Προς το περιεχόμενο

βλαβη LG 42 LE5500 ...αγορα Tv 49 - 50 Curved η flat?


gtok34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα και απο μένα και καλη χρονια....σε ολους....Και εκει που ολα πηγαιναν ρολοι....μου βγαλε προβλημα σοβαρο η 42αρα μου LG 42 LE5500 (σφυράει οταν ανοίγει και δεν ανοιγει αλλα μονο οταν ζεστανω τον επεξεργαστή με πιστολι θερμου αερα....πατεντες) ... 1η ερώτηση μπορει να επισκευαστεί αξίζει? Η φαση ειχε ξεκινησει πριν περιπου 8 μήνες οταν ξαφνικα σταμάτησαν να παιζουν οι Hdmi θύρες. Τοτε καποιος μου ειπε να ζεστανω το ολοκληρωμενο και οντως το θεμα λυνονταν για  2 με 3 μήνες μετα ηθελε ξανα το πιστολακι του. Τωρα μου βγαλε αυτο....Γενικα δεν ξαναπαω σε LG ....ειμαι καμμενος....Την ειχα απο το 2010....δεν ξερω αν ειναι λιγο η πολυ εμενα μου φανηκε λιγο γιατι στα  6 χρονια παρουσιασε προβλημα με τις hdmi.

Αυτο που εχω κανει τωρα μεχρι να βρω αλλη ειναι εκοψα το πανελ το πισω απο αλουμινιο για να ζεστανω χωρις να κατεβαζω την οθονη κατω την πλακετα με τον επεξεργαστη....οποτε δουλευει μετα απο αυτο...Αν ανοιξει σημιεωστε δεν κλεινει δουλευει κανονικα....το θεμα ειναι να ανοιξει....Την επομενη μερα παλι το ιδιο....με το πιστολακι στο χερι

Eκτος των παραπανω ερωτηματων που αν γνωριζει κανεις μου απαντα

Σκεφτομαι για αγορα καινουριας γιατι σε λιγο θα βαλω φωτια στο επιπλο καθε μερα με το πιστολακι....

Αναρωτιεμε αν θα παω σε Curved η Flat ? Μεχρι τωρα ελεγα Flat αλλα βρηκα αυτην την προσφορα και δελεαστηκα....https://www.you.gr/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/tileorasi-smart-tv-led-samsung-49-4k-curved-ue49mu   αποσταση θεασης 3 - 4 μετρα περιπου απο διαφορετικες γωνιες αλλα κοντα στον αξονα θέασης. 

Απο after sale υποστηριζονται???

Εχω δει και αυτες και το budget μου ειναι στα 500 - 700 το πολυ

http://www.shopon.gr/samsung-ue40mu6122-uhd-smart-clone.html

http://www.shopon.gr/panasonic-tx-50ex703-uhd-smart-el.html   βεβαια αυτη ξεφευγει λιγο στο budget... και δεν ξερω αν ειναι γνησια γιαπωνεζικη...η που κατασκευαζονται. εχει και 5 χρονια εγγυηση. 

http://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue49mu6402-49-led-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.158203

καποια αλλη προταση σε αυτα τα χρηματα δεκτη....

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...