MrJulius Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα και καλα χριστουγεννα σε ολοι την παρεα του Insomnia.gr Λοιπον εχω παραγγελει αρκετα πραγματα απο το eBay και εχουν περασει κοντα 5 μηνες χωρις να εχω παραλαβη ουτε ενα απο αυτα δυστυχως επικοινωνισα με τα Ελτα μου τα εριχναν στον ταχυδρομο και το αντιστροφο, ρωτησα και 2-3 αλλους γνωστους που εχουν παρομοιο προβλημα. Να τονισω παλια αγοραζα κανονικα χωρις καποιο προβλημα ολα ερχοντουσαν στην ωρα τους. Εχει μηπως καποιος το ιδιο προβλημα η γνωριζει τι συμβαινει; Ευχαριστω
DigitalElf Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Συμβαίνει, και εγώ εχώ παρατηρήσει μια φοβερή καθυστέρηση 3 μήνες+. Νομίζω έχει να κάνει με τα Ε.Λ.Τ.Α και το τελωνείο. Η οποία καθυστέρηση εμφανίζεται μόνο σε αντικείμενα από την Κίνα, από Ευρώπη έρχονται κανονικά.
MrJulius Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 @DigitalElf οχι μονο αυτο οι ανθρωποι με εκαναν ενα resend τα πραγματα μου αλλα επισης παλι δεν παρελαβα κατι
Billator Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 @DigitalElf οχι μονο αυτο οι ανθρωποι με εκαναν ενα resend τα πραγματα μου αλλα επισης παλι δεν παρελαβα κατι Μήπως έγραψες λάθος την διεύθυνση σου;
MrJulius Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 @Billator κανω παραγγελιες κοντα 4 χρονια οποτε οχι
ziaba Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 τους τελευταίους 5 μήνες έχω παραλάβει καμιά 20αρια δέματα-πακέτα από κινά, ΗΠΑ και κάποια απο Ευρώπη tracked και untracked κανένα θέμα σε 45 μέρες το πολύ ήταν εδώ
Billator Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 @Billator κανω παραγγελιες κοντα 4 χρονια οποτε οχιΑγόρασε κάτι με tracking number κ δες αν κάνει κάποια άλλη πορεία. Πίεσε την κατάσταση με τον ταχυδρόμο, λογικά μόνο από εκεί θα βγάλεις άκρη. Πχ Μου έτυχε σε εμένα να δώσει registered δέμα σε άσχετο κ το παραδέχτηκε όταν είπα ότι θα κάνω καταγγελία στο κατάστημα. (Ήταν ένα κινητό για αυτό το είχα τραβήξει τόσο) Μου έδωσε τα λεφτά στο χέρι ο ίδιος (+50€ μια κ του είπα κάτι παραπάνω για να μάθει ). Δεν τους παίρνει για τέτοια λάθη (να "χάνονται" η να τα δίνουν αλλου) υπάρχουν άτομα που το κάνουν συστηματικά. Αυτός πήρε πόδι για παράδειγμα γιατί είχε προϊστορία.
wake_me_up Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα και καλα χριστουγεννα σε ολοι την παρεα του Insomnia.gr Λοιπον εχω παραγγελει αρκετα πραγματα απο το eBay και εχουν περασει κοντα 5 μηνες χωρις να εχω παραλαβη ουτε ενα απο αυτα δυστυχως επικοινωνισα με τα Ελτα μου τα εριχναν στον ταχυδρομο και το αντιστροφο, ρωτησα και 2-3 αλλους γνωστους που εχουν παρομοιο προβλημα. Να τονισω παλια αγοραζα κανονικα χωρις καποιο προβλημα ολα ερχοντουσαν στην ωρα τους. Εχει μηπως καποιος το ιδιο προβλημα η γνωριζει τι συμβαινει; Ευχαριστω κανε λιγοοοοο υπομονη... εκανα παραγγελια απο ebay, εφτασε αθηνα 1ΣΕΠΤ και ηρθε στην θεσσαλονικη απο Ελτα, πριν 10μερες.... σιχαθηκα να στελνω μαιλ και να παιρνω τηλ.... αλλαξε η νομοθεσια και ελεγχουν τα παντα πια, με λεγανε...
ringboy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 κανε λιγοοοοο υπομονη... εκανα παραγγελια απο ebay, εφτασε αθηνα 1ΣΕΠΤ και ηρθε στην θεσσαλονικη απο Ελτα, πριν 10μερες.... σιχαθηκα να στελνω μαιλ και να παιρνω τηλ.... αλλαξε η νομοθεσια και ελεγχουν τα παντα πια, με λεγανε... Καλησπερα και καλα χριστουγεννα σε ολοι την παρεα του Insomnia.gr Λοιπον εχω παραγγελει αρκετα πραγματα απο το eBay και εχουν περασει κοντα 5 μηνες χωρις να εχω παραλαβη ουτε ενα απο αυτα δυστυχως επικοινωνισα με τα Ελτα μου τα εριχναν στον ταχυδρομο και το αντιστροφο, ρωτησα και 2-3 αλλους γνωστους που εχουν παρομοιο προβλημα. Να τονισω παλια αγοραζα κανονικα χωρις καποιο προβλημα ολα ερχοντουσαν στην ωρα τους. Εχει μηπως καποιος το ιδιο προβλημα η γνωριζει τι συμβαινει; Ευχαριστω Αν θελεις μας λες απο ποιες χωρες παρηγγειλες και εχουν καθυστερησει?
billardi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Τουλάχιστον 5 παραγγελίες που έχω από ebay (China) και δεν έχει έρθει τίποτα. Δυστυχώς ότι είναι untracked πάει στα αζήτητα γιατί (όπως μου είπαν) οι υπάλληλοι του τελωνείου είναι λίγοι και δεν επαρκούν για τον έλεγχο όλων των δεμάτων. Με βάση τον νέο νόμο ελέγχονται πλέον όλα τα δέματα και από 25€ και πάνω έχουν τέλη εκτελωνισμού + ΦΠΑ...
MrJulius Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Στις 12/28/2017 στις 11:22 ΜΜ, billardi είπε Τουλάχιστον 5 παραγγελίες που έχω από ebay (China) και δεν έχει έρθει τίποτα. Δυστυχώς ότι είναι untracked πάει στα αζήτητα γιατί (όπως μου είπαν) οι υπάλληλοι του τελωνείου είναι λίγοι και δεν επαρκούν για τον έλεγχο όλων των δεμάτων. Με βάση τον νέο νόμο ελέγχονται πλέον όλα τα δέματα και από 25€ και πάνω έχουν τέλη εκτελωνισμού + ΦΠΑ... Τι εννοείς οτι πλεον οτιδηποτε αλλο παει στο διαολο απο ποτε ρε παιδια ηταν το ταχυδρομιο ετσι ;
billardi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δυστυχώς είναι ακριβώς όπως τα είπα. Δες λίγο και το σχετικό θέμα http://www.protothema.gr/economy/article/745904/me-dasmous-kai-fpa-24-ta-gatzetakia-apo-to-exoteriko/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα