giannos13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Στα ΜΜΜ εγώ μιλάω στο τηλέφωνο άλλα έτσι κι αλλιώς οι συζητήσεις μου είναι σύντομες (max 1 λεπτό). Δεν γκαρίζω αλλά ουτε ψιθυρίζω μήπως και ακούσουν τα μυστικά του κράτους. Χαμηλόφωνα και λακωνικά Φυσικά υπάρχουν οι επιδειξίες, οι αναίσθητοι, οι χαζογκόμενες, οι βαρήκοες γιαγιάδες κτλ κτλ 2
WelcomeW Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Αθήνα δεν έχω ιδιαίτερο θέμα γιατί σε το πολύ 5 λεπτά θα έχω κατέβει/θα έχει κατέβει. Με τις γκόμενες θα έλεγα ότι δεν έχω θέμα που μιλάνε με τις ώρες για χαζά θέματα γιατί έχουν πιο ήπια/χαλαρωτική φωνή σε αντίθεση με ένα μλκσμενο 15χρονο που μιλάει 1 ώρα μέσα στο λεωφορείο (ΚΤΕΛ) για το League of Legends. 11 ώρες πριν, webparts είπε Που καταληξαμε,να προτεινουμε τετοιες λυσεις. Το αστειο ειναι οτι ειναι η μονη αμεση και δραστικη λυση.Ετσι ομως ρισκαρεις να μη βρεις θεση στο επομενο ενω καθοσουν ωραια και καλα,η να πετυχεις κανα χειροτερο. Προτεινω στειρωση για ολους αυτους και τα παιδια τους στον καιαδα. Θα μας κοροιδευουνε κιολας που καθομαστε ησυχα σα μαλακες. Κοιτα τον αντικοινωνικο θα λενε,ουτε καν να ανοιξει το κινητο να κοινωνικοποιηθει στα social media. Απλα καθεται ετσι και κοιταζει απο το παραθυρο,ο ψυχακιας. Για Αθήνα και Μετρό δεν το συζητώ. Κατεβαίνεις και παίρνεις το επόμενο που θα έρθει σε 5 λεπτά. Για τα λεωφορεία και νύχτα , όχι δεν κατεβαίνεις. Για εκτός Αθήνας "υπομονή"
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, aGka8l είπε οταν ειμουν φοιτητής και εκανα συχνα με το κτελ 3-4 ωρες δρομο παντα υπήρχε κάποιος να μου την σπασει μα με ομιλία , μα να βαζει μουσικη δυνατα απο το κινητο .. το καλύτερο ηταν ομως μια φορα ενα ολοκληρο λεωφορειο ακουγε εναν που μιλαγε με τον κολλητο του και του λεγε εκανε σεξ χωρις προφυλακτικό και μαλλον δεν προλαβε να τραβηχτεί αλλα δεν ηταν και σιγουρος και η δικιά του εχει καθυστέρηση και σκεφτετε να το κρατήσουν αυτος και αυτη δεν θελει ... σουρεαλλλ Καταλαβαίνεις πολλά από την προσωπικότητα ενός ανθρώπου όταν τον ακούς στο τηλέφωνο. Μιλάνε επίτηδες δυνατά στο τηλέφωνο και λένε συνήθως είτε "προσωπικά" είτε ανοησίες και πάντα με υφάκι και εκνευριστικό γκρινιάρικο τόνο φωνής. Συνήθως χαζογκόμενες/χαζογκόμενοι που μιλάνε φωναχτά για το ότι έχουν επιτυχίες και τους της πέφτουν συνέχεια, για την δουλειά τους που είναι οι καλύτεροι και αδικούνται ή για τους φίλους τους που τους ζηλεύουν και τους κουτσομπολεύουν. Ακόμη και οι και οι εκφράσεις τους είναι προβλέψιμες, "ακου ρε μαλάκα", "ακου τι μου είπε ο μαλάκας κλπ.
