Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 δική μου λάθος κατανόηση, αν σε βολεύει αυτη η επιλογή μείνε έτσι. το λογικό ειναι να μην έχεις και ηχεια και ακουστικά και να επιλέγεις απο που θες να ακούσεις αλλα σαν βασική συσκευή ηχου να ειναι τα ηχεια σου και επειτα να συνδέσεις τα ακουστικα και αυτοματα να κοψει τον ηχο απο πισω για να τον φέρει εμπρός. Αν σε βολευει καθε φορά να επιλέγεις εσυ απο που θες να ακούσεις και να έχεις και ηχεία και ακουστικά πάνω είναι καθαρά προσωπική επιλογή.
frapes87 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Tij1012 είπε Ως 2nd output device μπορω να μεταβω απο τα ηχεια στα ακουστικα με ενα κλικ...ενω οταν επιλεγω την 1η επιλογη απο το playback device της realtek (mute rear device=ηχεία) ακουω μονο τα ακουστικα και οχι τα ηχεια...πρεπει να αφαιρεσω τα ακουστικα δλδ για να ακουσω τα ηχεια...γτ λεει mute η 1η επιλογη της realtek...ενω η 2η επιλογη (make front and rear devices to play 2 different audio streams simultaneously) λεει να παιζουν οι συσκευες 2 audio streams (στην περίπτωση μ ειναι ένας κοινός ήχος) και ετσι όπως είπα κανω μεταβαση απο την μια στην αλλη συσκευή με ένα κλικ. Βασικά κι εγώ έτσι το έχω και δέν με χαλάει καθόλου. Ασε που νομίζω ότι είναι καλύτερα γιατι δέν φθείρεις τα jack και τίς υποδοχές με το βάλε βγάλε Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από frapes87
Tij1012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Xristaras12 είπε δική μου λάθος κατανόηση, αν σε βολεύει αυτη η επιλογή μείνε έτσι. το λογικό ειναι να μην έχεις και ηχεια και ακουστικά και να επιλέγεις απο που θες να ακούσεις αλλα σαν βασική συσκευή ηχου να ειναι τα ηχεια σου και επειτα να συνδέσεις τα ακουστικα και αυτοματα να κοψει τον ηχο απο πισω για να τον φέρει εμπρός. Αν σε βολευει καθε φορά να επιλέγεις εσυ απο που θες να ακούσεις και να έχεις και ηχεία και ακουστικά πάνω είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Ναι τον καθένα όπως τον βολεύει, γούστα είναι αυτά. Απλά βγάλε-βάλε 2 βύσματα κάθε φορά δεν λέει. 23 λεπτά πριν, frapes87 είπε Βασικά κι εγώ έτσι το έχω και δέν με χαλάει καθόλου. Ασε που νομίζω ότι είναι καλύτερα γιατι δέν φθείρεις τα jack και τίς υποδοχές με το βάλε βγάλε Έχεις ένα point σε αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα