Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα! Θα ηθελα σας παρακαλώ να μου στείλετε ενα link αν πουλανε κάποιο προστατευτικό κάλυμμα που μπορώ να βαζω στο pc case μου για να μη σκονιζεται διότι δυστηχως το δωμάτιο μου μοιαζει με εγκαταλειμμένο ερείπιο πολέμου τα παράθυρα εχουν σχεδόν σπάσει και τρώω καθημερινα τόνους σκονης σαν να μενω εξω σχεδον, υπάρχει κατι που μπορω να βαλω σαν προστασία στο case για να μη σκονιζεται τοσο πολυ?

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα σεντόνι για να το καλύψεις.Επίσης διάφανες σακούλες αποθήκευσης σαν αυτές που δίνουν στα καθαριστήρια.

• Like 1
Δημοσ.

τυλιχτείτε και εσυ και το PC με φίλτρα απορροφυτηρα, δεν περνάει κόκκος σκόνης, μπορείς να τα βάλεις και στα παράθυρα

Τώρα απο ζέστη πως την βγάζεις, να μην ρωτησω καλύτερα χαχαααα

Αντε Χρόνια Πολλά

• Like 1
Δημοσ.

επίσης, μιας και δεν το αναφέρεις, δεν φαντάζομαι να τυλίξεις με τίποτα τον υπολογιστή ενώ ειναι ανοιχτός η παίζεις κανενα παιχνίδι εκτός κ αν δεν τον θες.

Δημοσ.

επίσης, μιας και δεν το αναφέρεις, δεν φαντάζομαι να τυλίξεις με τίποτα τον υπολογιστή ενώ ειναι ανοιχτός η παίζεις κανενα παιχνίδι εκτός κ αν δεν τον θες.

Δεν εχει πρόβλημα με τα φιλτρα που ανέφερα, εγω τον εχω χρόνια ετσι γιατί είναι εξω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...