Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ φασαρία για τα ίδια και τα ίδια πράγματα οθωνη,κάμερα,ταχύτητα τίποτα καινούργιο θα δούμε ποτέ η τερματίσαμε στην τεχνογνωσία;;

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα τελευταία πάντως update της apple πιστεύω οτι έχουν αλλάξει πράγματα προς το χειρότερο.Ας κοιτάξουν λίγο αυτά και ας αφήσουν το ψάξιμο περι plus..Αγοράσαμε κινητό 1200€ και για να κλείσω το wifi πρέπει να λύνω ολόκληρο σταυρόλεξο!

Δημοσ.

Απλά βαρετό και δύσχρηστο το λειτουργικό πλέον. Inovation ends... δυστυχώς δεν ακούνε τους χρήστες νομίζω, βέβαια το να τα δώσουν όλα δεν τους συμφέρει. Αλλά αυτοί κοντεύουν να αποκτήσουν εγγόνια για να δώσουν τεχνολογία που θα είναι ξεπερασμένη τότε. Όσο για την οθόνη ούτε λόγος. Παραπάνω κάποιος είπε να ήταν σαν το s8 πολύ σωστά τότε θα μετρούσε. Από την εποχή iphone 4 το έλεγα ότι είναι βαρετό το τόσο bezel που είχε, το φανταζόμουν να ήταν bezless και άμα το είχαν τότε έτσι ακόμα θα το είχα.

Δημοσ.

Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα το notch, αλλά πιάνοντας το στα χέρια μου για λίγο, μου φάνηκε δυσχρηστο και μου έλειπε το home button. Με το SE είμαι απόλυτα ικανοποημένος και δεν θα το άλλαζα με κάτι προς το παρών.

• Like 4
Δημοσ.

Άρα note και iphone του χρόνου θα έχουν ίσως ακριβώς την ίδια οθόνη; Ενδιαφέρον!

Τώρα για το σχέδιο της οθόνης στο iphone, πιστεύω ότι η apple θα τον κρατήσει και στα επόμενα ανεξάρτητα αν έχουν ακούστει και αρνητικά σχόλια. Είναι ένας τρόπος να ξεχωρίζει η συσκευή, πώς ήταν το στρογγυλό home button ας πούμε.

Δημοσ.

Εγω παντως εχω μια απορια.

προσωπικα δεν με χαλαει η μεγαλη οθονη μιας και παντα ηθελα κατι τετοιο μερικοι ακατανομαστοι που εκαναν αναφορες σε ρακετες κτλπ (μην αναφερω την ιδια την εταιρεια για το "ιδανικο μεγεθος" )τι εχουν να πουν τωρα;

Εμενα τα χερια μου ειναι τα ιδια και μια χαρα μου καθεται καλυτερα απο τις 4 ιντσες, των υπολοιπων μεγαλωσαν; 

:P

Δημοσ.

Ολο μ@λακιες!

Παντοφλες παντου!

Σε λιγο καιρο θα δινουν δωρο τσαντες για τα κινητα σας που μαθατε ολοι να υποστηριζετε τα phablets!

iPhone SEs, με το ιδιο σωμα, 50-60% μικροτερα bezells, super LCD οθονη, fingerprint εκει που ειναι το μηλο αντι για μπροστα (κανονικο κουμπι κ οχι η βλακεια η καινουργια) και αρχικη τιμη (32GB) στα 450€.

Και αντι να βαζουν/βγαζουν κουμπια, εισοδους κλπ μπορουν να φτιαξουν το εκτρωμα που εχουν πια για λογισμικο.

double tap to wake, gestures, wifi/data απο το control center να δουλευουν κανονικα, NFC ξεκλειδωτο, offline SIRI και εκατονταδες αλλα που μου διαφευγουν τωρα! 

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ φασαρία για τα ίδια και τα ίδια πράγματα οθωνη,κάμερα,ταχύτητα τίποτα καινούργιο θα δούμε ποτέ η τερματίσαμε στην τεχνογνωσία;;

Άντε ενας να το πεί..

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα το τέλειο σχεδιαστικά Iphone θα ήταν ο σκελετός του SE (του 4s/5 δηλαδή) με διαστάσεις και οθόνη Χ και χωρίς βέβαια...κουρτινάκι. Μαγεία.

• Like 1
Δημοσ.

Άντε ενας να το πεί..

Σαν τί καινούργιο θα ήθελες; Μασέρ πατούσας και αποχυμωτή; Εδώ και καιρό είναι φανερό ότι τα smartphones έχουν φτάσει στα όριά τους. Ουσιαστικές καινοτομίες θα βασίζονταν μόνο σε αλλαγή form factor, meaning αναδιπλούμενη/διπλή/εύκαμπτη οθόνη και βέβαια "smart-glasses", που είναι όμως τελείως άλλη κατηγορία προϊόντος.

Δημοσ.

Και γιατι δεν το βαλαν εξάρχής τοτε και θα πρεπει να περιμένουν κανένα εξάμηνο οι χρήστες να διορθωθεί μέσω update? Τόσο ηλίθιοι είναι που δεν καταλαβαίνουν πόσο χρήσιμο είναι? 1300€ δώσανε για να το πάρουν.

Tώρα θα μου πείς εδω υποτίθεται ότι βελτίωσαν το κάτω quick toggle menu και αξιώθηκαν επιτέλους μετά από 8 χρόνια να βάλουν κουμπάκι mobile data,και ταυτόχρονα κατέστρεψαν τα κουμπιά WiFi και bluetooth που αντι να  απενεργοποιούν τη λειτουργία τους, απλά κάνουν αποσύνδεση της συσκευής !!

Πιό άχρηστοι πεθαίνεις πραγματικά !

Σε αυτό που λες έχεις δίκιο και πραγματικά μου προξενεί εντύπωση. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι τόσο ηλίθιοι απλά λόγω του brand έχουν περιθώριο να κάνουν πειράματα και εάν δεν πετύχουν να επανέρχονται στα παλαιά στάνταρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...