pink_glitter Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, SlickNick είπε Τα ΜΜΜ είναι δημόσια. Όπως εγώ ανέχομαι τον κάθε άπλυτο, τον χοντρό που πιάνει πέντε θέσεις, την φαγητίλα, τον συνωστισμό και τους ζητιάνους με τις ανοιχτές πληγές, θα ανεχτείς και εμένα που θέλω να μιλήσω. Άμα δεν σου αρέσει, πάρε αυτοκίνητο... Ο "χοντρός" μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να αδυνατίσει άμεσα, λόγω κάποιας φαρμακευτικής αγωγής. Η "φαγητίλα" ίσως να οφείλεται στο ότι κάποιος φοιτητής βρίσκεται μακρυά από το σπίτι του, του έστειλαν κάτι και δεν έχει άλλο μέσο να το μεταφέρει. Ο "ζητιάνος" ίσως είναι κάποιος που δεν ήταν τόσο τυχερός όσο εσυ, και θα έπρεπε να ντρέπεσαι που τον ανέφερες ως παράδειγμα. Εσύ όμως σπιτάκι έχεις, και μπορείς εκεί να κάνεις όσες κλήσεις θέλεις. Έχεις την επιλογή να μην φέρθεις σαν απολίτιστος πίθηκος. Τώρα αν επιλέξεις να φερθείς έτσι, έχουμε και εμείς το δικαίωμα να παραπονεθούμε για αυτό, επειδή είναι κάτι που μπορείς να ελέγξεις και δεν το κάνεις. 3 1
SlickNick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, pink_glitter είπε Ο "χοντρός" μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να αδυνατίσει άμεσα, λόγω κάποιας φαρμακευτικής αγωγής. Η "φαγητίλα" ίσως να οφείλεται στο ότι κάποιος φοιτητής βρίσκεται μακρυά από το σπίτι του, του έστειλαν κάτι και δεν έχει άλλο μέσο να το μεταφέρει. Ο "ζητιάνος" ίσως είναι κάποιος που δεν ήταν τόσο τυχερός όσο εσυ, και θα έπρεπε να ντρέπεσαι που τον ανέφερες ως παράδειγμα. Εσύ όμως σπιτάκι έχεις, και μπορείς εκεί να κάνεις όσες κλήσεις θέλεις. Έχεις την επιλογή να μην φέρθεις σαν απολίτιστος πίθηκος. Τώρα αν επιλέξεις να φερθείς έτσι, έχουμε και εμείς το δικαίωμα να παραπονεθούμε για αυτό, επειδή είναι κάτι που μπορείς να ελέγξεις και δεν το κάνεις. Και εγώ μπορεί να καίγομαι εκείνη την ώρα να μιλήσω επειδή μου έχει λείψει πολύ η μάνα μου και θέλω να της πω τα νέα μου. Ή είναι το εταιρικό και άμα δεν το απαντήσω θα με σκίσουν. Ή τσακώθηκα με την κοπέλα μου και προσπαθώ να διορθώσω την κατάσταση... Ή ο χοντρός δεν θέλει να αδυνατίσει και απλά γουστάρει να τρώει, ο ζητιάνος μπορεί να είναι ένα ρεμάλι που επέλεξε να καταστρέψει τη ζωή του και η γιαγιά μεταφέρει φαγητά επειδή ο εγγονός της είναι κλασικός τεμπέλης Έλληνας που δεν μαγειρεύει. Μπορείς να παίζεις το παιχνίδι των πιθανοτήτων όλη μέρα ή απλά να δεχτείς ότι ο χώρος είναι δημόσιος και θα φάμε ο ένας τον άλλον στην μάπα.
SlickNick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Ποσο χαιρομαι που εχω αμαξι. Το πιο σωστό πράγμα που ειπώθηκε σε αυτή την συζήτηση!
