Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ήθελα να βγαλω μια χρεωστικη ή προπληρωμενη για online αγορες (συνηθως θα χρησιμοποιείται με paypal) ποια τραπεζα ειναι η καλυτερη? Και βασικα εχουν καποια διαφορα μεταξυ τους απο τραπεζα σε τράπεζα? Και επισης τι καρτα απο τις δυο θα προτείνατε γι αυτη την χρήση?

Δημοσ.

Αν καταλάβεις τις διάφορες χρεωστικης πιστωτικής προπληρωμενης θα καταλάβεις ότι όλες ίδιες είναι

Ειδικά για την δουλειά που το θες πιο πολυ σε συμφερει να το κάνεις στην τράπεζα που μπαίνει ο μισθός για να την πληρώνεις πιο εύκολα

Δημοσ.

την διαφορα την ξερω...απλα ελεγα μηπως ειναι κατι πιο ασφαλες κτλπ. Σκεφτομαι να παω σε χρεωστικη να μην εχω να τρεχω σε τραπεζα καθε φορα που θελω να παρω κατι να βαζω χρηματα και να πληρωνω και προμήθεια...Οποτε καλυτερα να παω σε μια απο τις τραπεζες που εχω ήδη βιβλιαριο και χρήματα μεσα σωστα?

Δημοσ.

Καταρχήν δεν γίνεται να ανοίξεις λογαριασμό σε τράπεζα όπου δεν είσαι πελάτης ηδη.

Μπορεί να ανοίξει λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα με μόνη προϋπόθεση να μην έχει λογαριασμό σε άλλη ελληνική τράπεζα στον οποίο να είναι πρώτος δικαιούχος.

Δημοσ.

Καταρχήν δεν γίνεται να ανοίξεις λογαριασμό σε τράπεζα όπου δεν είσαι πελάτης ηδη.

Εχω λογαριασμο σε εθνικη,πειραιως,alpha και στο ταχυδρομειο που πλεον εχει μεταφερθει στην eurobank αν δεν κανω λαθος οποτε νομιζω μπορω να κανω σχεδον σε ολες,γι αυτο και ρωτησα που θα ηταν καλυτερα...

Δημοσ.

Πηγαινε σε ενα καταστημα εθνικης,κανε αιτηση για ebanking και για προπληρωμενη visa.Θα μπορεις να την φορτιζεις ονλαιν με τον λογαριασμο που εχεις συνδεδεμενο με το ebanking.Kαλυτερα προπληρωμενη με ψιλα μεσα για να μην εχεις το αγχος που εχεις με την χρεωστικη.

Δημοσ.

Μην βγάλεις προπληρωμένη, είναι πεταμένα λεφτά. Κάθε φορά που θα θες να την φορτίζεις θα πληρώνεις 2ευρα.

Αν φοβάσαι, πήγαινε σε μία τράπεζα που έχεις ήδη λογαριασμό και άνοιξε έναν καινούριο στον οποίο θα συνδέσεις την κάρτα και θα τραβάει απο εκεί. Και θα μπορείς να του μεταφέρεις χρήματα απο τον κύριο λογαριασμό δωρεάν μέσω ebanking.

• Like 1
Δημοσ.

Μην βγάλεις προπληρωμένη, είναι πεταμένα λεφτά. Κάθε φορά που θα θες να την φορτίζεις θα πληρώνεις 2ευρα.

Αν φοβάσαι, πήγαινε σε μία τράπεζα που έχεις ήδη λογαριασμό και άνοιξε έναν καινούριο στον οποίο θα συνδέσεις την κάρτα και θα τραβάει απο εκεί. Και θα μπορείς να του μεταφέρεις χρήματα απο τον κύριο λογαριασμό δωρεάν μέσω ebanking.

Μην γράφετε ότι να ναι.Εδω και 2.5 χρόνια δεν γίνεται αυτό που του προτεινες.
Δημοσ.

Τελικα πηγα εβγαλα στην Εθνικη χρεωστικη. Μου ειπαν σε μια εβδομαδα περιπου θα μου ερθει στο σπιτι μου.

Δημοσ.

Μην γράφετε ότι να ναι.Εδω και 2.5 χρόνια δεν γίνεται αυτό που του προτεινες.

Τί δεν γίνεται απο αυτά που του λέω;

Υπάρχει κάποιος λόγος που έγραψα να ανοίξει δεύτερο λογαριασμό σε τράπεζα που έχει ήδη λογαριασμό και αυτός είναι ότι αν έχεις ήδη λογαριασμό μπορείς να ανοίξεις και άλλον, αν δεν έχεις δεν μπορείς.

Δημοσ.

Εχω λογαριασμο σε εθνικη,πειραιως,alpha και στο ταχυδρομειο που πλεον εχει μεταφερθει στην eurobank αν δεν κανω λαθος οποτε νομιζω μπορω να κανω σχεδον σε ολες,γι αυτο και ρωτησα που θα ηταν καλυτερα...

Πειραιώς γιατί έχει on line ΑΤΜs και την πιο καλη εξυπηρέτηση . Δεν περιμένεις σαν τον χαζό πότε θα σου έρθει η κάρτα σπίτι σου και οι κωδικοί ... Πας εκεί τους λες καλημέρα και σου βγάζουν την χρεωστική επι τόπου σε 5 λεπτά έτοιμη προς χρήση .Την έχασες; Πας σε ένα υποκατάστημα και ξαναβγάζεις καρτα σε 5 λεπτά .

Απο κει και πέρα η προπληρωμένη κάρτα είναι ένα πολύ πετυχημένο marketing των τραπεζών . Πήραν μία χρεωστική την βάφτισαν prepaid, δήθεν πιο safe και βάλανε προμήθειες για να την φορτίζεις κτλ κτλ και σε κάποιες prepaid υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί σε σύγκριση με τις χρεωστικές.  Δεν έχει κανένα νόημα να βγάλεις prepaid.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...