Vassilis_24 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, torq είπε τώρα θα δείξει ο έλληνας πόσο γύφτος μπορεί να γίνει. τα κωμικοτραγικά σκηνικά που βλέπω στο Lidl θα επεκταθούν σε όλα τα super market. εκεί που ο κάθε @@@ για να μη πληρώσει 4 λεπτά για τη σακούλα, ψάχνει κιβώτια να βάλει μέσα τα ψώνια του. κι αν δε βρει θα τα βάλει στο κεφάλι του, στις τσέπες, ίσως και στον .... του. ο ίδιος που στα άλλα μαρκετ, για 2 αντικείμενα θα πάρει 2 σακούλες (δωρεάν) και μέσα σε αυτές θα βάλει άλλες 10. έχουμε να ρίξουμε τρελό γέλιο. ασχέτως που μπορεί να έχει αγοράσει ένα σωρό σαχλαμάρες, τα 4 λεπτά δε θα τα δώσει. γιατί δεν είμαστε κορόιδα εμείς να πληρώνουμε τις σακούλες. να δούμε πόσες σελίδες θα φτάσει το θέμα και πόση ανάλυση σηκώνουν αυτά τα 4 λεπτά. και αφού τελειώσουμε την ανάλυση ας περάσουμε από το άλλο θέμα να συζητήσουμε ποια ναυαρχίδα smartphone θα αγοράσουμε φέτος. εκεί δεν είμαστε κορόιδα να τα σκάμε. στις σακούλες είμαστε. Υποτίθεται ότι το θέμα είναι ότι οι πλαστικές σακούλες κάνουν κακό στο περιβάλλον και γι'αυτό δε θα πρέπει να τις χρησιμοποιούμε, όχι πώς θα γλιτώσουμε τα χρήματα γι'αυτές. Αν νόμιζες τόσο καιρό ότι οι τσάντες ήταν δωρεάν πάντως, σκέψου πάλι, μια χαρά τις πλήρωνες κι ας μην το καταλάβαινες... 2
rofl Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε 6 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Αν νόμιζες τόσο καιρό ότι οι τσάντες ήταν δωρεάν πάντως, σκέψου πάλι, μια χαρά τις πλήρωνες κι ας μην το καταλάβαινες... ναι ενω τωρα που θα πληρωνουμε σακουλες θα περασουν και μειωσεις στις τιμες ^^... Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από rofl 1
Vassilis_24 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, rofl είπε ναι ενω τωρα που θα πληρωνουμε σακουλες θα περασουν και μειωσεις στις τιμες ^^... Aυτό δε σημαίνει ότι δεν τις πληρώναμε. Θα εξακολουθήσουμε να τις πληρώνουμε τώρα και χωρίς να τις παίρνουμε, αν δεν υπάρξει μαζική αντίδραση, που δεν πρόκειται να υπάρξει, γιατί σε αυτά οι Έλληνες είμαστε λιγάκι προβατάκια, δεν έχουμε καμία καταναλωτική συνείδηση... 1
aris1986 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως κανω disable την συνδρομη σε ενα θεμα, πχ εδω με τις σακουλες...??? Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από aris1986
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Η μάνα μου πήρε πάντως από χθες 2-3 πανινες κι είναι ετοιμοπόλεμη! 3
DrLo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, divo είπε Τα πάντα γινονται για την αύξηση των κερδών των ΣΜ και μονο!! Και φυσικά για την αυξηση του τζίρου στις εταιρείες ΝΑΥΛΟΝ σακουλων. Μου τη λέτε μετά ότι κακώς βλέπω βλάκες τριγύρω ... όταν διαβάζω ότι ο φόρος σε ένα προϊόν γίνεται για να αυξηθεί ο τζίρος αυτού που φτιάχνει το προϊόν. Οικονομολόγοι ανα τον κόσμο αυτοκτονούν και πτυχία σκίζονται και βιοδιασπόνται. Ο πιο χαμένος από το όλο σκηνικό είναι αυτοί που φτιάχνουν τις σακούλες. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από DrLo
liakjim Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Έλληνες. Ούτε ακριβώς Ευρωπαίοι , ούτε ακριβώς ανατολίτες. Το θέμα της σακούλας , αποτελεί ακόμα μια απόδειξη. 2
silverado Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Οσο υπαρχουν κοροιδα θα βολευονται αυτοι που μαδανε τα κοροιδα. Αντε σε λιγο χρεωση και στο οτιδηποτε κατεβασει η αρωστημενη φαντασια τους. Περιβαλλοντικες ανησυχιες και πρασινα αλογα. Ο ΦΠΑ μια χαρα εκατσε στα τρυπια κρατικα ταμεια. Καλο ξεπουπουλιασμα για το 2018.
