lek88 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, 3DJIN είπε μονο αν δεν εχεις αλλη επιλογη το κανεις,6ημερη εργασια ειναι σκλαβια και απιστευτη κουραση που δεν φευγει ποτε,αφου την κυριακη δεν προλαβαινεις να ξεκουραστεις.Η κουραση θα γινεται χειροτερη οταν περασουν μηνες Συμφωνώ απόλυτα.
webparts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολυ καλομαθημενοι εισαστε μου φαινεται. Δεν ειναι ιδανικο το 10ωρο,αλλα μην τα ισοπεδωνετε ολα. Αυτα εννοειται οταν λετε οτι δεν υπαρχουν δουλειες; Στην Ελλαδα του σημερα θελετε ιδανικα ωραρια και αποδοχες; 1 ώρα πριν, logokrimenos είπε Εμας μας έχουν 6ημερο 8ωρο με βάρδιες 6-2 και 2-10 αλλαγή κάθε βδομάδα. Μας πληρώνουν κανονικά την υπερεργασία και μου βγαίνουν προσωπικά 1300 καθαρά. Όπως είπαν και πιο πάνω ΔΕΝ παίζει να μπορείς να ξκουραστείς μόνο σε μια μέρα. Ειδικά όταν είμαι πρωί και πρέπει να ξυπνάω απο τις 4.30 είμαι ένα ζόμπι για μια εβδομάδα και στην δουλειά σκέψου είμαι 90% σε ένα γραφείο και απλά παρακολουθώ κάποια πράγματα. Θα έφευγα με μεγάλη μου χαρά για μια δουλειά 5ήμερο και ας έπαιρνα 800-900 Που ακριβως τα εχεις δει αυτα; Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από webparts
Bourdoulas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ε ναι είναι κακομαθημένος κάποιος όταν δεν θέλει να δουλεύει σαν σκλάβος και να έχει λίγο προσωπική ζωή. Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες δουλειές είναι έτσι, αλλά όχι να λέμε και πάλι καλά. 18
logokrimenos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, webparts είπε Που ακριβως τα εχεις δει αυτα; Πάρα πολλές εταιρείες δίνουν τόσα και ακόμα περισσότερα. Πριν αλλάξουμε σε 6ήμερη εργασία προσωπικά έπαιρνα 1100 για 8ωρο 5ήμερο
MikeJ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, webparts said: Πολυ καλομαθημενοι εισαστε μου φαινεται. Δεν ειναι ιδανικο το 10ωρο,αλλα μην τα ισοπεδωνετε ολα. Αυτα εννοειται οταν λετε οτι δεν υπαρχουν δουλειες; Στην Ελλαδα του σημερα θελετε ιδανικα ωραρια και αποδοχες; Ναι, οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη που θέλουμε απλά τήρηση της νομοθεσίας σε ότι αφορά τα εργασιακά ώστε να εργαζόμαστε ανθρώπινες ώρες για ψίχουλα συνήθως. Την ίδια στιγμή που στις προηγμένες χώρες που μνημονεύουν αρκετοί σε άλλα ζητήματα (και γιατί δεν τους μοιάζουμε και γιατί δεν κάνουμε ότι και αυτοί κλπ) πάνε προς κατεύθυνση το 8ωρο να γίνει 6ωρο, στην Ελλάδα πάμε να κάνουμε το 8ωρο 12ωρο και πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό. Αλλά δε νομίζω ποτέ να καταλάβουν κάποιοι ότι ο ξεκούραστος και χαρούμενος εργαζόμενος αποδίδει καλύτερα και δείχνει μεγαλύτερη αφοσίωση από τον εργαζόμενο που δε τη παλεύει και κοιτάει πως να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα και να φύγει στη πρώτη ευκαιρία. 15
webparts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Πάρα πολλές εταιρείες δίνουν τόσα και ακόμα περισσότερα. Πριν αλλάξουμε σε 6ήμερη εργασία προσωπικά έπαιρνα 1100 για 8ωρο 5ήμερο Εχεις καποια εξειδικευση; Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από webparts
webparts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, MikeJ είπε Ναι, οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη που θέλουμε απλά τήρηση της νομοθεσίας σε ότι αφορά τα εργασιακά ώστε να εργαζόμαστε ανθρώπινες ώρες για ψίχουλα συνήθως. Την ίδια στιγμή που στις προηγμένες χώρες που μνημονεύουν αρκετοί σε άλλα ζητήματα (και γιατί δεν τους μοιάζουμε και γιατί δεν κάνουμε ότι και αυτοί κλπ) πάνε προς κατεύθυνση το 8ωρο να γίνει 6ωρο, στην Ελλάδα πάμε να κάνουμε το 8ωρο 12ωρο και πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό. Αλλά δε νομίζω ποτέ να καταλάβουν κάποιοι ότι ο ξεκούραστος και χαρούμενος εργαζόμενος αποδίδει καλύτερα και δείχνει μεγαλύτερη αφοσίωση από τον εργαζόμενο που δε τη παλεύει και κοιτάει πως να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα και να φύγει στη πρώτη ευκαιρία. Δεν ειπαμε να γινουμε ασια,αλλα μην κλαιγεστε για αυτα τα ωραρια στη χωρα που ζουμε. Δεν εχουμε καμια σχεση με προηγμενες χωρες,ειμαστε τριτοκοσμικη χωρα ειτε σας αρεσει ειτε οχι. Εσεις που ζητατε 8ωρα και 6ωρα μαλλον δεν πεινασατε ποτε. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από webparts 3
bakalex Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Καθήστε και κοιταξτε ακόμα λίγο την δουλειά με μικροσκόπιο.Μέχρι να την πάρει ο επόμενος. Στις δουλειές συμπράτουν 2 μέλη: o εργοδοτης και ο εργαζόμενος. Αν ο εργοδότης δεν καλύπτεται απο τις υπηρεσίες του εργαζομένου τον στέλνει σπίτι του. Αν ο εργαζόμενος δεν καλύπτεται απο τις υπηρεσίες του εργοδότη σηκώνεται και φεύγει. Η πολύ κουβέντα και η περιστροφική προσέγγιση του θέματος απο απίθανες και πιθανές γωνίες δείχνει: η οτι ο ενδιαφερόμενος δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη χρημάτων η οτι ....όποιος βαριέται να ζυμώσει 5 μέρες κοσκινίζει 3
webparts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, bakalex είπε Καθήστε και κοιταξτε ακόμα λίγο την δουλειά με μικροσκόπιο.Μέχρι να την πάρει ο επόμενος. Στις δουλειές συμπράτουν 2 μέλη: o εργοδοτης και ο εργαζόμενος. Αν ο εργοδότης δεν καλύπτεται απο τις υπηρεσίες του εργαζομένου τον στέλνει σπίτι του. Αν ο εργαζόμενος δεν καλύπτεται απο τις υπηρεσίες του εργοδότη σηκώνεται και φεύγει. Η πολύ κουβέντα και η περιστροφική προσέγγιση του θέματος απο απίθανες και πιθανές γωνίες δείχνει: η οτι ο ενδιαφερόμενος δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη χρημάτων η οτι ....όποιος βαριέται να ζυμώσει 5 μέρες κοσκινίζει Θα συμφωνησω μαζι σου.Προφανως δεν την εχει αναγκη τη δουλεια και ευχομαι ποτε να μην την εχει πραγματικα. Αν την ειχε αναγκη θα ειχε παει ηδη,δε θα ανοιγε θεματα στο ινσομνια. 3
Speculoos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Συνεχίστε με αυτά τα μυαλά, καλά το πάτε.
christopher0016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, webparts είπε Θα συμφωνησω μαζι σου.Προφανως δεν την εχει αναγκη τη δουλεια και ευχομαι ποτε να μην την εχει πραγματικα. Αν την ειχε αναγκη θα ειχε παει ηδη,δε θα ανοιγε θεματα στο ινσομνια. Εννοείται θα βαραγε υπερωρια τωρα.
webparts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Συγγνωμη που εμεις εχουμε μαθει να δουλευουμε παιδια. Εαν θελετε μπορειτε να πατε Ελβετια,στην ελλαδιτσα καλως η κακως πρεπει να δουλεψεις παραπανω για να ζησεις οταν εχεις αναγκη. Οταν δεν εχεις αναγκη κανεις τετοια σχολια στο ινσομνια.
bakalex Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, webparts είπε Θα συμφωνησω μαζι σου.Προφανως δεν την εχει αναγκη τη δουλεια και ευχομαι ποτε να μην την εχει πραγματικα. Αν την ειχε αναγκη θα ειχε παει ηδη,δε θα ανοιγε θεματα στο ινσομνια. Και γω θα συμφωνήσω μαζί σου.Οντως, αν καιγόταν για χρήματα θα είχε πάει ήδη.Ελπίζω δλδ. Πάντως όταν μίλάει κάποιος για αυτό το θέμα πρέπει να έχει στο μυαλό του το εξής: ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ.Δεν γίνεται αλλιώς.Τι να κάνουμε?Δουλειά και να σαι ανάσκελα δεν γίνεται. Και τα πόδια θα σε πονέσουν και η μέση και τα @@ θα σου σπάσουν.Δουλειά που να γυρνάς στο σπίτι και νασαι γουαου,εγω δεν ξέρω. Main target εαν σε ενδιαφέρει είναι να γίνεις απαραίτητος.Και εάν ευνοουν και οι συνθήκες διεκδικείς/ανεβαίνεις μισθολογικα.Αν όχι συνεχίζεις την αναζήτηση.Για όσους το κυνηγούν παντα θα βρίσκονται ευκαιρίες. 2
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 10 ωρο σου είπαν και 6 ήμερο; Προετοιμάσου από τώρα για ¨εκτάκτα" δωδεκάωρα.
dollyyy19 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) κανε μια βολτα και δοκιμασε.12ωρο νυχτερινο σε αρτοβιομηχανια για λιγοτερα,με ξεκανε σε 2 βδομαδες.δυσκολα να ειναι χειροτερα στην εργασια που βρηκες.μια δοκιμη και αποφασισε μετα. υπαρχει και το πλεονεκτημα,που με τοση εργασια και κουραση,θα σου μενουν και τα 800 στην τσεπη,αλλα θα ερχεται μετα ο νταβατζης να παρει και 15% για φορο......αρα ουτε 800 θα σου μενουν...... Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από dollyyy19 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα