείνο το Χ που έριξα σε όλους εκείνους τους "κολλητούς" και "στενούς συγγενείς" που κοίταξαν τι μπορούσαν να αρπάξουν όταν έφυγε, και όταν είδαν ότι δεν τους έπαιρνε, λάκισαν σφυρίζοντας αδιάφορα.

Καλές γιορτές παιδιά και να ζείτε την ομορφιά του σήμερα και τις στιγμές του. Sorry αν χάλασα την troll διάθεση του thread. I know I'm not fun at parties anymore.

• Like 7
Δημοσ.

Ενας αϊ Βασιλης με τρολλ διαθεση θα μπορουσε να σου φερει ενα τσουβαλι μονολεπτα η δεκαχιλιαρα (δραχμες)

Κατι θα ξερει , μπορει σε μια δυο πρωτοχρονιές να τον ευγνωμωνεις ειδαλλως τι ειχες τι χασες :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θα απαντήσω σοβαρά γιατί δεν με παίρνει να κάνω αλλιώς, λόγω mood. Να γινόταν να μου έφερνε τον πατέρα μου πίσω, έστω για λίγο, ο οποίος "έφυγε" σε δευτερόλεπτα. Πρώτη φορά γιορτές χωρίς εκείνον, η όλη ατμόσφαιρα γύρω μου με τα στολίδια και τα λαμπάκια, περισσότερο με θλίβει. Α, θα του ζήταγα επίσης να με με κάνει να κρατήσω τον λόγο μου ότι θα κρατήσω εκείνο το Χ που έριξα σε όλους εκείνους τους "κολλητούς" και "στενούς συγγενείς" που κοίταξαν τι μπορούσαν να αρπάξουν όταν έφυγε, και όταν είδαν ότι δεν τους έπαιρνε, λάκισαν σφυρίζοντας αδιάφορα.

Καλές γιορτές παιδιά και να ζείτε την ομορφιά του σήμερα και τις στιγμές του. Sorry αν χάλασα την troll διάθεση του thread. I know I'm not fun at parties anymore.

Φίλε, ειλικρινά καλή δύναμη!!!!

Να είσαι πάντα καλά, και συ, και η οικογένειά σου. Πραγματικά, οι δικοί μας, είναι αυτοί που αξίζουν στην τελική.

Κανένα υλικό. Και όποιοι μας αγαπάνε για τα υλικά, καλή τους τύχη, και ας χωρίσουν οι δρόμοι μας.

Καλή δύναμη και πάλι! Κάνε ότι σε κάνει χαρούμενο.

• Like 4
Δημοσ.

Υγεία και να μου φύγει το άγχος..

Ένα τσουβάλι λεφτά

Ήλπιζα να έλεγες πρωτάθλημα στον πύργο τον λευκό Παοκαρα.

• Like 2
Δημοσ.

Να γινόταν να μου έφερνε τον πατέρα μου πίσω, έστω για λίγο, ο οποίος "έφυγε" σε δευτερόλεπτα. Πρώτη φορά γιορτές χωρίς εκείνον, η όλη ατμόσφαιρα γύρω μου με τα στολίδια και τα λαμπάκια, περισσότερο με θλίβει. Α, θα του ζήταγα επίσης να με με κάνει να κρατήσω τον λόγο μου ότι θα κρατήσω εκείνο το Χ που έριξα σε όλους εκείνους τους "κολλητούς" και "στενούς συγγενείς" που κοίταξαν τι μπορούσαν να αρπάξουν όταν έφυγε, και όταν είδαν ότι δεν τους έπαιρνε, λάκισαν σφυρίζοντας αδιάφορα.

Θα μπορουσα να τα εχω γραψει εγω ολα αυτα. Τωρα αδιαφορες γιορτες, αδιαφορα τα παντα. Τελος παντων, show must go on. Καλες Γιορτες σε ολους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...