bilya Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 51 λεπτά πριν, silverado είπε Οσο υπαρχουν κοροιδα θα βολευονται αυτοι που μαδανε τα κοροιδα. Αντε σε λιγο χρεωση και στο οτιδηποτε κατεβασει η αρωστημενη φαντασια τους. Περιβαλλοντικες ανησυχιες και πρασινα αλογα. Ο ΦΠΑ μια χαρα εκατσε στα τρυπια κρατικα ταμεια. Καλο ξεπουπουλιασμα για το 2018. μερικοί δεν μπορώ να καταλάβω αν είστε χ@ζοί ή το παίζεται. Για πιο ΦΠΑ κ ταμεία μιλάς όταν το τέλος αυτό μπήκε σαν αντικίνιτρο κ όχι σαν εισπρακτικό μέσο. 1
silverado Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, bilya είπε μερικοί δεν μπορώ να καταλάβω αν είστε χ@ζοί ή το παίζεται. Για πιο ΦΠΑ κ ταμεία μιλάς όταν το τέλος αυτό μπήκε σαν αντικίνιτρο κ όχι σαν εισπρακτικό μέσο. Το τι εισαι εσυ το εχουν καταλαβει καλα. Καλο ξεπουπουλιασμα για το 2018.
bilya Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, silverado είπε Το τι εισαι εσυ το εχουν καταλαβει καλα. Καλο ξεπουπουλιασμα για το 2018. Αν κ δε ζω Ελλάδα κ εδω που ζω ισχύει ακριβώς το ίδιο. Πως με ξεπουπουλιαζουν ακριβώς δεν εχω καταλάβει. Μια φορά πλήρωσα μια λίρα για sport direct τσάντα κ κάνω με αυτην την δουλειά μου. Σχεδόν 3 χρόνια τώρα ζήτημα να χω αγοράσει πανω απο 10 σακούλες. Δλδ με το συλλογισμό σου σε διάστημα 3 χρονων η βρετανική κυβέρνηση εβαλε στα ταμεία της 2£. Δλδ εκαναν ολα αυτά για λιγοτερο απο μια λιρα το χρόνο. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από bilya 1
torq Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 εντωμεταξύ είναι ένα σωρό σημαντικότερες αλλαγές που θα γίνουν το 2018 που έχουν σκοπό την τσέπη μας οπότε είναι αστείο να ασχολούμαστε με τα 4 λεπτά της σακούλας. στα ξενοδοχεία ξεκίνησε χρέωση από 0,5€ μέχρι 4€ νομίζω, ανα βραδιά ή ανα κράτηση. δε θυμάμαι ακριβώς. για εμένα που ταξιδεύω συχνά είναι παλούκι. ήδη μια κράτηση που έκανα για την επόμενη εβδομάδα μου καρφώσανε 2€ έξτρα. 50 σακούλες τουλάχιστον 2 φορες το μήνα κάνω κράτηση, ή σε ξενοδοχείο ή μέσω airbnb. και εκεί θα υπάρχει αύξηση όμως διότι κάτι παίζει με τη φορολογία. από που να το πιάσεις... επίσης με το αφορολόγητο τι παίζει; θα πάει όντως στα ~5000€ όπως σχεδιάζανε; θα μετράει για τα εισοδήματα του 2018; πρέπει να είμαστε πολυ ηλίθιοι αν αντι να ασχολούμαστε με αυτά να μας απασχολούν οι σακούλες και να το κάνουμε θέμα 1
Vassilis_24 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, torq είπε εντωμεταξύ είναι ένα σωρό σημαντικότερες αλλαγές που θα γίνουν το 2018 που έχουν σκοπό την τσέπη μας οπότε είναι αστείο να ασχολούμαστε με τα 4 λεπτά της σακούλας. στα ξενοδοχεία ξεκίνησε χρέωση από 0,5€ μέχρι 4€ νομίζω, ανα βραδιά ή ανα κράτηση. δε θυμάμαι ακριβώς. για εμένα που ταξιδεύω συχνά είναι παλούκι. ήδη μια κράτηση που έκανα για την επόμενη εβδομάδα μου καρφώσανε 2€ έξτρα. 50 σακούλες τουλάχιστον 2 φορες το μήνα κάνω κράτηση, ή σε ξενοδοχείο ή μέσω airbnb. και εκεί θα υπάρχει αύξηση όμως διότι κάτι παίζει με τη φορολογία. από που να το πιάσεις... επίσης με το αφορολόγητο τι παίζει; θα πάει όντως στα ~5000€ όπως σχεδιάζανε; θα μετράει για τα εισοδήματα του 2018; πρέπει να είμαστε πολυ ηλίθιοι αν αντι να ασχολούμαστε με αυτά να μας απασχολούν οι σακούλες και να το κάνουμε θέμα Aν με την αναβάθμιση του φόρουμ, δεν άλλαξαν και οι κανόνες του, παρόλο που τα όσα αναφέρεις είναι όντως πολύ πιο σοβαρά και μας απασχολούν πολύ περισσότερο, δεν επιτρέπεται να τα συζητάμε εδώ. Δε συμφωνώ καθόλου, αλλά αφού αυτοί είναι οι κανόνες του φόρουμ, τους σεβόμαστε. Και να μπορούσαμε βέβαια να συζητήσουμε και γι'αυτά, δε σημαίνει ότι θα έπρεπε να μας αφήνει αδιάφορο και αυτό το θέμα, που επαναλαμβάνω γιατί κάποιοι μπερδεύεστε, δεν έχει να κάνει με το ότι ακρίβυνε η τιμή της πλαστικής σακούλας, αλλά τ'ότι σιγά σιγά θα πρέπει να την αποβάλλουμε απ'τη ζωή μας (κι ας έχουν άλλο σκεπτικό αυτοί που επιβάλλουν το μέτρο, εμείς στεκόμαστε στην ουσία!)...
orck Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, bilya είπε Αν κ δε ζω Ελλάδα κ εδω που ζω ισχύει ακριβώς το ίδιο. Πως με ξεπουπουλιαζουν ακριβώς δεν εχω καταλάβει. Μια φορά πλήρωσα μια λίρα για sport direct τσάντα κ κάνω με αυτην την δουλειά μου. Σχεδόν 3 χρόνια τώρα ζήτημα να χω αγοράσει πανω απο 10 σακούλες. Δλδ με το συλλογισμό σου σε διάστημα 3 χρονων η βρετανική κυβέρνηση εβαλε στα ταμεία της 2£. Δλδ εκαναν ολα αυτά για λιγοτερο απο μια λιρα το χρόνο. Στην Αγγλια πως πετατε τα σκουπιδια; 12 λεπτά πριν, torq είπε εντωμεταξύ είναι ένα σωρό σημαντικότερες αλλαγές που θα γίνουν το 2018 που έχουν σκοπό την τσέπη μας οπότε είναι αστείο να ασχολούμαστε με τα 4 λεπτά της σακούλας. στα ξενοδοχεία ξεκίνησε χρέωση από 0,5€ μέχρι 4€ νομίζω, ανα βραδιά ή ανα κράτηση. δε θυμάμαι ακριβώς. για εμένα που ταξιδεύω συχνά είναι παλούκι. ήδη μια κράτηση που έκανα για την επόμενη εβδομάδα μου καρφώσανε 2€ έξτρα. 50 σακούλες τουλάχιστον 2 φορες το μήνα κάνω κράτηση, ή σε ξενοδοχείο ή μέσω airbnb. και εκεί θα υπάρχει αύξηση όμως διότι κάτι παίζει με τη φορολογία. από που να το πιάσεις... επίσης με το αφορολόγητο τι παίζει; θα πάει όντως στα ~5000€ όπως σχεδιάζανε; θα μετράει για τα εισοδήματα του 2018; πρέπει να είμαστε πολυ ηλίθιοι αν αντι να ασχολούμαστε με αυτά να μας απασχολούν οι σακούλες και να το κάνουμε θέμα Τετοιος φορος υπαρχει και στην Ρωμη, εκει ειναι σαν δημοτικος φορος που το πληρωνεις κατευθειαν στο ξενοδοχειο, δεν ξερω σε τι μιζες θα τα σπρωξουν αυτα τα χρηματα, ευχομαι τα καλυτερα σε οποιον τα μαζεψει. (το σχολιο δεν ειναι πολιτικο, ειναι στην ανθρωπινη φυση να κλεβει οπου μπορει, ειδικα σε ανωριμες δημοκρατιες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις