sargio01 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δεν ξέρω, εμένα μου φάνηκες συμβιβασμένος... 1
webparts Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, sargio01 είπε Δεν ξέρω, εμένα μου φάνηκες συμβιβασμένος... Δεν ειμαι συμβιβασμενος,ρεαλιστης ειμαι. Αφησα πολυ καλη δουλεια με νομιμες αποδοχες και δωρα γιατι απλα δεν ειχα την προσωπικη ζωη που ηθελα. 1
sargio01 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, webparts είπε Δεν ειμαι συμβιβασμενος,ρεαλιστης ειμαι. Αφησα πολυ καλη δουλεια με νομιμες αποδοχες και δωρα γιατι απλα δεν ειχα την προσωπικη ζωη που ηθελα. Αναγκάστηκες λοιπόν απο τις συνθήκες να την αφήσεις. Οκ, λογικό... δεν είναι επίσης λογικό το να παλεύεις για να αλλάξεις τους λόγους που σ' έκαναν να φύγεις; Δικαίωμά σου είναι να δουλεύεις κάνοντάς το υπο ανθρώπινες συνθήκες. Γι αυτό λοιπόν δεν πρέπει να ισχύει αυτό: 23 ώρες πριν, webparts είπε Συγγνωμη που εμεις εχουμε μαθει να δουλευουμε παιδια. Εαν θελετε μπορειτε να πατε Ελβετια,στην ελλαδιτσα καλως η κακως πρεπει να δουλεψεις παραπανω για να ζησεις οταν εχεις αναγκη. Οταν δεν εχεις αναγκη κανεις τετοια σχολια στο ινσομνια. λεπτά πριν, webparts είπε 2
giannos13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο ιδιο μηκος κυματος με τον webparts.... Τα λεφτα και το ωραριο (εαν και εκ πρωτης οψεως φαινεται παρανομο. Δεν γινεται να κανεις ολο το χρονο υπερωριες. Μου φαινεται υπαρχει περιορισμος στο συνολο των υπερωριων) δεν ειναι κακα για καποιον που εχει αναγκη την δουλεια και δεν βρισκει κατι αλλο (π.χ. πανω σε αυτο που εχει σπουδασει, εαν εχει σπουδασει) καθως δεν φαινεται να απαιτει ιδιαιτερες γνωσεις/δεξιοτητες (υποθετω λιγο pc, βασικα αγγλικα + ο,τι σου μαθουν/δειξουν). Ειδικα εαν σκεφτει κανεις οτι το νομιμο 6ημερο για 6 και 40 λεπτα ειναι γυρω στα 600€(βασικος), με πιθανες υπερωριες καπου εκει στα 800€θα βγαινει. Εαν παλι, για καποιον που διαθετει προσοντα πτυχιο, ή/και προυπηρεσια σε καποιο τομεα(που υπαρχει ζητηση, απορροφηση κτλ), advanced Αγγλικα και υπολογιστες, ουτε τα λεφτα ειναι καλα, ουτε το ωραριο, ουτε.... πηγαινε παρακατω. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από giannos13
Curtis76 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, webparts είπε Δεν ειμαι συμβιβασμενος,ρεαλιστης ειμαι. Αφησα πολυ καλη δουλεια με νομιμες αποδοχες και δωρα γιατι απλα δεν ειχα την προσωπικη ζωη που ηθελα. Σε καταλαβαινω και θα σου πω οτι εκανες κατι που θελει πολυ δυναμη. Μονο μια επισημανση για την οποια ισως εχω δικιο. Το θεμα δεν ειναι να αισθανεσαι ρεαλιστης αλλα να κατανοησεις οτι αυτη η πραγματικοτητα που αντιλαμβανεσαι δεν ειναι μια φυσικη κατασταση, μια νομοτελεια αλλά κατι που αλλάζει. Αρα λες το ίδιο με το sergio που απλα θεωρει οτι πρεπει να αλλαξει αυτη η πραγματικοτητα που μας εχουν πασαρει. Τωρα αν καποιος θεωρει πως ειναι ρεαλιστης και οτι αυτο δεν αλλαζει τοτε αυτος δε λεγεται ρεαλιστης αλλα συμβιβασμενος σε μια πραγματικοτητα που εχει απλα αποδεχτει. Εσυ προσπαθησες να αλλαξεις τη πραγματικοτητα που ζουσες, (δε μπορουν να το κανουν ολοι αυτο) αλλά και παλι εντος των ιδιων κανονων θα εισαι απλα ισως λιγο καλυτερα (στο ευχομαι απο καρδιας) αλλά και παλι η πραγματικοτητα εδω ειναι και ειναι για ολους Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από Curtis76 3
webparts Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δεν εχω χρονο να συζητησω αλλο παιδες,δεν ξερω που θα παει η συζητηση οταν γυρισω παλι.
