Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να βαλω δοσεις. Δινει δυο επιλογες, ειτε πιστωτικη, ειτε δανειο. Πιστωτικη δεν εχω και δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει με τους τοκους. Δανειο πως παιρνεις;

Αν εχει καποιος εμπειρια και μπορει να μου πει λιγες πληροφοριες για τους 2 τροπους και ποιον νομιζει περισσοτερο συμφεροντα.

Δημοσ.

Με δάνειο θα σου ζητήσουν εκκαθαριστικό εφορίας και ανάλογα το εισόδημα σου θα σου εγκρίνουν ή όχι το δάνειο. Ουσιαστικά είναι σαν να παίρνεις καταναλωτικό δάνειο από τράπεζα. 

Δημοσ.

Ασφαλως η πιστωτικη έχει πολύ μικρότερους τόκους σε σύγκριση με το δάνειο που σου δίνει ο ίδιος ο κωτσοβολος εφόσον είσαι τυπικός βέβαια στις πληρωμές σου.ομως πλέον είναι πολύ δύσκολο να  πάρεις αυτή την εποχή πιστωτικη όπως και το να βγάλεις δάνειο.βεβαια και ο ίδιος ο κωτσοβολος είναι δύσκολο να σου εγκρίνει δόσεις(εξαρτάται από φορολογικά στοιχεία,αν θα δώσεις προκαταβολή κτλ).οποίον τρόπο και αν επιλέξεις φρόντισε να είσαι τυπικός όμως Γιατί το όνομα σου και η υπογραφη σου ειναι η προίκα σου για μελλοντικές συναλλαγές οπότε να είσαι σωστός

Με εκτίμηση 

Δημοσ.

Εαν θελω να παραγγειλω σημερα. Επιλεγω δανειο και μετα θα πρεπει να παω σε καταστημα να υπογραψω? Τις δοσεις θα τις πληρωνω στον κοτσο ή σε τραπεζα?

Δημοσ.

Τι φακελωμα πεφτει ρε παιδια στην αιτηση για δανειο! Για πιστωτικη δεν εχω εμπειρια αλλά κι εκει ισως να ζητανε και περισσοτερα στοιχεια οι τραπεζες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...