Cyanide84 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, MikeJ said: Ναι έχουν βρει τη λύση σε δηλώνουμε 8ώρο και απλά θα κάθεσαι 2 ώρες παραπάνω υπέρ πατρίδος και αφεντικού αλλιώς περιμένουν στη γωνία χιλιάδες άνεργοι. Είναι γνωστή αυτή η λύση. Έχω φάει στο κώλο τέτοια ωράρια υπερ πίστεως και πατρίδος Μαικ Άστα να πάνε.Για το παιδί που είπε πιο πάνω για οικονομικό πρόβλημα.Εντάξει άπλας δεν είμαι αλλά δε θα πεινάσω κιόλας προφανώς.
MikeJ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Καλά προφανώς αν δε παίζει κάτι άλλο πας και βλέποντας και κάνοντας προχωράς και παράλληλα ψάχνεις για κάτι καλύτερο. Τα 800 είναι καλύτερα από τα 0 σίγουρα. Απλά τονίζουμε ότι το να σε ξεκινούν με παράνομα ωράρια δεν είναι ο καλύτερος οιωνός. Τα 10ωρα εύκολα γίνονται 12ώρα στη πορεία πχ. Τους αναγνωρίζω τουλάχιστον την ειλικρίνεια στο να σου λένε εξαρχής τι να περιμένεις 1
Cyanide84 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, MikeJ said: Καλά προφανώς αν δε παίζει κάτι άλλο πας και βλέποντας και κάνοντας προχωράς και παράλληλα ψάχνεις για κάτι καλύτερο. Τα 800 είναι καλύτερα από τα 0 σίγουρα. Απλά τονίζουμε ότι το να σε ξεκινούν με παράνομα ωράρια δεν είναι ο καλύτερος οιωνός. Τα 10ωρα εύκολα γίνονται 12ώρα στη πορεία πχ. Τους αναγνωρίζω τουλάχιστον την ειλικρίνεια στο να σου λένε εξαρχής τι να περιμένεις Το ωράριο αυτό έχω δει ότι το βάζουν και στην κεντρική ιστοσελίδα τους...Aπλά το βάζουν σαν ωράριο καταστήματος και όχι πχ υπαλλήλου.
bakalex Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Cyanide84 είπε Γεια σας παιδιά.Καινούριος στο σαιτ και θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα που με κάνει και σκέφτομαι.Αν έχει κάποιος εμπειρία θα ήθελα να μου δώσει τα φώτα του. Η εταιρεία επισκευών irepair μου προσφέρει 10ωρη εργασία 6ημέρου(ξέχασα να ρωτήσω αν υπάρχει και ρεπό) με μισθό 800 ευρώ.Τα λέφτά για Ελλάδα είναι πολύ καλά.Το θέμα είναι ότι με κόμπλαρε το ωράριο πας 9:30 το πρωί(αυτό δεν είναι θέμα) και σχολάς 7:30 το απόγευμα +Σάββατο(ρεπό δε ρώτησα αν υπάρχει).Οι δέκα ώρες είναι δηλαδή αυτές που με έκαναν να μπλοκάρω λίγο.Εσείς τι λέτε?Αξίζει τον κόπο?Έχω δουλέψει στον τομέα της λιανικής τεχνολογίας αρκετά και με πιεστικά ωράρια το θετικό είναι ότι εδώ δεν έχει πωλήσεις είναι απλά εξυπηρέτηση.Κατά τάλλα θα πήγαινα πετώντας.Άλλοι μου λένε πάνε άλλοι είναι πιο διστακτικοί. ΥΓ.Ειναι μια εταιρεία για την οποία δεν έχω καθόλου εικόνα και δεν έχω ακούσει απο κανέναν κάτι γιαυτό ρωτάω εδώ. Φίλε αν χρειάζεσαι τα χρήματα πηγαινε να δουλέψεις. Αν νομίζεις οτι δεν μπορεις να συνεχίσεις,ψάχνεις ταυτόχρονα για κάτι άλλο. Αμα ψάχνεις την ιδανική δουλειά,με καλά χρήματα,με σουπερ ωράριο,μαμάτες συνθήκες,θα γεράσεις περιμένοντας... 4
duende Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 οπως εγραψε και αλλος πιο πριν, ειναι 533 για 8ωρο. δλδ "οκ" για αρχη και δεδομενων των συνθηκων. αλλα, επειδη η δουλεια σου θα ειναι κατα 99% επισκευες κινητων, σου βαζει αλλες 2 ωρες οι οποιες παλια (τουλαχιστον οταν ειχα περασει interview σε αντιστοιχο μεγαλο κεντρο επισκευης τυπου arvato κλπ) ηταν επιλογη σου να τις κατσεις και να τις πληρωθεις, τωρα προφανως λογω ογκου δουλειας και για να μην εχουν μα/μου στις βαζει υποχρεωτικα και στις πληρωνει. εχε υποψιν οτι αν ειναι οντως τετοια η θεση (επισκευες κινητων), θα πρεπει να δουλευεις σαν ρομποτ και να βγαζεις υποχρεωτικα εναν ελαχιστο αριθμο κινητων τη μερα και σε συγκεκριμενο μεγιστο χρονο. τα 20 λεπτα που γραφουν στη σελιδα τους δεν ειναι τυχαια. οποτε δες τι παιζει, εμενα πχ μου ειχαν πει οτι αν δε βγαζεις τον ελαχιστο αριθμο, καθεσαι παραπανω (χωρις να πληρωθεις) μεχρι να βγει. αλλιως λε πουλ. αυτα, καμια 10ρια χρονια πριν, αλλα φανταζομαι χλωμο να εχουν γινει καλυτερα τα πραγματα.. ψαξε τα ολα αυτα και με ρεπο/αδειες κλπ τι παιζει καθως και αν ολες οι ωρες θα δηλωνονται η μονο οι 8
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Η λεξη δουλειά στην ελλαδα σιγά σιγά επανέρχεται στην ετυμολογία της, το δούλο, έχουμε και δρόμο ακόμα με 12αωρα ...κλπ 2
logokrimenos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Εμας μας έχουν 6ημερο 8ωρο με βάρδιες 6-2 και 2-10 αλλαγή κάθε βδομάδα. Μας πληρώνουν κανονικά την υπερεργασία και μου βγαίνουν προσωπικά 1300 καθαρά. Όπως είπαν και πιο πάνω ΔΕΝ παίζει να μπορείς να ξκουραστείς μόνο σε μια μέρα. Ειδικά όταν είμαι πρωί και πρέπει να ξυπνάω απο τις 4.30 είμαι ένα ζόμπι για μια εβδομάδα και στην δουλειά σκέψου είμαι 90% σε ένα γραφείο και απλά παρακολουθώ κάποια πράγματα. Θα έφευγα με μεγάλη μου χαρά για μια δουλειά 5ήμερο και ας έπαιρνα 800-900
kleo1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 είμαστε σε καλό δρόμο πάντως. εκεί που λίγα χρόνια πριν αν ακούγαμε κάτι τέτοιο θα γελούσαμε, τώρα το θεωρούμε και καλό. βαστάτε γερά. λίγο ακόμα και θα λέμε 12ωρο με 600€ είναι σούπερ. τα πάντα είναι σχετικά βέβαια. αν χρωστάς παντού και δεν έχεις άλλη λύση ίσως είναι ευκαιρία. αλλά μη τρελαθούμε. 10 ώρες, 6ημερο, 800€. μιλάμε σοβαρά; μη πεταχτεί κανένας γραφικός να μου πει ότι στην κίνα δουλεύουν 20 ώρες και παίρνουν 200€. πολύ απλά δε θα την παλέψεις.θα σε κουράσει. εγώ με λιγότερες ώρες γυρίζω σπίτι καμιά φορά και δεν έχω όρεξη για τίποτα. αν είναι να ζούμε για να δουλεύουμε είμαστε σε καλό δρόμο. προσωπικά αν δεν είχα άλλη επιλογή θα πήγαινα να δω τι παίζει. 8 1
Cyanide84 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 20 minutes ago, duende said: οπως εγραψε και αλλος πιο πριν, ειναι 533 για 8ωρο. δλδ "οκ" για αρχη και δεδομενων των συνθηκων. αλλα, επειδη η δουλεια σου θα ειναι κατα 99% επισκευες κινητων, σου βαζει αλλες 2 ωρες οι οποιες παλια (τουλαχιστον οταν ειχα περασει interview σε αντιστοιχο μεγαλο κεντρο επισκευης τυπου arvato κλπ) ηταν επιλογη σου να τις κατσεις και να τις πληρωθεις, τωρα προφανως λογω ογκου δουλειας και για να μην εχουν μα/μου στις βαζει υποχρεωτικα και στις πληρωνει. εχε υποψιν οτι αν ειναι οντως τετοια η θεση (επισκευες κινητων), θα πρεπει να δουλευεις σαν ρομποτ και να βγαζεις υποχρεωτικα εναν ελαχιστο αριθμο κινητων τη μερα και σε συγκεκριμενο μεγιστο χρονο. τα 20 λεπτα που γραφουν στη σελιδα τους δεν ειναι τυχαια. οποτε δες τι παιζει, εμενα πχ μου ειχαν πει οτι αν δε βγαζεις τον ελαχιστο αριθμο, καθεσαι παραπανω (χωρις να πληρωθεις) μεχρι να βγει. αλλιως λε πουλ. αυτα, καμια 10ρια χρονια πριν, αλλα φανταζομαι χλωμο να εχουν γινει καλυτερα τα πραγματα.. ψαξε τα ολα αυτα και με ρεπο/αδειες κλπ τι παιζει καθως και αν ολες οι ωρες θα δηλωνονται η μονο οι 8 Όχι δεν είναι για τεχνικός είναι για εξυπηρέτηση μπροστά.
duende Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Cyanide84 είπε Όχι δεν είναι για τεχνικός είναι για εξυπηρέτηση μπροστά. ε, τοτε αλλαζει το πραγμα..και δεδομενου οτι ο βασικος για ανω των 25 ειναι 500κατι και οι περισσοτεροι σε αναγκαζουν να χτυπας 10/12ωρα χωρις να παιρνεις μια παραπανω απο τον βασικο, τα 800 για δε τα βλεπω και ασχημα..πηγαινε και οσο τη παλεψεις 1
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 60 ώρες τη βδομάδα δε παλεύονται, κακά τα ψέματα παιδιά Έγραψες στο πρώτο post ότι δε ρώτησες αν υπάρχει ρεπό Αν μιλάμε για 5*10 ώρες, νορμάλ είναι, λίγοι νομίζω δουλεύουν εξάλλου πρακτικά κάτω από 9ωρο Αν μιλάμε για 6*10 τότε τα πράματα θεωρώ ότι ζορίζουν πολύ ΟΚ πας, αλλά δε νομίζω να μπορείς να αντέξεις και για μεγάλο διάστημα, χώρια που είναι δεδομένο ότι η απόδοσή σου θα είναι σίγουρα κάτω του μετρίου μετά από κάποιες βδομάδες
Speculoos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Η εργατική νομοθεσία τι λέει; Από εκεί ξεκινάμε και συζητάμε τα υπόλοιπα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μπορει να τα βαζουν υπερωριες και να στο ειπαν ετσι,μπορει να εννοουσαν για 8ωρο σου δινουμε τοσα αλλα θα καθεσαι σιγουρα ενα 2ωρακι παραπανω οποτε στο λεμε 10ωρο...τρεχα γυρευε.Το θεμα ειναι οτι τα λεφτα ειναι καλα,ξεχνας τον 90% της προσωπικης σου ζωης και κανεις καποια λεφτα στην απ'εξω αν δεν εχεις τρελα εξοδα.Αν τα εχεις αναγκη τι συζηταμε για νομους κτλπ?2 επιλογες υπαρχουν η δεν πας γιατι σε εκμεταλευονται ξεκαθαρα οπως ειπες και εσυ για να μην παρουν 2ο υπαλληλο η επειδη εχεις αναγκη πας και κανεις αβαβα. Απλα μην ανοιξεις θεμα σε 1μιση χρονο του στυλ το αφεντικο μου χρωσταει υπερωριες 1μιση χρονου 2 ωρες 6μερες την βδομαδα.Να ξερεις δηλαδη οτι δεχεσαι οτι ειναι να δεχτεις και τελος.Να ελπιζεις μετα να ειναι τυπικοι στις πληρωμες τους και να μην γινεται χαμος στην εξυπηρετηση ολο το 10ωρο αλλιως ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.Καλυτερα ισως να ησουν τεχνικος.
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Να πας και βλέπεις, αφού και το αντικείμενο σε ενδιαφέρει και δεν έχεις κάποια εναλλακτική προς το παρόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα