MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Γελανε δε γελανε, η μετοχη της kodak ανεβηκε 4 φορες επανω. Δεν είπα πουθενά ότι δεν είναι καλό για αυτούς. Το αντίθετο μάλιστα Εν τω μεταξύ οι Ρώσοι χώνουν χρήμα σήμερα. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από MakeGreeceSexyAgain
ADHD Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Christospliakos είπε Σιγουροι οτι η τιμη θα ανεβει και θα μας δωσετε και signal.?ευχαριστουμε απο βαθη καρδιας. Χαχαχαχ Ας γινουμε ολοι πλουσιοι Οποιος λεει "σιγουρα" και τα σχετικα λεει ψέμματα ειναι προφανες, τωρα απλα δινω πιθανότητα αυτος που το ποσταρε να μην "εκφράστηκε" καλα.. 1
thomasG4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, Zaknafein είπε Footnote που ξέχασε ο ποιητής: Η ζήτηση που θα δημιουργηθεί απ'τις τράπεζες, δεν θα καλυφθεί με αγορές από ανταλλακτήρια αλλά απευθείας απ'την εταιρεία και θα μείνει εντός του τραπεζικού καναλιού. Το θέμα είναι κατά πόσο το πραγματικό adoption θα προσεγγίσει τις προσδοκίες, γιατί για τα σενάρια που περιγράφει το άρθρο δεν χρειάζονται και ιδιαίτερα κεφάλαια σε αποθεματικά. Απο ότι γνωρίζω δεν ισχύει ότι οι τράπεζες θα αγοράζουν XRP, όποτε θέλουν απευθείας απο τη Ripple. Μπορεί να υπάρχει συμφωνία μόνο στην αρχή να παίρνει ένα χ ποσό για να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί XRP, αλλά μετά κατά πάσα πιθανότητα θα αγοράζει απο LP* (Liquidity Provider), οπότε στην ουσία απο την αγορά. Έχει και λογική αυτό γιατί υποτίθεται αυτός είναι ο στόχος της Ripple. Να κάνει το XRP τόσο πολύτιμο που θα μπορεί να μεταφέρει μια τράπεζα μεγάλη ποσότητα χρήματος χωρίς κόπο και χωρίς την ύπαρξη λογαριασμών σε πολλά συναλλάγματα (nostro accounts). Μακροπρόθεσμα χρειάζεται να έχει μεγάλη αξία το XRP, γιατί άμα θέλει να αντικαταστήσει όλα τα nostro accounts σε όλο το κόσμο τότε θα πρέπει να υπάρχουν XRP αξίας 27 τρις δολαρίων. Πως θα βρεθούν τόσα απο τη στιγμή που μόνο (!) 100 δις XRP έχουν δημιουργηθεί συνολικά; Απλά θα πρέπει να αυξηθεί η αξία σε βάθος χρόνου. Πως; Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τράπεζες θα αγοράζουν απευθείας απο την αγορά και θα ανέβει η τιμή. *=Σαν exchange απλά με πιο σταθερή τιμή και τεράστια ρευστότητα. Ο Chief Cryptographer της Ripple το εξηγεί πιο καλά γιατί είναι καλύτερα το XRP να έχει μεγαλύτερη αξία. https://www.quora.com/If-banks-were-to-adopt-Ripple-which-means-they-have-to-purchase-XRP-would-they-not-want-to-keep-the-market-price-of-XRP-low-If-XRP-is-finite-i-e-cannot-be-mined-then-wouldnt-that-hinder-mainstream-adoption 1 1
panos2171 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Εγώ που δε το βλέπω να καταφέρνω να κάνω verify και την ταυτότητα στο coinbaise να κάνω μια κατάθεση μόνο με το verify του διπλώματος ή θα χω θέμα μετά στις αναλήψεις; Κάτι δεύτερο, υπάρχει κάτι το θετικό με το να στείλω έμβασμα από τη revolut έναντι της Eθνικής; Και κάτι τρίτο βλέπω ότι το BTC πέφτει ενώ το ETH ανεβαίνει, σοφότερη είναι η αγορά BTC σε αυτή τη φάση έτσι;
genti007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Που ακριβως αγοράζετε εσείς παιδιά ; Θέλω να μπω αλλά δεν εχω αποφασίσει που ... Πολλοί βλέπω επιλέγουν coinbase
vagpan1986 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, panos2171 είπε Εγώ που δε το βλέπω να καταφέρνω να κάνω verify και την ταυτότητα στο coinbaise να κάνω μια κατάθεση μόνο με το verify του διπλώματος ή θα χω θέμα μετά στις αναλήψεις; Κάτι δεύτερο, υπάρχει κάτι το θετικό με το να στείλω έμβασμα από τη revolut έναντι της Eθνικής; Και κάτι τρίτο βλέπω ότι το BTC πέφτει ενώ το ETH ανεβαίνει, σοφότερη είναι η αγορά BTC σε αυτή τη φάση έτσι; Εγω έκανα verify με την ταυτοτητα στο coinbase πριν απο λιγο. Δεν ξερω αν ανεφερες πριν άλλους λογους που δεν μπορεις. Εγω εβγαλα 2 καλες φωτο με το κινητο μου (οχι θολες, να φαινονται οι ακρες κτλ), πηγα μεσω browser απο το λαπτοπ και πατησα επιλογη για mobile upload, ηρθε ενα sms με τον link, και απο το κινητο τις ανεβασα. Μετα απο 10 λεπτα εγινε verification. Σχετικα με την revolut τα εχω λιγο μπερδεμενα γιατι να αξιζει. Ερωτηση. ΑΝ δεχτει το coinbase την debit της εθνικης, τα λεφτα πανε άμεσα? (ξερω για τα 4% fees) Εγω θα αγορασω ltc γιατι δεν μπορω να κανω verification για gdax, θα τα παω binance και θελω να γλιτωσω καποια fees. Το eth ειναι ψηλα.
Andy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Εγω έκανα verify με την ταυτοτητα στο coinbase πριν απο λιγο. Δεν ξερω αν ανεφερες πριν άλλους λογους που δεν μπορεις. Εγω εβγαλα 2 καλες φωτο με το κινητο μου (οχι θολες, να φαινονται οι ακρες κτλ), πηγα μεσω browser απο το λαπτοπ και πατησα επιλογη για mobile upload, ηρθε ενα sms με τον link, και απο το κινητο τις ανεβασα. Μετα απο 10 λεπτα εγινε verification. Σχετικα με την revolut τα εχω λιγο μπερδεμενα γιατι να αξιζει. Ερωτηση. ΑΝ δεχτει το coinbase την debit της εθνικης, τα λεφτα πανε άμεσα? (ξερω για τα 4% fees) Εγω θα αγορασω ltc γιατι δεν μπορω να κανω verification για gdax, θα τα παω binance και θελω να γλιτωσω καποια fees. Το eth ειναι ψηλα. πραγματικα απορω πως στην δεχτηκε.εχω προσπαθει 15-20 φορες και τιποτα ρε γαμωτο. το διαβατηριο το δεχτηκε αμεσα, το ξαναστειλα κιολας επιτηδες να δω αν εχουν θεμα και το ξαναδεχτηκε.μαλλον δεν τους αρεσει η μουρη μου
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, genti007 είπε Που ακριβως αγοράζετε εσείς παιδιά ; Θέλω να μπω αλλά δεν εχω αποφασίσει που ... Πολλοί βλέπω επιλέγουν coinbase Εγώ ξεκίνησα μέσω Kraken. Διαβατήριο (2 μέρες για έγκριση Tier 2) --> Έμβασμα (1-2 εργ. μέρες να μπουν μέσα τα λεφτά) και από εκει και πέρα: α. Αγοράζεις από αυτά που έχει μέσα το Kraken αν θες να τα κρατήσεις ή β. αγοράζεις ETH (κατά βάση) και τα μεταφέρεις σε άλλο ανταλλακτήριο που έχει το crypto που θες να αγοράσεις. Φρόντισε να εγγραφείς σε όλα τα ανταλλακτήρια που έχουν τα cryptos που σε ενδιαφέρουν πριν στείλεις λεφτά, για να είσαι καλλυμένος από τα διαδικαστικά γιατί ανοιγοκλείνουν τις εγγραφές λόγω υψηλού traffic. Σημ.: Ο server του kraken πέφτει συνεχώς. Με συνεχείς προσπάθειες βέβαια μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις μπει. Επίσης, αυτό που τονίζουμε πάντα --> στέλνεις μόνο λεφτά τα οποία δεν θα τα κλαις αν τα χάσεις. 2 1