opcorsa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 δεν αντεχεται το 10ωρο... εδω σε πολλες δουλειες με ενταση- και φιδια συναδελφους- ουτε το 8ωρο δεν παλευεται.. 8
Gkostas2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 57 λεπτά πριν, webparts είπε Οχι φιλε,εγω εχω μαθει να μην κλαιγομαι στα φορουμ. Αν ειχατε αναγκη θα βλεπαμε τι θα λεγατε. Στην ελλαδιτσα καλως η κακως μονο χειροτερα θα γινουν τα πραγματα,ή το δεχεστε ή οχι. Δεν δουλευω μονιμα 3 δουλειες φιλε και ειτε το πιστευεις ειτε οχι εχω πολλα περισσοτερα ενδιαφεροντα και ασχολιες απο πολλους και ας δουλευω φουλ. Βλεπω και αλλους που δεν ξερουν τιποτε παραπανω απο ποτα και καφεδες τι ζωη κανουν. Εαν θες να δουλεψεις και να εχεις και πραγματικη προσωπικη ζωη θα βρεις τον τροπο. Και άλλοι γουστάρουν να την βγάζουν απο καναπέ σε καναπέ. Θέμα του καθενός πως την βρίσκει στο ελεύθερο χρόνο του. Τώρα αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου κάτι το ξεχωριστό γιατί ξέρεις να λες ναι στον κάθε εργοδότη δικό σου θέμα. 2
panther_512 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, webparts είπε Με λιγα λογια εσεις στην ελλαδα του 2018 περιμενετε ακομα την ιδανικη δουλεια για να πειτε οτι πατε να δουλεψετε.. Κατα τα αλλα δεν υπαρχουν δουλειες.. Άρα θεωρείς καλύτερο να καταστρέφεις την υγεία των εργαζομένων, εκμεταλευόμενος τις οικονομικο-κοινωνικές συνθήκες του τόπου. Well Done. Προφανώς και κάποιοι δεν γνωρίζουν τί επιπτώσεις έχουν τα 60-ωρα και οι ατέλειωτες υπερωρίες. Σε αυτήν την περίπτωση, να πάτε μία βόλτα στην Ιαπωνία του 1980 για να δείτε τί συμβαίνει όταν το 60ωρο και οι ατελείωτες υπερωρίες γίνεται το στάνταρ ενός τόπου και ο άνθρωπος δεν έχει πλέον χρόνο για τον εαυτό του. Το αποτέλεσμα στην Ιαπωνία ξέρετε ποιό είναι αφού έπαθαν για να μάθουν? 40 ώρες η εβδομαδιαία εργασία, 44 υπο συνθήκες, μάξιμουμ 120 ώρες υπερωρία το εξάμηνο και το καλύτερο όλων: Αν κάποιος πεθάνει αιφνίδια και το Τμήμα Εργασίας ανακαλύψει ότι ο εργαζόμενος δούλευε 80 ώρες υπερωρίες το μήνα (20 την εβδομάδα για συνολική εργασία 60 ωρών) για τουλάχιστον 2 μήνες, θεωρείται ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. 4 1
Cyanide84 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις!
phanispal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλώς ή κακώς, εκεί έξω υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει γαλουχηθεί με την ιδέα ότι όσο περισσότερο δουλεύεις, τόσο περισσότερο άξιος είσαι. 5
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, divo είπε δεν προσεξες μια λεπτομερεια που γραφει "ενω πανω απο αυτες 60% όπου αυτή επιτρέπεται. Ξερεις εσυ που επιτρεπεται και που απαγορευεται?εγω δεν ξερω...και μεχρι να ανεβασω αυτο το link καποιοι πιστευαν οτι το μεγιστο ειναι οι 40 και 48 ωρες...δεν ειναι προφανως.Και οχι μονο δεν ειναι το μεγιστο αλλα ειναι και νομιμες.Και 120 και παραπανω απο τι καταλαβα.Ας βρει καποιος τωρα ποτε ειναι νομιμες και ποτε οχι.
livefreeordie Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μην περιμενεις να βγαλεις ακρη απο εδω μεσα. Οσοι εχουν βρεθει στην αναγκη της δουλειας και δεν ειναι βολεμενοι, με τους λογαριασμους και τα εξοδα να τρεχουν, θα σου πουνε να πας. Οσοι ειναι βολεμενοι και δεν θα χρειαζοταν ποτε να πανε σε τετοια δουλεια θα σου πουνε μακρια ειναι σκλαβια. Το συμπερασμα,αναλογα με τις αναγκες σου. Ποσο πολυ χρειαζεσαι την δουλεια και τα χρηματα. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από livefreeordie 8
panther_512 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, livefreeordie είπε Μην περιμενεις να βγαλεις ακρη απο εδω μεσα. Οσοι εχουν βρεθει στην αναγκη της δουλειας και δεν ειναι βολεμενοι, με τους λογαριασμους και τα εξοδα να τρεχουν, θα σου πουνε να πας. Οσοι ειναι βολεμενοι και δεν θα χρειαζοταν ποτε να πανε σε τετοια δουλεια θα σου πουνε μακρια ειναι σκλαβια. Το συμπερασμα,αναλογα με τις αναγκες σου. Ποσο πολυ χρειαζεσαι την δουλεια και τα χρηματα. Η 60ωρη εργασία είναι αποδεδειγμένη ότι φθείρει τον ανθρώπινο οργανισμό. Δεν έχεις το χρόνο για να ξεκουραστείς πραγματικά, σωματικά και πνευματικά. Για αυτό το λόγο και υπάρχουν οι σχετικές νομοθεσίες. Οπότε δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση για το αν αξίζουν τα 800 ευρώ. Ούτε τα 800 αξίζουν, ούτε τα 1800, γιατί πολύ απλά η υγεία μας είναι ανεκτίμητη. Μόνο σαν προσωρινή λύση μπορεί να θεωρηθεί αυτή η δουλειά, για λίγους μήνες μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο. Αν ο φίλος κάτσει πολύ καιρό, τότε θα αρχίσει να αποκτά χρόνια προβλήματα υγείας. 8 1
phanispal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδώ καπνίζουμε σα θεριακλήδες και πίνουμε σα ρούκουνες και δεν (θέλουμε να) πιστεύουμε ότι θα πάθουμε κάτι, και περιμένεις να σκεφτούν ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη; Ειδικά όταν ο άλλος είναι νέος, σιγά μη σκεφτεί μέσες, γόνατα και ψυχική υγεία. Δούλεψε (σα σκύλος) τώρα που μπορείς σου λέει. Αλλά θα 'ρθει κι η ώρα που θα τα φάνε (παίζει και στο πολλαπλάσιο) στους ορθοπεδικούς και στους ψυχιάτρους. Το θέμα είναι πόσες «ανάγκες» έχουμε πραγματικά και πόσες μας δημιουργούν(ται). Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από phanispal 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα