Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Υπαρχει καποιο εναλλακτικο site απο το ebay το οποιο να ειναι σχετικα λιγο πιο φθηνο, αλλα να εχει πραγματα μεσα ευρωπης? Θελω να ερχονται σχετικα γρηγορα. Δε μπορω να περιμενω απο κινα και αμερικη.

Πχ. Βρηκα κατι αντικειμενα, 25 λεπτα το ενα. Θελω να αγορασω ποσοτητα.

Δημοσ.

Στο eBay θα βρεις αρκετές επιλογές από πωλητές που εδρεύουν στην Ευρώπη κυρίως Άγγλους.

Δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις αλλά δοκίμασε μέσω του geo-ship.com με παραμέτρους και θα βρεις την καλύτερη επιλογή που υπάρχει.

Δημοσ.

Αν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ υπάρχουν πολλά μαγαζιά σε Αγγλία, Γερμανία κλπ που σε αξεσουάρ πχ κινητών είναι ακόμα πιο φθηνά και αυτά των πωλητών του ebay.

Τα περισσότερα δέχονται μόνο χονδρική από ένα ποσό και πάνω.

Δημοσ.

Πρωτα απολα σας ευχαριστω. Δεν εχω φτασει ακομη σε αυτο το σημειο. Να ειμαι επαγγελματιας δηλαδη. Αυτα που θελω να αγορασω ειναι αδεια στικακια για λιποζαν. Γνωριζεις καποιο καταστημα απο αγγλια οπως ανεφερες να το εχω υποψιν για αργοτερα για χονδρικη? Ειδα και στο alibaba πολυ καλα πραγματα, αλλα μιλαμε για minimum παραγγελια 12 χιλιαδες κομματια και απο κινα. Ισως απο κινα παραγγελνω αργοτερα που θα ειμαι πιστευω πιο ελευθερος και οχι πιεσμενος

Δημοσ.

Οποτε μια χαρα ειμαστε στο ebay απο αγγλια.

Στην αγγλια τα βρηκα τοσο. Κινα τα βρηκα 11 λεπτα!

Τσεκαρε αν γραφει Location απο κατω απο την τιμη.

Επισης βαλε σαν φιλτρο "European Union" για να εισαι σιγουρος οτι θα βρεις το φθηνοτερο εντος Ε.Ε .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...