stratos789 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!Λοιπόν χθες αγόρασα αυτό το μόνιτορ LG 29UM69G-B και έχω μια απορία .για ποιον λόγο έχω tearing όταν το vsync είναι κλειστό,η κάρτα είναι η gtx 1050 ti oc 4gbΈνα παιδί που έχει την ίδια οθόνη με μένα δεν του κάνει tearing με κλειστό το vsync,κάρτα είχε την gtx1060 και μετά πήγε σε gtx1070 ti. Αυτό μου το έκανε ποιο παλιά στο προηγούμενο μόνιτορ που είχα, άλλα έλεγα μήπως φταίει που είναι tv-monitor και όχι σκέτο μόνιτορ,άλλα μου το κάνει και τώρα που πήρα κανονικό μόνιτορ.Ξέρετε τι παίζει,μήπως φταίει το καλώδιο hdmi?Ποιο πριν είχα την gt1030 και έκανε πάλι το ίδιο. Ευχαριστώ
Zaytsev Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δες λίγο να καταλάβεις τι είναι το tearing, γιατί τα έχεις μπερδέψει
Xristaras12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δεν γίνεται να μην έχεις tearing με vsync off εκτός κ αν παίζεις σε windowed/windowed borderless ενεργοποιήσε το freesync απο τις ρυθμίσεις της οθόνης για να παίξει στα 75ΗΖ το πάνελ, θα ειναι διαφορετική εμπειρία.
firepc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 το μονιτορ εχει freesync και συ nvidia καρτα. Αρα δεν θα χεις το freesync και θα ανοιγεις το vsync
stratos789 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μάλιστα κατάλαβα,έχω και μια άλλη απορία. Χθες έκατσα και είδα μια ταινία,και παρατήρησα όταν η κάμερα έκανε γρήγορες κινήσεις,η εικόνα δεν φαινόταν τόσο ομαλή,αλλά φαινόταν κάπως σαν να "αργούσαν" τα καρέ. Όπως και στο youtube το παρατήρησα,και ποιο πολύ φαίνεται στα πρόσωπα,μήπως ξέρετε τι μπορεί να είναι,φταίει κάποια ρύθμιση? Τον χρόνο απόκρισης τον έχω στο γρήγορο.
firepc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Οι ταινιες παιζουν στα 24fps που ειναι πολυ σπαστικο και αυτος ειναι και ο λογος που σπανια βλεπω πλεον. Αρα μην ανυσηχεις, σε ολους ειναι ετσι. Το yt τρεχει στα 30fps, εκτος αν εχει το βιντεο επιλογη για 1080p60fps. Βρες ενα τετοιο βιντεο και τσεκαρε πως παει
stratos789 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Όντος τώρα που είδα ένα βίντεο στο youtube με 60fps.έτρεχε πολύ ομαλά. Αλλα πως γίνεται με το προηγούμενο μόνιτορ που ήταν και αυτό 60hz,να μην το έκανε αυτό?
firepc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 1 λεπτό πριν, stratos789 είπε Όντος τώρα που είδα ένα βίντεο στο youtube με 60fps.έτρεχε πολύ ομαλά. Αλλα πως γίνεται με το προηγούμενο μόνιτορ που ήταν και αυτό 60hz,να μην το έκανε αυτό? Δεν ξερω. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι να κοιτας να εχεις ενημερομενους τους drivers
stratos789 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Οκ φίλε μου. Έγινε,σε ευχαριστώ πολύ για τις απορίες που μου έλυσες και Καλή Πρωτοχρονιά!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα