Thanos233 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Ένας γνωστός με φώναξε στο μαγαζί του (το οποίο τώρα πήρε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη) και μου ζήτησε να κάνω κάποια πράγματα στο facebook του μαγαζιού. Λοιπόν το πράγμα έχει ως εξής, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε φτιάξει ένα προφιλ στο facebook με το ονοματεπώνυμό του, email , τηλέφωνα όλα. Ο φίλος μου (καινούριος ιδιοκτήτης) μου ζήτησε να κρατήσουμε αυτό το facebook account, γιατί είχε το Page του μαγαζιού, και απλά να αλλάξουμε όλα τα στοιχεία. Οκ, μια χαρά τα αλλάζω εγώ τα στοιχεία, όλα καλά. Σήμερα όμως τρώω φλασιά και πάω να ψάξω το μαγαζί με το όνομα που έχει στο Page. Βάζω στην μπάρα αναζήτησης και τίποτα! Οκ, το ψάχω λίγο και βρίσκω ότι δεν είχε οριστεί το "κρυφό" όνομα (αυτό που βάζεις @ μπροστά). Βάζω όνομα και πάω να το κάνω αναζήτηση.. Μου βγάζει παρόμοια και ίδια αποτελέσματα με το όνομα του μαγαζιού, αλλά για να βρω το μαγαζί του φίλου έπρεπε να πατήσω προβολή όλων και αριστερά στις κατηγορίες να επιλέξω "Τοπικές επιχειρήσεις" (ενώ ήταν επιλεγμένο το "οποιαδήποτε κατηγορία). Οκ, το εμφανίζει τουλάχιστον λέω και το προσπερνάω. Μετά λέω, κάτσε να το βρω στο check in.. Τίποτα !!! Στη σελίδα υπήρχε η διεύθυνση του μαγαζιού και επίσης τσεκαρισμένη αυτή η επιλογή "Customers visit my business at my street address (unchecking this box will hide your street address and check-ins)", Οπότε κανονικά θα έπρεπε να εμφανίζεται στο check in. Βέβαια, είδα ότι δεν έχει γίνει ποτέ check in για το συγκεκριμένο page, οπότε, μήπως φταίει αυτό? Παρακαλώ πολύ, όποιος έχει ασχοληθεί με τέτοια θέματα του facebook και ξέρει να μου πει 2 πράγματα ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ πολύ, Καλά Χριστούγενα να έχετε και καλές γιορτές!
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ θα σταθώ σ αυτό. Λιγότερο από λεπτό σου παίρνει να κάνεις διαχειριστή της σελίδας ένα ΑΛΛΟ προφίλ και να σβήσεις το παλιό.Κάνε αυτό πρώτα και μετά βλέπεις και τα υπόλοιπα. Λοιπόν το πράγμα έχει ως εξής, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε φτιάξει ένα προφιλ στο facebook με το ονοματεπώνυμό του, email , τηλέφωνα όλα. Ο φίλος μου (καινούριος ιδιοκτήτης) μου ζήτησε να κρατήσουμε αυτό το facebook account, γιατί είχε το Page του μαγαζιού, και απλά να αλλάξουμε όλα τα στοιχεία.
Thanos233 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ θα σταθώ σ αυτό. Λιγότερο από λεπτό σου παίρνει να κάνεις διαχειριστή της σελίδας ένα ΑΛΛΟ προφίλ και να σβήσεις το παλιό. Κάνε αυτό πρώτα και μετά βλέπεις και τα υπόλοιπα. Το έκανα και αυτό και πάλι τίποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα