Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχει παει ενας φίλος αυστραλία για διακοπές και σκέφτομαι να του πω να αγοράσει το oculus rift https://www.oculus.com/ το οποίο εκει σε euro βγαίνει σχεδόν τσάμπα 265 euro περίπου απο τα 450 + που εχει ευρώπη, αυτο που σκέφτομαι ομως και ρωτάω αν γνωρίζει κανενας ειναι οτι αν μου το φέρει εδω οταν φύγει θα του το σταματήσουν τελωνείο να πληρώσει τον φόρο για ελλάδα ή κινδυνεύει να του το κρατήσουν , φυσικά θα του πω να εχει πετάξει αποδείξεις κτλπ αλλα δεν ξέρω αν αυτο θα κάνει κατι

Ας μου πει οποιος γνωρίζει

Δημοσ.

Καλημερα spank

Να το βγαλει από την συσκευασία του ώστε να φαίνεται χρησιμοποιημένο και όχι ολοκαίνουργιο και σφραγισμένο και δεν νομίζω να έχει θέμα μετά.

Ο αδερφός μου,μου είχε φέρει από Αμερική mac book με αυτό τον τρόπο και δεν είχαμε κανένα θέμα (αξία 1200$) απλά το είχε βγάλει από συσκευασία κτλπ και φαινόταν ότι είναι και καλά μεταχειρισμένο. (Δεν είχε ζελατίνες πάνω, και κουτιά και τέτοια,βέβαια με στεναχώρησε λίγο,επειδή άλλο να το ανοίξεις εσύ να το ευχαριστηθείς αλλά τι να κάνουμε :) )

Δημοσ.

χυμα να ριξει τα κομματια απο δω και απο κει

τιποτα μαζεμενο ...ετσι και αλλιως θα εχει σακιδιο η 2 βαλιτσες

οσα χρονια κατεβαινω αυτο κανω

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, είναι λίγο σπάνιο να σταματήσουν οι τελωνειακοί επιβάτη για να ελέγξουν τις αποσκευές του.

Αλλά, και αν αυτό γίνει, θα το παρουσιάσει σαν προσωπικό του είδος, αφού έρχεται για διακοπές, και δεν θα επιβαρυνθεί με έξοδα εκτελωνισμού.

Φυσικά, εννοείται ότι δεν θα μεταφέρει τη συσκευασία.

Δημοσ.

Μάλιστα κατάλαβα ετσι το ειχα σκεφτεί και εγώ αλλα το κακο με το συγκεκριμένο ειναι οτι αν το βγάλει απο συσκευασία χύμα κτλπ μπορει να πάθει ζημιά , αν ηταν βέββαια για κανα μικροπράγμα οπως επεξεργαστής δεν θα υπήρχε πρόβλημα , πάντως αυτη ειναι η μόνη λύση

Δημοσ.

Καμία σχέση. Δεν θα βγει από τη συσκευασία, όπως είναι πακεταρισμένη με τις ζελατίνες να σου το φέρει. Το γράφω επανειλημμένα και σε αλλά αντίστοιχα θέματα.

Όσοι γράφουν να πεταχτεί η συσκευασία, το γράφουν από ανύπαρκτο φόβο που δεν βασίζεται σε απτά γεγονότα.

Έχω φέρει από Αμερική tablet, συσκευές Apple και αλλά.

Φίλος πήρε το ίδιο ταμπλετ επι 5 φορές, τα τοποθέτησε στην ίδια συσκευασία και τα μοίρασε στους συγγενής του. Και οι δυο τα είχαμε στις αποσκευές και όχι στην καμπίνα.

Δεν είναι μπαμπούλες οι τελωνειακοί, ούτε οι εκ της ασφάλειας, γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι κουβαλούν δώρα είτε για τους ίδιους είτε για φίλους.

Μάλιστα να πει στο κατάστημα της Αυστραλίας να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα απαλλαγής ΦΠΑ, ώστε στο αεροδρόμιο να σου επιστρέψουν τον ΦΠΑ που πλήρωσες για την χώρα της Αυστραλίας.

Δημοσ.

Το θέμα ειναι οτι αυτο ειναι ογκώδες δηλαδή ειναι σαν του xbox το κουτί οποτε σε βαλίτσα αποκλείεται να χωράει

Δημοσ.

Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα.

Και αν γίνει η στραβή, θα πεις στο φίλο σου, ότι έτσι μου είπε κάποιος συμφορουμίτης, που δίνει συμβουλές χωρίς καμία ευθύνη  :mad:

• Like 1
Δημοσ.

Κακά τα ψέματα, τόσο καιρό για τον φόβο ακούμε χωρίς να υπάρχει απτό περιεχόμενο. 

Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να συζητάμε για φήμες.

Πιο παλαιά σε άλλο αντίστοιχο θέμα, υπήρχαν και άλλα παιδιά που επιβεβαίωναν αυτό που ήδη έγραψα, με δικιές τους περιπτώσεις.

Κάτι αντίστοιχο για την φοβία δεν έχει ακουστεί, ούτε στα ξένα φόρουμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...