pink_glitter Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, SlickNick είπε Και εγώ μπορεί να καίγομαι εκείνη την ώρα να μιλήσω επειδή μου έχει λείψει πολύ η μάνα μου και θέλω να της πω τα νέα μου. Ή είναι το εταιρικό και άμα δεν το απαντήσω θα με σκίσουν. Ή τσακώθηκα με την κοπέλα μου και προσπαθώ να διορθώσω την κατάσταση... Ή ο χοντρός δεν θέλει να αδυνατίσει και απλά γουστάρει να τρώει, ο ζητιάνος μπορεί να είναι ένα ρεμάλι που επέλεξε να καταστρέψει τη ζωή του και η γιαγιά μεταφέρει φαγητά επειδή ο εγγονός της είναι κλασικός τεμπέλης Έλληνας που δεν μαγειρεύει. Μπορείς να παίζεις το παιχνίδι των πιθανοτήτων όλη μέρα ή απλά να δεχτείς ότι ο χώρος είναι δημόσιος και θα φάμε ο ένας τον άλλον στην μάπα. Όπως είπα και παραπάνω, σπιτάκι έχεις για να μιλήσεις στη μάνα σου αν σου λείπει ή στην κοπέλα σου. Και δεν νομίζω ότι είναι πολύ θετικό για τη δουλειά το να γκαρίζεις στο εταιρικό. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από pink_glitter
SlickNick Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pink_glitter είπε Όπως είπα και παραπάνω, σπιτάκι έχεις για να μιλήσεις στη μάνα σου αν σου λείπει ή στην κοπέλα σου. Και δεν νομίζω ότι είναι πολύ θετικό για τη δουλειά το να γκαρίζεις στο εταιρικό. Θα ενημερώσω άμεσα τον διευθυντή μου ότι δεν μπορώ να απαντάω στο εταιρικό κινητό όταν βρίσκομαι στα ΜΜΜ επειδή η ανοχικότητα της pink_glitter εξαντλείται στους επαγγελματίες, αλλά δεν έχει όρια προς τους ζητιάνους με τις ανοιχτές πληγές που δεν πληρώνουν εισιτήριο... Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από SlickNick
pink_glitter Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, SlickNick είπε Θα ενημερώσω άμεσα τον διευθυντή μου ότι δεν μπορώ να απαντάω στο εταιρικό κινητό όταν βρίσκομαι στα ΜΜΜ επειδή η ανοχικότητα της pink_glitter εξαντλείται στους επαγγελματίες, αλλά δεν έχει όρια προς τους ζητιάνους με τις ανοιχτές πληγές που δεν πληρώνουν εισιτήριο... Συγγνώμη, αλλά διάβασες τι έγραψα; Έγραψα ότι δεν νομίζω ότι είναι σωστό να γκαρίζεις στο τηλέφωνο. Άλλη σημασία έχει η λέξη "γκαρίζω" και άλλη η φράση "μιλάω ήσυχα σαν πολιτισμένος άνθρωπος". 2
SlickNick Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, pink_glitter είπε Συγγνώμη, αλλά διάβασες τι έγραψα; Έγραψα ότι δεν νομίζω ότι είναι σωστό να γκαρίζεις στο τηλέφωνο. Άλλη σημασία έχει η λέξη "γκαρίζω" και άλλη η φράση "μιλάω ήσυχα σαν πολιτισμένος άνθρωπος". Εντάξει τότε! 1
fisherman95 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Όταν μιλάνε, είτε στο τηλέφωνο, είτε στον/-ην διπλανό/-η, σαν άνθρωποι, δεν με ενοχλεί. αλλά αν γκαρίζουν, τότε ναι, με ενοχλεί και πολύ μάλιστα.
theoritikos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Στα ΜΜΜ δεν θα έλεγα ότι με ενοχλεί, σε 10-15 λεπτά θα είμαι στον προορισμό μου. Τα κτελ είναι το πραγματικό δράμα. Παρακαλώ κάθε φορά να λειτουργεί το wi-fi του πούλμαν για να ακούσω ότι θέλω στο spotify, και όχι τις απαράδεκτες μουσικές επιλογές του οδηγού..
Vangelis_D9 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Υπόψη ότι τουλάχιστον στην Αγγλία έχει απαγορευτεί η χρήση κινητών στα ΜΜΜ, δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες χώρες.
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Το χειρότερο είναι κάτι άπλυτα/ναρκομανή άτομα που κυκλοφορούν σε λεωφορεία που περνούν από κέντρο (Βικτώρια, μουσείο, ομόνοια, πολυτεχνείο) κυρίως. Ανεβαίνω που και που κυψέλη και κάθε φορά ρουφάω τζούρες από την μπλούζα μου για να μην πεθάνω από τη βρώμα. Επίσης μια φορά μου έτυχε να δω κλοπή. Κατέβηκε ο τύπος στο Μεταξουργείο, πήρε μια τσάντα από την πρώτη κοπέλα που είδε και άρχισε να τρέχει. Ήταν σοκαριστικό το γεγονός ότι θα μπορούσε να έχει πάρει την τσάντα κάποιου άλλου από εμάς και όλοι ήμασταν σε μια περίεργη φάση μέχρι να φτάσουμε. Σίγουρα όσοι είστε γέννημα θρέμμα Αθηναίοι, σας ακούγονται απολύτως συνηθισμένα αλλά εγώ που μένω και ΔΠ και είμαι από επαρχία (συνηθισμένος σε χαλαρή ζωή) μου φαίνεται πολύ weird. Δεν τα πάω και καλά με τον κόσμο, δε θέλει πολύ προσπάθεια για να νιώσω σούπερ άβολα όταν είμαι σε ΜΜΜ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα