Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας και χρονια πολλα. Εχω ενα προβλημα καποιες φορες σχεδον σπανιες φορες(μονο 2-3 φορες εχει γινει) στην οθονη μου πεταει μαυρη οθονη και κανει restart μονο του και επεισης οταν παιζω καποιο game ξαφνικα μου παγωνει στο σημειο του παιχνιδιου και δεν μπορω να βγω με αποτελεσμα να κανω restart(επεισης σπανιες φορες) ξερετε τι πρεπει να κανω???

Δημοσ.

Μs.kosta καλησπερα αυτο που λες ειναι που ζεστενεται ο επεξεργαστης, να αλαξεις παστα και να κοιταξεις και το ανεμιστηρακι μηπως σου εχει ξεκουμπωση εστω και ενα κλιπ!!

Δημοσ.

Αν δεν αναφέρεις ακριβή σύνθεση του pc και ποιό λειτουργικό χρησιμοποιείς, απίθανο να σε βοηθήσει κάποιος αποτελεσματικά...

Επίσης ποιό/ποιά παιχνίδια παίζεις για να δούμε αν το pc καλύπτει τις απαιτήσεις τους...

Δεν συμπεριφέρονται όλα τα εξαρτήματα/λειτουργικά με τον ίδιο τρόπο...

Απαντώντας, λοιπόν, πολύ γενικά, θα τσέκαρα από εξαρτήματα, με τη σειρά που αναφέρω, τροφοδοτικό, μνήμες και κάρτα γραφικών, πριν ψαχτώ για drivers γραφικών...

Δημοσ.

Λοιπον ειναι windows 10 με fx 6300 gtx 1050 ti και 8gb ram και τα games που μου παγωνουν ειναι cod bo3 και minecraft οταν παιζω καποιο αλλο παιχνιδι πχ assassin creed δεν παθαινει τιποτα οσο για την θερμοκρασια της cpu value 21 min 20.9 max 39.3 και gpu ειναι value 28 min 27 max 28

Δημοσ.

Μπα... Και οι θερμοκρασιες που λες φιλε μου κατι λαθος εχουν... Ειδικα της καρτας γραφικων... Τις βλεπεις την ωρα που παιζεις η΄ μετα εξω στην επιφανεια εργασιας?

Καποια παιχνιδια ειναι gpu bound και καποια cpu bound. Γι αυτο αν εχει θεμα ο επεξεργαστης και παιζεις καποιο που ζοριζει περοσσοτερο αυτον, τοτε το φταιξιμο ειναι εκει. Αντιστοιχα και για την gpu ισχυει το ιδιο.. Γι αυτο αλλα παιζουν κανονικα και αλλα σου κολλανε...

Δημοσ.

Στην επειφανεια εργασιας ειδα τις θερμοκρασιες αλλα μηπως φταιει τα bios ή τα windows γιατι οταν ειχα τα 7 στο ενα παιχνιδι δεν ειχα θεμα

Δημοσ.

Σου λεει το margin οτι εχεις 44 βαθμους για να ξεπερασεις το οριο ασφαλειας του επεξεργαστη σου...

Απλα πρεπει να τον πιεσεις για να ανεβασει θερμοκρασια ωστε να δεις μεχρι που θα πεσει....

Πρεπει να δεις τις θερμοκρασιες σου υπο πιεση και cpu και gpu και οχι ενω δεν κανουν τιποτα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...