jonkyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, ξέρω... Ψάχνω λύσεις με ελάχιστα χρήματα, αλλά ας προσπαθήσω. Καλή χρονιά σε όλους. Αγόρασα αυτό τον ανταπτοράκι για το πισι της συζύγου (win7), προκειμένου να σταματήσει να χρησιμοποιεί άβολα (λόγω μήκους καλωδίου) ενσύρματα ακουστικα όταν χαζεύει τον υπολογιστή της. Η εγκατάσταση έγινε εύκολα, βρήκε drivers χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Πρόσθεσα αυτά τα ακουστικά, για τα οποία δεν υπάρχουν φυσικά drivers. Ακολούθησα τις "οδηγίες" που υπήρχαν στα σχόλια του e-shop.gr για τον αντάπτορα και ο υπολογιστής είδε κανονικά τα ακουστικά. Όσες φορές όμως προσπάθησα να ακούσω κάτι, δεν... Έστω κι αν δείχνει ότι είναι συνδεδεμένα (με δεξί κλικ στα ακουστικά από τη λίστα των devices), δεν πρόκειται να ακουστεί τίποτα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι στις επιλογές ήχου της κάρτας του υπολογιστή δεν υπάρχει μενού για bluetooth. Δηλαδή, δεν μπορώ να κάνω π.χ. mute τον ήχο (ποιον ήχο; λέμε τώρα...) απο το πισι. Έχει κανείς κάποια ιδέα σχετικά με το τι δεν κάνω καλά; Είμαι σίγουρος ότι κάτι μου διαφεύγει, αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω τι είναι αυτό. Αν υπάρχει κάποια ιδέα, ρίξτε την. Ευχαριστώ, χρόνια πολλά σε όλους. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από jonkyr Λύθηκε εν μέρει, το πρόβλημα ήταν στα 7άρια κι όχι στο πρωτόκολλο.
mariosCS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1. Δοκίμασε να κάνεις ζεύξη πρώτα σε κάποιο κινητό τηλέφωνο και βάλε κάποια μουσική να παίξει. Για να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να πηγαίνει κάτι λάθος με τα ακουστικά και να βασανίζεσαι άδικα. 2. Σε windows 7, αν κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου, και επιλέξεις "playback devices" τα βλέπεις εκεί στη λίστα ή όχι; αν τα βλέπεις μπορείς να κάνεις δεξί κλικ πάνω τους και να τα κάνεις "set as default audio device" (ή κάτι τέτοιο) ; 1
jonkyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, mariosCS είπε 1. Δοκίμασε να κάνεις ζεύξη πρώτα σε κάποιο κινητό τηλέφωνο και βάλε κάποια μουσική να παίξει. Για να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να πηγαίνει κάτι λάθος με τα ακουστικά και να βασανίζεσαι άδικα. 2. Σε windows 7, αν κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου, και επιλέξεις "playback devices" τα βλέπεις εκεί στη λίστα ή όχι; αν τα βλέπεις μπορείς να κάνεις δεξί κλικ πάνω τους και να τα κάνεις "set as default audio device" (ή κάτι τέτοιο) ; 1. Τα έχω βάλει να δουλέψουν στο κινητό μου, όλα ήταν καλά. Θα το ξαναδοκιμάσω αύριο, διότι δεν τα έχω χρησιμοποιήσει εδώ και κάμποσο καιρό. 2. Δεν τα εμφανίζει καθόλου στη λίστα αυτή. Βλέπω ότι έχουν συνδεθεί (κι αυτό όχι πάντοτε, για να είμαι ειλικρινής) μόνο μέσω του properties, με τον τρόπο που περιέγραψα παραπάνω.
jonkyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Χρησιμοποίησα νέα ακουστικά, πάλι κινέζικα αλλά λίγο καλύτερης ποιότητας. Μία από τα ίδια. Ενώ στη λίστα των devices and printers φαίνονται, ενώ μέσω του properties δείχνουν connected, δεν ακούγεται τίποτα. Καμία επιλογή για ήχο bluetooth στην κάρτα μνήμης, δεν εμφανίζονται στα connected devices.
Jimys2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είχα παρόμοιο θέμα πριν μερικούς μήνες με ασύρματα ακουστικά. Ότι κι αν έκανα ήχος γιοκ!! Τελικά πήρα ανταπτορακι Bluetooth 4.0, δούλεψε και δουλεύουν ακόμα άψογα Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από Jimys2008 1
jonkyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Jimys2008 είπε Είχα παρόμοιο θέμα πριν μερικούς μήνες με ασύρματα ακουστικά. Ότι κι αν έκανα ήχος γιοκ!! Τελικά πήρα ανταπτορακι Bluetooth 4.0, δούλεψε και δουλεύουν ακόμα άψογα Σκέφτηκα ότι ίσως φταίει το 2.0 πρωτόκολλο, αλλά θεωρητικά είναι συμβατό. Θα το παλέψω λίγο ακόμα, ειδάλλως θα πάρω κι εγώ 4.0 να τελειώνουμε.
crash banticoot Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Φιλε αν θες με ακους το ξερω ... τα 7αρια εχουν θεματα χοντρα με το bluetooth και 4 να παρεις θα εχεις θεματακια χοντρα... 1
jonkyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, crash banticoot είπε Φιλε αν θες με ακους το ξερω ... τα 7αρια εχουν θεματα χοντρα με το bluetooth και 4 να παρεις θα εχεις θεματακια χοντρα... Ευχαριστώ για το τιπ. Θα περάσω 10αρια στον υπολογιστή της συζύγου (το αποφάσισα σήμερα το πρωί, γι' αυτό πειραματίζομαι με τα ακουστικά και το bluetooth), οπότε θα δω πώς θα πάει και με αυτά. Λίγο χρόνο να βρω μόνο... Ό,τι αποτελέσματα θα έχω με τα ίδια ακριβώς εξαρτήματα (αντάπτορα και ακουστικά), θα τα αναφέρω εδώ για αρχειακούς λόγους. 1
crash banticoot Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, jonkyr είπε Ευχαριστώ για το τιπ. Θα περάσω 10αρια στον υπολογιστή της συζύγου (το αποφάσισα σήμερα το πρωί, γι' αυτό πειραματίζομαι με τα ακουστικά και το bluetooth), οπότε θα δω πώς θα πάει και με αυτά. Λίγο χρόνο να βρω μόνο... Ό,τι αποτελέσματα θα έχω με τα ίδια ακριβώς εξαρτήματα (αντάπτορα και ακουστικά), θα τα αναφέρω εδώ για αρχειακούς λόγους. Δεν θα εχεις κανενα θεμα με το audio bluetooth με τα 10ρια εκτος και αν ειναι χαλασμενος ο ανταπτορας ...στα λεω εκ πειρας...:) 1
jonkyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Πέρασα τα 10αρια και όλα δούλεψαν ρολόι. Είχες απόλυτο δίκιο @Crash Bandicoot κανένα θέμα με τους drivers. Τα βρήκε όλα σε δευτερόλεπτα, δούλεψαν τέλεια. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα