forte187 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα και καλη χρονια! εχοντας διαβασει ορισμενα θεματα δεν εχω καταφερει να λυσω το προβλημα μου. Αγωρασα pc πριν λιγο καιρο amd fx 6300 6core 3,50 ghz καρτα γραφικων asus 960 oc turbo 2gb ram 6giga ολα καλα αλλα οταν παιζω για λιγο ενα παιχνιδι στο μισαωρο μπορει και ποιο νωρις μερικες φορες μου πεταει μπλε οθονη με την λυπημενη φατσουλα και γραφει κοδικος διακοπης memory managment εχω προσπαθησει να το φτιαξω με updates windows και bios αλλα δεν αφτιαξε.. αν ξερει κανεις και μπορει ας βοηθεισει, ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Συνήθως ειναι θέμα των windows που έχει να κάνει με την μνήμη του συστήματος ή με την εικονική μνήμη , τι windows έχεις ?
forte187 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, SPANK είπε Συνήθως ειναι θέμα των windows που έχει να κάνει με την μνήμη του συστήματος ή με την εικονική μνήμη , τι windows έχεις ? Windows 10 εχω
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Πήγαινει Control Panel\System and Security\System - advanced system settings - advanced - performance ( settings ) - advanced - virtual memory ( change ) και βγάλε μια photo απο την επόμενη καρτέλα η δες αν ειναι τικαρισμένη η πρώτη επιλογή. Συνήθως απο αυτην την ρύθμιση βγαίνουν τετοια θέματα , μπορεί να ειναι και κατι αλλο βέββαια
forte187 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, SPANK είπε Πήγαινει Control Panel\System and Security\System - advanced system settings - advanced - performance ( settings ) - advanced - virtual memory ( change ) και βγάλε μια photo απο την επόμενη καρτέλα η δες αν ειναι τικαρισμένη η πρώτη επιλογή. Συνήθως απο αυτην την ρύθμιση βγαίνουν τετοια θέματα , μπορεί να ειναι και κατι αλλο βέββαια Δεν τα βρίσκω αυτά που μου λες :/
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Κάνε το αλλιώς πήγαινε στο my pc δεξί κλίκ properties και μετα θα βρείς τα - advanced system settings - advanced - performance ( settings ) - advanced - virtual memory ( change )
forte187 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, SPANK είπε Κάνε το αλλιώς πήγαινε στο my pc δεξί κλίκ properties και μετα θα βρείς τα - advanced system settings - advanced - performance ( settings ) - advanced - virtual memory ( change ) Δεν μπορώ να σου στείλω φότο είναι κλικαρισμενο πάνω πάνω που λέει automatically manage paging file size for all drives
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, forte187 είπε Δεν μπορώ να σου στείλω φότο είναι κλικαρισμενο πάνω πάνω που λέει automatically manage paging file size for all drives Εντάξει ετσι πρέπει να ειναι κανονικά , λογικά τότε εχει να κάνει με τα windows η μπορεί να ειναι και θέμα drivers σε οτιδήποτε. Τα windows τα πέρασες πάνω απο τα 7 η τα 8 αν ειχες ή τα πέρασες μόνα τους ?
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 κατέβασε απο εδώ το memtest, έχει επιλογή να κατέβει exe για να σου φτιάξει ενα στικάκι bootable και ξεκινάς το σύστημα απο εκεί. http://www.memtest.org/#downiso Αρχικά τρέχεις και με τις 2 μνήμες επάνω για κανένα μισάωρο σίγουρα, αν βγάλει error υπάρχει πρόβλημα στις ραμ. Αν δεν βγάλει errοr αφαιρείς το ενα απο τα 2 στικ, τρέχεις πάλι memtest,αν το πρώτο στικ βγεί καθαρό δοκιμάζεις το άλλο. Προσωπικά για να βεβαιωθώ οτι δεν υπάρχει πρόβλημα στη μνήμη θα τα άφηνα πάνω απο 2-3 ώρες. 1
forte187 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, SPANK είπε Εντάξει ετσι πρέπει να ειναι κανονικά , λογικά τότε εχει να κάνει με τα windows η μπορεί να ειναι και θέμα drivers σε οτιδήποτε. Τα windows τα πέρασες πάνω απο τα 7 η τα 8 αν ειχες ή τα πέρασες μόνα τους ? Τον πήρα είχε μέσα τα 10
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Στο είχε ξανα βγάλει το πρόβλημα η τώρα στο εμφάνισε ? Δοκίμασε απο πάνω λιγο με το memtest που πρότειναν , αν δεν σου βγάλει θέμα αυτο μετα πρέπει να κοιτάξουμε σε drivers. Βέββαια λογικά αν δεν ειναι θέμα μνήμης καθαρά με ενα format λογικά θα λυθεί το πρόβλημα αλλα να μην φτάσουμε μεχρι εκει ψάχνουμε
Acrobatis7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπλε οθονη και memory management ειναι καθαροαιμο προβλημα RAM. Κατι λαθος παει με τη RAM σου. Κατεβασε το MemTest απο το νετ. (Ειναι πολυ ευκολο να το βρεις και εχει καλο οδηγο για το πως να δημιουργησεις Boot usb) Κανε το τεστ και αστο να δουλεψει κανα 10 λεπτο. Συνηθως οταν υπαρχει προβλημα στη RAM βγαινει σχετικα συντομα. Εαν σου βγαλει προβλημα δοκιμασε μετα 1-1 τα dimms σου και τα RAΜ slots για να βγεις σε σωστο συμπερασμα τι ακριβως φταιει. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Acrobatis7
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Εχεις ενεργοποιηση XMP profile στις ραμ?εμενα αυτο μου εβγαζε μπλε οθονες.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εχεις ενεργοποιηση XMP profile στις ραμ?εμενα αυτο μου εβγαζε μπλε οθονες. αύτο κανονικά πρέπει να είναι ενεργοποιημένο. Σε περίπτωση που έχεις μπλε οθόνες με το XMP ανοιχτό πιθανότατα έχεις πρόβλημα στις μνήμες. Δεν υπάρχει λόγος να παίρνεις γρηγορότερες μνήμες αν δεν ενεργοποιείς το xmp ή να βάλεις χειροκίνητα τις τιμές που δίνει ο κατασκευαστής για τα παραπάνω ΜΗΖ.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε αύτο κανονικά πρέπει να είναι ενεργοποιημένο. Σε περίπτωση που έχεις μπλε οθόνες με το XMP ανοιχτό πιθανότατα έχεις πρόβλημα στις μνήμες. Δεν υπάρχει λόγος να παίρνεις γρηγορότερες μνήμες αν δεν ενεργοποιείς το xmp ή να βάλεις χειροκίνητα τις τιμές που δίνει ο κατασκευαστής για τα παραπάνω ΜΗΖ. Και ομως ειναι γνωστο προβλημα απο τι διαβασα για τις συγκεκριμενες μνημες που φοραω,(corsair vengeance) με το που το απενεργοποιησα ολα φτιαξανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα