polteris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 5 λεπτά πριν, panos6934 είπε το εχω ανεβασμενο στα 499 ...καποιοι ενδιαφερθηκαν θα δουμε ,,,αν ειμαι τυχερος ... Δεν ειναι θεμα τυχης. Σαν ζεστο ψωμακι θα φυγει σε αυτη την τιμη. Ακου τι σου λεω. 1 1
panos6934 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 12 λεπτά πριν, polteris είπε Δεν ειναι θεμα τυχης. Σαν ζεστο ψωμακι θα φυγει σε αυτη την τιμη. Ακου τι σου λεω. τα 450 εννοεις ?
nickmanak Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Sorry, οσα εγραψα στο μηνυμα μου αφορουσαν το απλο 7. Ισως συνεχιστει η προσφορα του Γερμανου στα 430€ απο Τεταρτη.
BlueBlade Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Εγγύηση αν δεν κάνω λάθος μπορούν να την βρουν μέσω του IMEI της συσκευής. Για την τιμή τώρα, οι γρατσουνιές αρχικά βγάζουν μάτι; Αυτήν την στιγμή το βρίσκεις στα 680€ καινούργιο. Άρα εγώ θα έλεγα 450-500€ είναι καλή τιμή, κάτω από 450€ είναι σκότωμα. 1
panos6934 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 BlueBlade δεν βγαζουν ματι αλλα φαινονται οπως σε καθε συσκευη μετα απο 5 μηνων χρηση(το καλοκαιρι το αγορασα ).κι εγω για 499 λεω...ποιο κατω ειναι σκοτωμα !!!
BlueBlade Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Και γιατί δεν έβαζες ένα προστατευτικό να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Σαν ζεστό ψωμάκι θα το πούλαγες τώρα. Αν δεις ότι δεν εμφανίζεται κανείς πήγαινε το στα 450€, ούτε ευρώ πιο κάτω όμως.
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω παντως 500ευρω για συσκευη χωρις κουτι,τζαμακι οθονης με μικρο γρατζουνιες(αγαπητε και εγω το ειχα τοσο καιρο αλλα του ειχα βαλει τζαμακι και η οθονη ηταν πενα),και το σημαντικοτερο αποδειξη(αρα χανεις το δευτερο χρονο εγγυησης απο infoquest και ισως σου κανουν κουλα στο service)δεν θα τα δινα ουτε με σφαιρες. Ναι σε γενικες γραμμες τοσο πωλουνται τα κινητα που ειναι πληρη με κουτι,θηκη,τζαμακι και αποδειξη,αλλα πανω απο 400ευρω δεν θα τα εδινα ειδικα λογω και του χρωματος που δεν μου πολυ αρεσει κιολας. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από Fulgore
deadp Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Σεανθρωπο ελευθερο επαγγελματια που κοβει τιμολογιο ουτε με 400€ το δινετε μιας και το ΦΠΑ του εκπιπτει και το 26% του φορου του εκπιπτει επισης. Οποτε απο τα 680€ του καινουργιου στην πραξη του κοστιζει 400€. Δυστυχώς άλλαξαν πρόσφατα τα πράγματα... ρώτησε το λογιστή σου. Την Παρασκευή εγω πάντως έδωσα το δικό μου 490, Φεβρουαρίου με τζαμί και θήκη, αλλά στην πένα. Λες κι έκανε unboxing ένιωθε το παιδί μπροστά μου με τις ζελατίνες και το δοκίμασε κιόλας για κανένα 45λεπτο πριν γίνει η μεταφορά χρημάτων. Φυσικά με απόδειξη.
panos6934 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ...Συμφωνω με ολους ..και εκει ηθελα να καταληξω... αρα το κουτι κοστιζει περιπου 100 ε ...καταλαβα
SeNNinhA Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Το βασικο που θα μπορουσε να κρατησει την τιμη υψηλα ειναι η υπαρξη της εγγυησης. Χωρις την αποδειξη αγορα δεν παιζει αυτο οποτε ειναι σαν να παιρνεις κινητο 2+ χρονων. Μεγιστη διαφορα. Κουτι κλπ ειναι να λεμε για να λεμε. Φορτιστης, καλωδιο και ακουστικα προσθετουν ποντους αλλα η εγγυηση ειναι βασικο. Αλλιως χανεις πολυ
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Τα ακουστικα απο μονα τους αν τα ειχες σφραγισμενα θα επιαναν 20-25ευρω(μιας και ειναι αυτα που εχουν πανω τους τον ανταπτορα),και φυσικα οτι αλλο εξτρα οπως θηκη και τζαμακι καλο ειναι να υπηρχε κυριως για την εξωτερικη κατασταση του κινητου. Ο μονος λογος που το κουτι μετραει για αρκετο κοσμο ειναι γιατι ειναι μια πρωτη εικονα του αν ο αλλος το προσεχει το κινητο ή οχι. Στην πραξη αντε να πιανει 5-10ευρω αφου δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Η αποδειξη ομως οπως αναφερθηκε ειναι αυτο που ποναει περισσοτερο δυστηχως.
panos6934 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα φιλοι και καλη χρονια ...Για να κλεισω αθτο το thread και να λυθουν τυχων αποριες ...το κινητο δεν το πουλησα τελικα .Ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν με τη γνωμη τους Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από panos6934
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα