Προς το περιεχόμενο

Η Intel λέει πως θα έχει "επιδιορθώσει" το 90% των chips τελευταίας 5ετίας μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, venturis είπε

Είναι ποιο εύκολο να πιστέψω πως στην πλατεία συντάγματος προσγειώθηκαν εξωγήινοι παρά αυτή την τεχνολογική μπαρουφοτρομοκρατία.

Έτσι,έτσι σας πλασάρουν το παραμύθι για να ζείτε έναν καθημερινό τρόμο αν δεν κάνετε αυτά που σας λένε οι εταιρείες,
και δεν ενημερώσετε τα συστηματάκια σας.

Δώστε κουτόχορτο στο λαό! Πειράματα κοινωνικής μηχανικής παγκοσμίου βεληνεκούς.Όλος ο πλανήτης μια μάζα ηλιθίων!

Κάπως έτσι θα φτάσει η στιγμή που ολόκληρος ο πλανήτης θα πιστεύει πως η ανθρώπινη ζωή δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί αν
δεν θα υπάρχουν η κινητή τηλεφωνία,το ίντερνετ και οι υπολογιστές

Να μας τα λες πιο συχνά σύντροφε.  Μη χάνεσαι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παραμυθια τις χαλιμάς όλα γίνονται για να μας νερφαρουνε λίγο τους επεξεργαστές μας για να πάμε να πάρουμε καινούργιους , οι περισσότεροι επεξεργαστές τελευταίας πενταετίας και ειδικά οι i5 i7 στα επόμενα 3-5 χρονια δεν χρειάζονται καν αναβάθμιση μπορούνε να κάνουνε τα πάντα , αποκεί και πίσω θα αναβαθμιστούνε έτσι και αλλιώς θέλοντας και μη για αυτό και δεν τους πειράζουνε , θα μπει κάτι σαν κόφτης με λίγα λόγια , κάτι που η Apple το κάνει χρονια μέσο του software , είσαι μια χαρά με ένα iphone 5 κάνει τα πάντα και ξαφνικά μετά από ένα δυο updates πάει για βρούβες γίνετε όλο και πιο αργό και αναγκάζεσαι να πας στο επόμενο , και άμα δεν θες να κανεις update σου λέει δεν μπορείς να παίξεις το τάδε πρόγραμμα χωρίς αναβάθμιση ,  μου φαίνεται κάτι αντίστοιχο θα κάνουνε και εδώ , και επειδή θα δείτε σαν ιδέα φαίνεται πολύ όμορφη για τις εταιρίες σιγά σιγά θα ακολουθήσουνε όλες μια μια να μας πούνε ότι έχουνε παρόμοιο πρόβλημα οποτε fans τον AMD κρατάτε μικρό καλάθι , πάντως εγώ δεν πρόκεται να το περάσω το patch σε καμια περίπτωση θα το πάρω το ρίσκο , άσε που υπάρχει και άλλο σενάριο να έχει να κάνει κάτι με τον περιορισμό και τι δυσκολία εξόρυξης κρυπτονομισματον , η να θέλουνε να μας βάλουνε κάνα σύστημα παρακολούθησης , ποιος ξέρει τι σκέφτονται , πάντως ότι και να είναι το καλο μας δεν το θέλουνε σίγουρα τα λεφτά μας θέλουνε 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Στα αληθεια πιστευεις πως συμφερει στην INTEL, ολο αυτο που εγινε, ωστε να το εκανε και επιτηδες; Εχει χασει και θα συνεχισει να χανει χιλιαδες πελατες. Εγω προσωπικα δε θα αγορασω ξανα intel επεξεργαστες.

Μην βιάζεσαι! Έχεις να δεις πολυ τεχνολογική τρομοκρατία ακόμη

"Μπάλωμα" πάνω στο "μπάλωμα" σχεδιάζει η Intel, ενώ και η AMD παραδέχθηκε ότι επηρεάζονται οι επεξεργαστές της

Λίγες μέρες πριν, η εταιρεία κατασκευής επεξεργαστών Advanced Micro Devices (AMD) είχε διαβεβαιώσει ότι τα τσιπάκια της έχουν «σχεδόν μηδενικό κίνδυνο» από τα δύο σοβαρά κενά ασφαλείας Meltdown και Spectre.

Τώρα αναγκάσθηκε να παραδεχθεί ότι οι επεξεργαστές της επηρεάζονται και από τις δύο εκδοχές του Spectre και άρα χρειάζονται διορθωτικές παρεμβάσεις.

Οι μετοχές της στο χρηματιστήριο σημείωσαν πτώση, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, καθώς οι επενδυτές ήλπιζαν ότι η AMD ήταν λιγότερο εκτεθειμένη σε σχέση με την μεγάλη ανταγωνίστριά της Intel.

H AMD έκανε γνωστό ότι θα αρχίσει αυτή την εβδομάδα να κυκλοφορεί «μπαλώματα» ασφαλείας (patches) για τις εκδόσεις Ryzen και EPYC των επεξεργαστών της, ενώ για τα παλαιότερα τσιπάκια της θα το κάνει τις επόμενες εβδομάδες.

Εξάλλου, η Intel παραδέχθηκε ότι οι επιδιορθώσεις του λογισμικού που μόλις κυκλοφόρησε για τα δικά της τσιπ, μπορεί να προκαλέσουν τους υπολογιστές με τους παλαιότερους επεξεργαστές της Broadwell και Haswell να κάνουν επανεκκινήσεις (reboots) συχνότερα από το κανονικό.

Η εταιρεία πιθανότατα θα αναγκασθεί να βγάλει νέα «μπαλώματα» (firmware updates) για να διορθώσει τα σφάλματα (bugs) που φαίνεται να υπάρχουν στα πρώτα «μπαλώματα»!

Η Intel έκανε γνωστό ότι ήδη συνεργάζεται με πελάτες της σε κέντρα δεδομένων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα παρά τις πρώτες αναβαθμίσεις ασφαλείας.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν λεμε οτι η INTEL και η AMD θα βγαλουν updates, αυτα εμεις θα τα βρουμε απο την ιστοσελιδα της μητρικης μας; Ή αλλα Update θα βγουν για μητρικες, αλλα για cpu και αλλο αυτο το windows update που βγηκε πριν λιγες ημερες; Εχω μπερδευτει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Οταν λεμε οτι η INTEL και η AMD θα βγαλουν updates, αυτα εμεις θα τα βρουμε απο την ιστοσελιδα της μητρικης μας; Ή αλλα Update θα βγουν για μητρικες, αλλα για cpu και αλλο αυτο το windows update που βγηκε πριν λιγες ημερες; Εχω μπερδευτει!

Τα updates θα τα λάβεις από τον κατασκευαστή της μητρικής και από το update των Windows.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμενα οι καθηστερισεις εδω και μια βδομαδα ειναι δραματικες ιδικα στο ανοιγμα του λαπτοπ ,εγκατεστησα μια ενημερωση αλλα δεν εδωσα βαση λετε να φτεει αυτο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...