Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα ,θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν στα κτελ της καρδιτσα χτυπάνε το φοιτητικό πασο ή απλα χρειάζεται να το εχεις μαζι σου να το δείξεις μονο ;
overpower Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Τι εννοεις? Στο εκδοτηριο πρεπει να το δειξεις για να σου κοψει 25 ή 50%
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 σε κάποια εκδοτήρια χτυπάνε το barcode για να δουν εαν είναι ολα εντάξει με το πάσο ή οχι .Σε αλλα εκδοτήρια απλα κοιτάνε το πασο και σου κόβουν το ανάλογο εισιτήριο με την ανάλογη εκπτωση
txcellas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Σιγα μην κοιτανε και ποσα μαθηματα περασες το τελευταιο εξαμηνο..
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μου εχει τυχει γι αυτο το αναφέρω ο υπάλληλος να πάρει το πασο να το σκαναρει και μετα να μου κόψει το εισιτήριο .Σε γενικες γραμμές δεν το κανουν αλλα υπάρχουν κτελ που το κανουν
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Σε ΚΤΕΛ Λαρισας και Θεσσαλονικης απλα το κοιταξανε. Κι εγω πιστευω οτι ειναι τραβηγμενο να το σκαναρουν με barcode. Την ημερομηνια ομως οντως την κοιταζουν. Δε ειναι τελειως χυμα...
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΚΤΕΛ Καβάλας μου το είχαν σκανάρει Κανονικά έπρεπε παντού γιατί μπορείς κάλλιστα να δηλώσεις ότι το έχασες, να βγάλεις καινούριο και να πουλήσεις το παλιό Τη φωτογραφία ούτε καν την κοιτάνε Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από Pa0ki
genious1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και στη καμάρα το σκαναραν Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από genious1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα