γροσερισοπ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 έχει πετύχει κανένας αυτό το τριμμένο τυρί σε κεντρικο κατάστημα θεσσαλονίκης; μονο τουμπα εχω βρει και δεν με βολευει για αγωρά το τράβηγμα.
zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Εγώ έχω πάρει από Σκλαβενίτη. όχι στη Θεσσαλονίκη αλλά μήπως έχουν όλα τα Σκλαβενίτης; (Από γεύση ψιλοάνοστο είναι πάντως...).
siracos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω τα Ήπειρος και τα mymarket έχουν κοινό ιδιοκτήτη, οπότε κοίτα σε καταστήματα mymarket . Πρώτη φορά το ακούω αυτό το τυρί , αποβουτυρωμένη μυζήθρα φαίνεται να είναι, και για αυτό πρέπει να είναι άνοστη . Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από siracos
zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Έχει πολύ πρωτεΐνη, υποπτεύομαι ότι γι'αύτό την ψάχνει ο γροσερισοπ
webparts Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/1/2018 στις 10:16 ΜΜ, zio10 είπε Έχει πολύ πρωτεΐνη, υποπτεύομαι ότι γι'αύτό την ψάχνει ο γροσερισοπ Σκλαβενιτη πρεπει να παιζει σε ολα. Απο γευση χαλια ομως,ομοιως και το ονομα. Μου εφερε και η μανα 2 κεφαλια μυζηθρα απο τη Μανη,τι να κλασει αυτο το πραμα.. TS ειναι Ζεμύθα Ηπειρος,100% αποτυχια ο τιτλος. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από webparts 1
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 δεν το θέλω για γεύση μαν μου μερικοι εδώ μεσα κανουμε και διατροφή. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Όπως ανέφερε και ο siracos, η γαλακτοβιομηχανία Ήπειρος και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market έχουν ίδιο ιδιοκτήτη. Η λογική λέει πως στα καταστήματα της αλυσίδας στη Θεσσαλονίκη θα βρεις (εντόπισα και αναφορές σε ιστολόγια που αναφέρουν ότι υπάρχει εκεί το συγκεκριμένο τυρί).
webparts Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε δεν το θέλω για γεύση μαν μου μερικοι εδώ μεσα κανουμε και διατροφή. Και εμεις για αυτο το πηραμε μαν μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα