Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλά καλή χρονια και από εμενα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και ας μου απαντήσει οποιος ξέρει.Έχω κάποια λεφτά γύρο στα 200-300 euro τα οποια θέλω να τα επενδύσω κάπου και να μου αποφέρουν κάποιο χρηματικό όφελος, είτε μακροπρόθεσμα είτε βραχυπρόθεσμα.Όσο μπόρεσα να ψαχτώ μονος μου και να δω τι μπορώ να κάνω χωρίς να έχω καμια απόλυτος ιδέα επί του θέματος, είδα τι παίζει λίγο-πολύ με το bitcoin και τα λοιπά cryptocurrency.Τώρα υπάρχουν και οι μετοχές και τα αμοιβαία κεφαλαια και τα ομόλογα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο από τα οποια δεν έχω ιδέα τι παίζει.
Θέλω να ενημερώσω ότι αντιλαμβάνομαι και το ρίσκο των χρημάτων και ότι είμαι διατεθειμένος να αντέξω την απώλεια τον χρημάτων μου απλά θέλω να ξεκινήσω σιγά-σιγά να μπω και εγώ σε αυτόν τον κόσμο τον επενδύσεων και να μάθω ότι μπορώ, να κάνω ότι μπορώ και ότι καταφέρω.Θα ήθελα οποιος ξέρει να μου πει κάποια συμβουλή , κάποιες οδηγίες για το οτιδήποτε η κάποιο pattern ας πούμε για να με καθοδηγήσει.Ξέρετε λίγο-πολύ να με βάλετε στο κλίμα.Ευχάριστω !

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δύσκολο δρόμο διαλέγεις να πάρεις πατριώτη!

Όσοι φάγαμε την φούσκα του χρηματσιστηρίου στα μούτρα, ακόμα κλαίμε!

Καλή τύχη πάντως και περίμενε τους exper του είδους για απαντήσεις:D

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να αποπληρωσεις καποιο χρεος με υψηλο επιτοκιο προωρα ισως? Ειναι υπερβολικα χαμηλο ποσο για να ανοιξεις account καπου, ουτε robo-advisor θα σε αφησει, νομιζω εχουν οριο $500.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τέτοιο ποσό η καλύτερη επένδυση είναι σε μαγαζιά εστίασης (σουβλατζίδικα, πιτσαρίες και τα συναφή)

Επεξ/σία από Centurion
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά το Ινσόμνια δεν προσφέρεται για σοβαρές απαντήσεις στα πιο πολλά θέματα, αλλά μερικοί είστε όντως απίστευτοι με τις απορίες σας και δικαίως τρώτε το δούλεμα.

Είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι έχοντας 200 ευρώ μπορεί να τα επενδύσει κάπου και μακροπρόθεσμα να του αποφέρουν κέρδος;

ΤΟΣΟ εκτός πραγματικότητας; Ούτε σε ένα καλό μπουφάν δεν μπορείς να επενδύσεις αυτό το ποσό να πεις θα μου πάει 5-6 χρόνια, χαλάλι.

Χρηματιστήριο και bitcoins, ήμαρτον.

Επεξ/σία από Baator
  • Like 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Δύσκολο δρόμο διαλέγεις να πάρεις πατριώτη!

Όσοι φάγαμε την φούσκα του χρηματσιστηρίου στα μούτρα, ακόμα κλαίμε!

Καλή τύχη πάντως και περίμενε τους exper του είδους για απαντήσεις:D τρολιές

fixed

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Αγορασε 10 μπαταριες για αιφον, και πουλα τες στη μαυρη αγορα σε 2 μηνες

Η μόνη σοβαρή απάντηση έως τώρα. :lol:

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Επενδυτης των 200 ευρω. Τι διαβαζουμε.

Μπορεί να φτάσει και τα τρακόσα. Να τα λέμε όλα.

Δημοσ.

Με διακόσια ευρώ:

1. Αγοράζεις 5000 πλαστικές σακούλες από ένα σούπερ μάρκετ

2. 3.1.2019 στήνεσαι δίπλα στα ταμεία και σε όποιον θέλει σακούλα του την πουλάς 8 λεπτά αντί για 9.

Διακόσια ευρουδάκια στο νερό, μόνο εδώ θα τα ακούσεις αυτά φίλο. Πρόσεξε μόνο μην έχει βιοδιασπώμενες και τον Ιούλιο κλαις το κεφάλαιο σου.

:P

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...