IoannisSM Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 θα ηθελα να βαλω δοσεις. Δινει δυο επιλογες, ειτε πιστωτικη, ειτε δανειο. Πιστωτικη δεν εχω και δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει με τους τοκους. Δανειο πως παιρνεις; Αν εχει καποιος εμπειρια και μπορει να μου πει λιγες πληροφοριες για τους 2 τροπους και ποιον νομιζει περισσοτερο συμφεροντα.
Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Με δάνειο θα σου ζητήσουν εκκαθαριστικό εφορίας και ανάλογα το εισόδημα σου θα σου εγκρίνουν ή όχι το δάνειο. Ουσιαστικά είναι σαν να παίρνεις καταναλωτικό δάνειο από τράπεζα.
karaLRS Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 "τρόποι αγοράς από κωτσόβωλο" Πιστωτική ΑΝ πληρώνεις σωστά τις ατοκες δόσεις συμφέρει.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Ασφαλως η πιστωτικη έχει πολύ μικρότερους τόκους σε σύγκριση με το δάνειο που σου δίνει ο ίδιος ο κωτσοβολος εφόσον είσαι τυπικός βέβαια στις πληρωμές σου.ομως πλέον είναι πολύ δύσκολο να πάρεις αυτή την εποχή πιστωτικη όπως και το να βγάλεις δάνειο.βεβαια και ο ίδιος ο κωτσοβολος είναι δύσκολο να σου εγκρίνει δόσεις(εξαρτάται από φορολογικά στοιχεία,αν θα δώσεις προκαταβολή κτλ).οποίον τρόπο και αν επιλέξεις φρόντισε να είσαι τυπικός όμως Γιατί το όνομα σου και η υπογραφη σου ειναι η προίκα σου για μελλοντικές συναλλαγές οπότε να είσαι σωστός Με εκτίμηση
IoannisSM Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Εαν θελω να παραγγειλω σημερα. Επιλεγω δανειο και μετα θα πρεπει να παω σε καταστημα να υπογραψω? Τις δοσεις θα τις πληρωνω στον κοτσο ή σε τραπεζα?
IoannisSM Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Τι φακελωμα πεφτει ρε παιδια στην αιτηση για δανειο! Για πιστωτικη δεν εχω εμπειρια αλλά κι εκει ισως να ζητανε και περισσοτερα στοιχεια οι τραπεζες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα