Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε ξερω ρε παιδια, εγω περαν του οτι δε το θεωρω σωστο , δε μου βγαινει κιολας - ψιλοντρεπομαι να αρχισω να συζηταω στο κινητο και να με ακουνε 20 αγνωστοι.

Προφανώς, αυτό είναι το χειρότερο από όλα
  • Like 1
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δνε μπορώ καν να μπω σε λεωφορείο.. Ειδικά όρθιος ίσως πέσω.

Αν κάθομαι κάτι γίνεται αλλά δεν μιλάω δεν λαλώ πουθενά... Να φτάσω να τελειώνω!!

Ευτυχώς τα χάλια ΜΜΕ της Ελλάδας τα χρησιμοποιώ ακριβώς 4 φορές τον χρόνο που θα παω το αυτοκίνητο της εταιρείας για σέρβις.. Αντε να τελειώσει η ενοικίαση να τελειώσει και η αηδία αυτή.

• Like 1
Δημοσ.

Ακουστικα και μουσικη,ο ηλιθιος δεν αλλαζει.
Ειδικα οι γυναικες που οταν βαριουνται σε ΜΜΜ η ακομα και οταν περπατανε στο δρομο παιρνουν καποιον τηλ για να μιλησουν,χωρις να εχουν κατι συγκεκριμενο,αυτες ειναι που δεν παλευονται.

Θυμαμαι σε ενα ταξιδι ηταν μια φοιτητρια που πηγαινε για σουκου σπιτι της και ανελυε στη φιλη της ποσα ρουχα και παπουτσια ειχε παρει μαζι της για καμια ωριτσα.Θυμαμαι ακομα για τα πεδιλακια και τα 12ποντα.Στο τελος αρχισε τις σελφι με μια ψηφιακη ( δεν ηταν ακομα μοδα ) και εγω της εκανα photobombing   ( παλι δεν ηταν μοδα ) απο το πισω καθισμα .

Αυτο που ειναι το πιο λυπηρο ειναι να ακους νεα ατομα να λενε που βγηκαν,τι ηπιαν και με ποιον κοζαριστηκαν.
Ενδιαφεροντα μηδεν,μονο καφεδες,ινσταγκραμ και ποτα.

• Like 8
Δημοσ.

Ακουστικα και μουσικη,ο ηλιθιος δεν αλλαζει.

Ειδικα οι γυναικες που οταν βαριουνται σε ΜΜΜ η ακομα και οταν περπατανε στο δρομο παιρνουν καποιον τηλ για να μιλησουν,χωρις να εχουν κατι συγκεκριμενο,αυτες ειναι που δεν παλευονται.

Θυμαμαι σε ενα ταξιδι ηταν μια φοιτητρια που πηγαινε για σουκου σπιτι της και ανελυε στη φιλη της ποσα ρουχα και παπουτσια ειχε παρει μαζι της για καμια ωριτσα.Θυμαμαι ακομα για τα πεδιλακια και τα 12ποντα.Στο τελος αρχισε τις σελφι με μια ψηφιακη ( δεν ηταν ακομα μοδα ) και εγω της εκανα photobombing   ( παλι δεν ηταν μοδα ) απο το πισω καθισμα .

Αυτο που ειναι το πιο λυπηρο ειναι να ακους νεα ατομα να λενε που βγηκαν,τι ηπιαν και με ποιον κοζαριστηκαν.

Ενδιαφεροντα μηδεν,μονο καφεδες,ινσταγκραμ και ποτα.

Η ματαιοδοξία και το φαίνεσθαι των σημερινών νέων Ελληνίδων,σε μια πρόταση.

Δημοσ.

Η ματαιοδοξία και το φαίνεσθαι των σημερινών νέων Ελληνίδων,σε μια πρόταση.

Πιο πολυ επειδη βαριουνται το κανουν.

Αυτα ακριβως που λες ομως ειναι σε μεγαλο ποσοστο στα νεα κοριτσια.

Ειδικα οσες ασχολουνται ενεργα με το ινστα εχουν σοβαρα θεματα.

Διαβαζα καποια ερευνα που ελεγε οτι ο μεσος ανδρας λεει περιπου 10.000 λεξεις την ημερα ενω η μεση γυναικα 40.000.

Δημοσ.

Ταξιδεύω συχνά Αθήνα- επαρχία (7,5 ώρες) με λεωφορείο. Το χειρότερο είναι να ακούω όλο το προγραμμα του στρατοπέδου από φαντάρους και πλήρη ανάλυση των διαδικασιών που προβλέπονται σε παραβάσεις τους. Το ακόμα χειρότερο είναι όταν έχω μπροστά η πίσω αντίστοιχα πουτ..κια και σχολιάζουν το τι κάνανε με τον έναν και τον άλλον και ποσά άκυρα ρίξανε στο χθεσινό club της σχολής τους!

Τύπε, γιατί δεν χωνοσουνα στα πουτ..κια?

Αδικαιολογητος!

• Like 2
Δημοσ.

25 μαρτίου να ταξιδεύω και η απο πίσω μου να έχει ξεκολωθεί στα τηλέφωνα

Και οκ, την φωνή της την καλύπτεις με τα hands free σου, την σκορδίλα που ανάβλυζε (λόγο λόγο της ημέρας) απ το στόμα της πως μπορείς να την διαχειριστείς;;;

Δημοσ.

εγω κανω ολα μου τα τηλεφωνα στο λεωφορειο παντως, ειναι νεκρος χρονος οπως και να εχει

δε νομιζω οτι ακουγομαι αλλα δε με εχει απασχολησει και ποτε

ουτως η αλλως δεν υπαρχει προσωπικος χωρος σε δημοσιους χωρους, οποτε η συντηρηση μιας ψευδαισθησης μου ειναι ψιλοαδιαφορη.

γενικα δε δινω σημασια σε αλλους στα ΜΜΜ και θεωρω πως και οι αλλοι δε δινουν σημασια σε εμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβως αυτο. Οταν ολη μερα τρεχεις για δουλειες και δεν γινεται να μιλας εν ωρα εργασιας ο χρονος στο λεωφορειο ειναι ευκαιρια να κανεις ενα τηλ στη μανουλα, να ευχηθεις για την γιορτη ενος φιλου, να κανονισεις κατι με το αμορε κλπ. Εκμετάλλευση του χρονου λεγεται βρε παιδια!

Τωρα αν η άλλη/άλλος ξεφωνιζει διπλα σας πειτε κατι. Αλλα αν μιλαει νορμαλ τοτε δεν μπορειτε να πειτε κατι. Αν σας ενοχλει η καθε ομιλια τοτε ακουστικα ή ποδια ή ταξι. Που και ο ταριφας θα σας παρει τ'αυτια αλλα τελος παντων.

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά δεν ενοχλούμαι (εκτός αν συντρέχει σοβαρός λόγος να ενοχληθώ), απλά απορώ με όσους δεν ντρέπονται να λένε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το κάθε τι που τους συνέβη στην καθημερινότητά τους.

Δηλαδή σκέψου να είσαι στο λεωφορείο ή ακόμα και στο ταξί που λες, και να ακούς τον άλλον να λέει που τσακώθηκε με τη γυναίκα/κοπέλα του (με λεπτομέρειες), τι αγόρασε απ' το σουπερμάρκετ, τι δώρο του έφερε ο τάδε και άλλα γραφικά.

Είναι και οι άλλοι που τσακώνονται μέσα στα σπίτια και γκαρίζουν και βγάζουν όλα τ' άπλυτά τους στη φόρα και μαθαίνει (ακόμα και χωρίς να το θέλει) όλη η γειτονιά τα προσωπικά τους. Και η πλάκα είναι ότι δεν τους νοιάζει.

Κι εγώ μπορεί να τσακωθώ, αλλά θα κοιτάξω να μη μάθουν όλοι τι τρέχει.

Κάποια πράγματα είναι για τον εαυτό μου, άντε και για κάποιον πολύ κοντινό.

Για χρόνια πολλά μπορεί να πάρω, αλλά αν με αρχίσει ο άλλος σε τίποτα «περίεργες» ερωτήσεις θα αποφύγω να του απαντήσω.

Για να κανονίσω κάτι άμεσο θα πάρω, αλλά θα αποφύγω να αναφέρω λεπτομέρειες, όπως τι ακριβώς θα κάνω, πού θα κατέβω, πού θα βγω κ.λπ.. Όχι ότι θεωρώ πως άλλη όρεξη δεν έχουν απ' το να ασχοληθούν όλοι μαζί μου, απλά δε χρειάζεται να ακούσουν κι άλλοι αυτά που λέω.

Είναι θέμα χαρακτήρα, πόσο κλειστός ή πόσο «ζαμάν φου» είναι κάποιος.

Μπήκε τις προάλλες στο λεωφορείο ένας που δουλεύαμε μαζί κάποτε, και μέσα σε δυο στάσεις πρόλαβε να μου πει για ένα χειρουργείο που έκανε (αφαίρεση όρχι), πού έπιασε δουλειά, τι έχει μάθει εκεί, που τα έφτιαξε με μία που έπαιζε σ' ένα μανουσοσήριαλ, και δε θυμάμαι κι εγώ τι άλλο μου είπε, οχτώ παρά το πρωί μάλιστα. Καταλαβαίνεις για τι πράγμα συζητάμε;

Συμφωνώ στο ότι είναι νεκρός χρόνος και αν μπορεί κάποιος να τον αξιοποιήσει με κάποιο τρόπο, καλώς το πράττει, αρκεί να μη γίνεται ενοχλητικός.

• Like 1
Δημοσ.

α οχι δε φιλτραρω καθολου, κι εγω ολα τα λεω. δε μπορω να σκεφτομαι οτι μπορει να με ακουει καποιος που να "μη θελει να ξερει τις λεπτομερειες", δε με αφορα να προσεχω για να μην ακουσουν τυχαια αλλοι.

νομιζω οτι δεν ειναι το προβλημα στη θεματολογια αλλα στα ντεσιμπελ.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι ανάλογα το πόσο σπουδαίος νομίζει ότι είναι κάποιος. Προσωπικά αν και σπάνια παίρνω λεωφορείο, εννοείται πως θα μιλήσω κανονικά αν με πάρουν. Όπως δε με ενδιαφέρει τι λέει ο διπλανός μου, το ίδιο αδιάφορα περιμένω να του είναι και αυτά που λέω εγώ. Αν κάποιος θέλει απόλυτη ησυχία να κάτσει σπίτι του.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...