Andy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 το bitstamp πρεπει να ειναι απο τα καλυτερα απο οσο εχω τσεκαρει.βεβαια μεχρι να σε δεχτουν σιγουρα θα περασει μηνας.τους εχω στειλει απο 25 δεκεμβρη και ακομα να με κανουν verify
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, genti007 είπε Που ακριβως αγοράζετε εσείς παιδιά ; Θέλω να μπω αλλά δεν εχω αποφασίσει που ... Πολλοί βλέπω επιλέγουν coinbase Kraken για αγορά με ευρώ και από κει και πέρα bittrex και binance χρησιμοποιώ εγώ. 39 λεπτά πριν, panos2171 είπε Εγώ που δε το βλέπω να καταφέρνω να κάνω verify και την ταυτότητα στο coinbaise να κάνω μια κατάθεση μόνο με το verify του διπλώματος ή θα χω θέμα μετά στις αναλήψεις; Κάτι δεύτερο, υπάρχει κάτι το θετικό με το να στείλω έμβασμα από τη revolut έναντι της Eθνικής; Και κάτι τρίτο βλέπω ότι το BTC πέφτει ενώ το ETH ανεβαίνει, σοφότερη είναι η αγορά BTC σε αυτή τη φάση έτσι; Για το τρίτο που λες, έτσι φαίνεται αλλά ποιος να ξέρει; Αν το btc συνεχίσει να πέφτει πχ και το eth να ανεβαίνει; 1
vagpan1986 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Το kraken ειναι το πρωτο που εκανα εγγραφη. Ακομα και τωρα δεν μπορει να κανει verify το account σου. Το τσεκαρα πριν 1 λεπτο. Το bitstamp αργει υπερβολικά για το verification. Το coinbase (οσο και να το εκραζα) φαινεται οτι ειναι γρηγορο αν εχεις τα δικαιολογητικα. Αndy, με την 2η με δεχτηκε. Η 1η ηταν μεσω της webcam του λαπτοπ και εφαγα πορτα. Μαλλον ειμαι τυχερος
Sartiv Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Απο ότι γνωρίζω δεν ισχύει ότι οι τράπεζες θα αγοράζουν XRP, όποτε θέλουν απευθείας απο τη Ripple. Μπορεί να υπάρχει συμφωνία μόνο στην αρχή να παίρνει ένα χ ποσό για να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί XRP, αλλά μετά κατά πάσα πιθανότητα θα αγοράζει απο LP* (Liquidity Provider), οπότε στην ουσία απο την αγορά. Έχει και λογική αυτό γιατί υποτίθεται αυτός είναι ο στόχος της Ripple. Να κάνει το XRP τόσο πολύτιμο που θα μπορεί να μεταφέρει μια τράπεζα μεγάλη ποσότητα χρήματος χωρίς κόπο και χωρίς την ύπαρξη λογαριασμών σε πολλά συναλλάγματα (nostro accounts). Μακροπρόθεσμα χρειάζεται να έχει μεγάλη αξία το XRP, γιατί άμα θέλει να αντικαταστήσει όλα τα nostro accounts σε όλο το κόσμο τότε θα πρέπει να υπάρχουν XRP αξίας 27 τρις δολαρίων. Πως θα βρεθούν τόσα απο τη στιγμή που μόνο (!) 100 δις XRP έχουν δημιουργηθεί συνολικά; Απλά θα πρέπει να αυξηθεί η αξία σε βάθος χρόνου. Πως; Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τράπεζες θα αγοράζουν απευθείας απο την αγορά και θα ανέβει η τιμή. *=Σαν exchange απλά με πιο σταθερή τιμή και τεράστια ρευστότητα. Ο Chief Cryptographer της Ripple το εξηγεί πιο καλά γιατί είναι καλύτερα το XRP να έχει μεγαλύτερη αξία. https://www.quora.com/If-banks-were-to-adopt-Ripple-which-means-they-have-to-purchase-XRP-would-they-not-want-to-keep-the-market-price-of-XRP-low-If-XRP-is-finite-i-e-cannot-be-mined-then-wouldnt-that-hinder-mainstream-adoption Εχω να σου πω πολλα μπραβο που βρισκεις χρονο και κουραγιο να κατσεις να εξηγησεις ολα αυτα στο κοσμο, και παλι τα συγχαρητηρια μου. Μακαρι τετοια posts να ηταν εδω εστω στο 50% και οχι του στυλ "που να βαλω λεφτα , coinbase;" "πως μπορω να βαλω 10 ευρω στο ΕΤΗ" και τετοια. 2
Andy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Το kraken ειναι το πρωτο που εκανα εγγραφη. Ακομα και τωρα δεν μπορει να κανει verify το account σου. Το τσεκαρα πριν 1 λεπτο. Το bitstamp αργει υπερβολικά για το verification. Το coinbase (οσο και να το εκραζα) φαινεται οτι ειναι γρηγορο αν εχεις τα δικαιολογητικα. Αndy, με την 2η με δεχτηκε. Η 1η ηταν μεσω της webcam του λαπτοπ και εφαγα πορτα. Μαλλον ειμαι τυχερος εχω προσπαθησει με τα παντα.μονο ακυρα τρωω
Zaknafein Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Απο ότι γνωρίζω δεν ισχύει ότι οι τράπεζες θα αγοράζουν XRP, όποτε θέλουν απευθείας απο τη Ripple. Μπορεί να υπάρχει συμφωνία μόνο στην αρχή να παίρνει ένα χ ποσό για να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί XRP, αλλά μετά κατά πάσα πιθανότητα θα αγοράζει απο LP* (Liquidity Provider), οπότε στην ουσία απο την αγορά. Ναι, ξέρω τι ρόλο βαράνε οι LP, λόγω forex. Το θέμα είναι ότι το σενάριο που όλα τα nostro accounts έχουν αντικατασταθεί από XRP ανήκει στα πιο τρελά όνειρα της RippleNet και όχι στην πραγματικότητα. Το use case του XRP έχει εφαρμογή όσο τα payment channels είναι μικρά και αφορούν σχετικά μικρά ποσά (για τράπεζες), με μικρή αξία XRP. Αν αυξηθούν οι όγκοι και η αξία του XRP, στα επίπεδα που λες, τότε θα είναι ακριβότερο αφού η προμήθεια είναι σε XRP. Και εν πάσει περιπτώσει, αφορά το τόσο μακρινό μέλλον που δεν ξέρεις πόσοι άλλοι παράγοντες θα έχουν αλλάξει μέχρι τότε, γιατί μην νομίζεις ότι οι τράπεζες κοιμούνται, έχουν αρχίσει και ρίχνουν σοβαρά ποσά σε fin-tech.
Bspus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Praetorianos είπε Ρίξε κανα σύρμα αν βρεις κάποιο. Μόνο το Kucoin ξέρω από τα γνωστά. Για staking το αγαπημενο μου ειναι το netko. Traded στο cryptopia και στο yobit (μακρια απο Yobit ομως) Αυτη τη στιγμη ειναι λιγο τσιμπημενο, καλη στιγμη να πουλησει καποιος staking gains. Οταν πεφτει στα 2-3000 sat αγοραζω. Το εβγαλε μια σλοβενικη IT company που δεχεται και πληρωμες σε αυτο. Δεν ηταν ICO, κανονικο mining γινοταν περυσι, πλεον full POS Εξεταζω και το truckcoin αλλα δεν εχω αποφασισει. Καλα gains μεν, παλιο νομισμα που εχει επιβιωσει αλλα απο dev team δε λεει τιποτα. Εκανε και pump τελευταια. Αν πεσει αρκετα θα το σκεφτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις