funbreaker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Έκανα το λάθος να πάω στην cyta και έχω συνέχεια προβλήματα σύνδεσης. Όποτε παίρνω τηλέφωνο έχει μισή ώρα αναμονή. Μάλιστα τώρα έπεσε η γραμμή και περιμένω 2η φορά μισάωρο. Στις υπόλοιπες εταιρίες τι αναμονή έχει; Μου φαίνεται τραγικό να πρέπει να χάνω μισή ώρα απ την ζωή μου κάθε φορά ακούγοντας ένα τραγούδι. Την τελευταία φορά ζήτησα να μιλήσω με κάποιον για το ζήτημα και μου είπαν πως θα με πάρει κάποιος. Τελικά με πήρε ένα αυτόματο πρόγραμμα, που σε παίρνει έτσι κι αλλιώς. Με δούλεψαν κιολας δηλαδή. Με λίγα λόγια η εν λόγω εταιρία αν και ξέρει τα στατιστικά κλήσεων αποφασίζει να μην έχει αρκετό προσωπικό και να με βάλει να χάσω μισή ώρα απ την ζωή μου. 1
moure Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Και στην Vodafone μια από τα ίδια. Όσο ήταν hol ήταν καλύτερα τα πράγματα. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ημουν Forthnet και ειμαι ΟΤΕ,στην Forthnet το μισαωρο το ειχες για πλακα...Στο οτε εχω βρει την σωτηρια μεσω του call me back που εχει και 2 φορες που το χρειαστηκα ετυχε και με πηραν στα 30 δευτερολεπτα...αλλιως εχουν και αυτοι πολυ αναμονη(τουλαχιστον χρεωνουν με την κληση και οχι με τα λεπτα οπως η Forthnet)
doctorser Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Έκανα το λάθος να πάω στην cyta και έχω συνέχεια προβλήματα σύνδεσης. Όποτε παίρνω τηλέφωνο έχει μισή ώρα αναμονή. Μάλιστα τώρα έπεσε η γραμμή και περιμένω 2η φορά μισάωρο. Στις υπόλοιπες εταιρίες τι αναμονή έχει; Μου φαίνεται τραγικό να πρέπει να χάνω μισή ώρα απ την ζωή μου κάθε φορά ακούγοντας ένα τραγούδι. Την τελευταία φορά ζήτησα να μιλήσω με κάποιον για το ζήτημα και μου είπαν πως θα με πάρει κάποιος. Τελικά με πήρε ένα αυτόματο πρόγραμμα, που σε παίρνει έτσι κι αλλιώς. Με δούλεψαν κιολας δηλαδή. Με λίγα λόγια η εν λόγω εταιρία αν και ξέρει τα στατιστικά κλήσεων αποφασίζει να μην έχει αρκετό προσωπικό και να με βάλει να χάσω μισή ώρα απ την ζωή μου. εχει τραγικο τηλ κεντρο η συτα γενικα διαπιστωμενο
fotodv7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Cyta κι εγώ με τρελή αναμονή και με μια αγενέστατη τηλεφωνητρια που νομίζει δουλεύει στη wallstreet
naive Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στη nova/forthnet για βλάβες δε χρεώνει. Για τα άλλα, δηλαδή στο 13831, η εμπειρία μου τελευταία είναι 2-10 λεπτά αναμονή. Κάπου εκεί είναι και στην Cosmote (για κινητά που καλώ).
isay Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, naive είπε Στη nova/forthnet για βλάβες δε χρεώνει. Για τα άλλα, δηλαδή στο 13831, η εμπειρία μου τελευταία είναι 2-10 λεπτά αναμονή. Μόνο αν το θεμα αφορα βλάβη τηλεφωνίας/internet και καλείς απο άλλο σταθερό στο 8001001112. Στις υπολοιπες περιπτωσεις χρεωση με το λεπτό. Ενα απο τα επιχειρήματα που μου ελεγαν στον οτε (για να μη φύγω) ήταν και το δωρεαν και γρηγορο 13888. Η αλήθεια ειναι οτι ήταν καλό και οικονομικό αλλά οταν τα έβαλα κατω η διαφορά τιμής στο πάγιο σε συγκριση με το κόστος χρέωσης τηλεφωνικου κέντρου (για περιορικές κλήσεις) πάλι κερδισμένος έβγαινα στη nova. Στη nova επισης εχουν πολύ γρήγορο support μεσω facebook. Πολλές φορές έκανα απο εκεί τις ερωτήσεις και αλλαγές που ήθελα. Αβολο μεν σε σχέση με το τηλεφωνο, αλλα οταν εκανα αλλη δουλεια στον υπολογιστη έκανα και το chat στο facebook.
fastnq2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε κάνα δίμηνο η συτα γίνεται βονταφον και λογικά θα μπορεις να φύγεις χωρίς πρόστιμο πρόωρης λήξης συμβολαίου. Αν όμως έχεις υπηρεσίες σταθερής βονταφον θα είσαι κομπλέ είχα 4 χρόνια χολ που μετά έγινε βονταφον και ήταν άψογη. Αυτό για τις αποσυνδεσεις. Για τα τηλεφωνικά κέντρα είχα διαβάσει και σε άλλο θέμα ότι και στις τράπεζες τους το σηκώνουν αμέσως. Μάλλον είναι οι τυχεροί της υπόθεσης. Εγώ και σε τράπεζες και από εταιρίες κοσμοτε βονταφον συτα το μισάωρο το έχω στο νερό. Και είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ να μην είναι δωρεάν για όλους τα νούμερα αυτά. Δηλαδή αν έχω βονταφον σταθερή και λόγω βλάβης δικής τους δεν έχω τηλέφωνο, πρέπει να πάρω από το καρτοκινητο μου που είναι κοσμοτε και να χρεώνομαι σαν λαμακας? Από εμπειρία μου μισό ευρώ το λεπτό χρεώνει η βονταφον τηλέφωνα από άλλες εταιρίες, μιση ώρα στην αναμονή ταριφα έχει. Κάντε τον υπολογισμό πόσο κοστίζει να πιάσετε γραμμή. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από fastnq2 1
Dimi00 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 ΟΤΕ. Το 13888 απο σταθερό οτε είναι δωρεάν, αναμονή γυρω στο 10λεπτο.υπαρχει και η υπηρεσία call me back όπως ειπε ο Αλέξανδρος πιο πάνω, που έχει τυχει να με καλέσουν βολίδα μετά το αίτημα. Είμαι ευχαριστημενη.
fylatos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Οι πιο πολλές εταιρίες έχουν chat δωρεάν πλέον μέσω εφαρμογής ή ιστοσελίδας. 1 1
naive Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Σε κάνα δίμηνο η συτα γίνεται βονταφον και λογικά θα μπορεις να φύγεις χωρίς πρόστιμο πρόωρης λήξης συμβολαίου. Αν όμως έχεις υπηρεσίες σταθερής βονταφον θα είσαι κομπλέ είχα 4 χρόνια χολ που μετά έγινε βονταφον και ήταν άψογη. Αυτό για τις αποσυνδεσεις. Για τα τηλεφωνικά κέντρα είχα διαβάσει και σε άλλο θέμα ότι και στις τράπεζες τους το σηκώνουν αμέσως. Μάλλον είναι οι τυχεροί της υπόθεσης. Εγώ και σε τράπεζες και από εταιρίες κοσμοτε βονταφον συτα το μισάωρο το έχω στο νερό. Και είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ να μην είναι δωρεάν για όλους τα νούμερα αυτά. Δηλαδή αν έχω βονταφον σταθερή και λόγω βλάβης δικής τους δεν έχω τηλέφωνο, πρέπει να πάρω από το καρτοκινητο μου που είναι κοσμοτε και να χρεώνομαι σαν λαμακας? Από εμπειρία μου μισό ευρώ το λεπτό χρεώνει η βονταφον τηλέφωνα από άλλες εταιρίες, μιση ώρα στην αναμονή ταριφα έχει. Κάντε τον υπολογισμό πόσο κοστίζει να πιάσετε γραμμή. Ένα εντελώς κουλό με τη nova είναι ότι αν έχεις βλάβη στο σταθερό, δεν υπάρχει τρόπος να τους καλέσεις από κινητό. Μόνο chat. Αυτό με Vodafone-Cyta είναι σίγουρο; Γιατί είναι και η wind στο παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για τη nova, πάει και αυτή για συγχώνευση. Ελπίζω να την πάρει η Vodafone και όχι η Wind.
fastnq2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, naive είπε Ένα εντελώς κουλό με τη nova είναι ότι αν έχεις βλάβη στο σταθερό, δεν υπάρχει τρόπος να τους καλέσεις από κινητό. Μόνο chat. Αυτό με Vodafone-Cyta είναι σίγουρο; Γιατί είναι και η wind στο παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για τη nova, πάει και αυτή για συγχώνευση. Ελπίζω να την πάρει η Vodafone και όχι η Wind. Τα κυπριακα ΜΜΕ δινουν προβαδισμα σε vodafone λογω ρευστου https://www.businessnews.gr/article/95899/cyta-provadisma-i-vodafone-symfona-me-ta-mme-kyproy Και εμενα εχουν οι παππουδες μου συτα,ειχα ανοιξει και ενα θεμα εδω και παρακαλαω και εγω να την παρει η βονταφον παρα η wind γιατι με την πρωτη δεν ειχα κανενα παραπονο 4 χρονια που ειχα.Αν την παρει η wind πιστευω οτι θα μπορουμε να κανουμε δωρεαν αποσυνδεση λογω αλλαγη στους ορους και μαλλον θα τους παω στον οτε,αν και πιο ακριβος.Αν τους παρει η βονταφον και μας κρατησει με τις ιδιες παροχες και παγιο που εχουμε τωρα θα ειναι μια χαρα.
funbreaker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 4 hours ago, fylatos said: Οι πιο πολλές εταιρίες έχουν chat δωρεάν πλέον μέσω εφαρμογής ή ιστοσελίδας. Όντως ρε φίλε, εξυπηρετήθηκα σε 2 λεπτά. Απίστευτο. 1
fylatos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, funbreaker είπε Όντως ρε φίλε, εξυπηρετήθηκα σε 2 λεπτά. Απίστευτο. Ναι ελπίζω να μην το σταματήσουν είναι απίστευτα εξυπηρετικό χωρίς χρέωση.
fastnq2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 http://www.kathimerini.gr/942360/article/oikonomia/epixeirhseis/entos-ths-evdomadas-o-protimhteos-ependyths-gia-cyta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα