Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους! Πριν κάνα 4 μηνo αγόρασα  μια κάρτα γραφικών: Gigabyte GeForce GTX1060 3GB και πριν 1 μήνα αυτή την οθόνη: LG 23MP68VQ-P

Χτες ενώ έδινα ρεύμα στο PC και άνοιγε κανονικά η οθόνη μου έβγαζε Cheking Singal! Μετα από λίγη ώρα άνοιξε κανονικά! Τώρα πριν κάνα δεκάλεπτο

έκανε νερά η οθόνη και την έβγαλα από την πρίζα την ξανά έβαλα και δούλεψε! Πιστεύετε ότι κάτι από τα 2 έχει πρόβλημα η ότι απλά έτυχε ?

Επεξ/σία από Sexmeup
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Πρέπει να δεις αν θα το ξανακάνει, μια φορά δε λέει κάτι

Ναι εννοείται απλά ξέρεις! Το συνδύασα με το χθεσινό γιαυτό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα. Η οθονη δεν ανοιγει και παλι. Γραφει No Signal. Δεν την εχω συνδεσει με HDMI. Μπορει να τα εχει παιξει το καλωδιο; Τα επαιξε η καρτα; Ας βοηθησει καποιος.

Edit: Εβγαλα το τροφοδοτικο και το ξανα εβαλα και δουλεψε. Εδω και αρκετο διαστημα οταν βαζω το pc μπροστα το τροφοδοτικο κανει σαν τρακτερ. Με λιγο κουνημα σταματαει. Το εχω απο το 2011. Παιζει να φταει και αυτο που δεν αναβει η οθονη;

Επεξ/σία από Sexmeup
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sexmeup είπε

Εδω και αρκετο διαστημα οταν βαζω το pc μπροστα το τροφοδοτικο κανει σαν τρακτερ. Με λιγο κουνημα σταματαει. Το εχω απο το 2011. Παιζει να φταει και αυτο που δεν αναβει η οθονη;

Για κανέναν λόγο δεν τροφοδοτείται απο αυτό η οθόνη.

Η οθονη σου η το τροφοδοτικό της είναι πιθανότατα προβληματικά. εφόσον έχεις εγγύηση μιλάς με την αντιπροσωπεία για αντικατάσταση.

Στα του τροφοδοτικού, έχει χαλάσει ο ανεμιστήρας του. Προσωπικά θα το αντικαθιστούσα μόνο και μόνο λόγω παλαιότητας μιας και θα έχει χάσει τις αρχικές του ιδιότητες (μειωμένη απόδοση - γήρανση εξαρτημάτων)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Για κανέναν λόγο δεν τροφοδοτείται απο αυτό η οθόνη.

Η οθονη σου η το τροφοδοτικό της είναι πιθανότατα προβληματικά. εφόσον έχεις εγγύηση μιλάς με την αντιπροσωπεία για αντικατάσταση.

Στα του τροφοδοτικού, έχει χαλάσει ο ανεμιστήρας του. Προσωπικά θα το αντικαθιστούσα μόνο και μόνο λόγω παλαιότητας μιας και θα έχει χάσει τις αρχικές του ιδιότητες (μειωμένη απόδοση - γήρανση εξαρτημάτων)

Πήρα την LG τώρα και μου είπαν πως μπορεί να φταίει και το καλώδιο που την έχω συνδεδεμένη! Θα δοκιμάσω και με HDMI για 2-3 μέρες και βλέπω! Το κακό είναι πως θα την κρατήσουν

4-5 εργάσιμες και την έχω για δουλειά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιθανότατα ναι.

1060 3gb κάρτα γραφικών και μένεις σε vga καλώδιο;δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος για τέτοια παλιά τεχνολογία

αν παρατηρείς κατι σαν κυματα στην οθόνη πιθανότατα ναι είναι απο την αναλογική σύνδεση(κάπου πιθανότατα υπάρχουν παρεμβολές)

πάρε ενα dvi η καλύτερα ενα hdmi καλώδιο ώστε να ενεργοποιηθεί και το freesync(ασχετα αν δεν έχεις amd gpu) και να πάει το πάνελ στα 75ΗΖ.

Επεξ/σία από Xristaras12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...