skepas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα σε ολους!!! Εχω κανει μια παραγγελια απο amazon.com και αυτην την στιγμη βρισκεται, οπως γραφει στο tracking, στο τελωνειο, στην Αθηνα! Ειναι καθιερωμενη διαδικασια; Δεν ειναι πληρωμενο το τελωνειο εξ'αρχης; Θα πληρωσω κατι παραπάνο;
thodoris20s Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ναι είναι το amazon Αμερικής. Αν είναι αξία πάνω από 22€ τότε έχεις θέμα, το πιο πιθανό είναι να πληρώσεις
Hapatingo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα πακέτα πάντα περνούν τελωνείο, τσεκάρουν ότι είναι προπληρωμένα και τα αφήνουν. Οχι αφού τα έχεις προπληρώσει. Το tr number είναι από dhl. Επικοινώνησε μαζί τους για επαλήθευση των στοιχείων του πακέτου. Δίνεις το ΑΦΜ σου, όνομα, διεύθυνση, τι περιέχει το πακέτο και την τιμή που πλήρωσες χωρίς τα προπληρωμένα έξοδα τελωνείου. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Hapatingo 1
skepas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ιδιωτες αλλα Fullfiled by Amazon. Ειχα κανει και ερωτηση πριν το παραγγειλω, αν τα customs ειναι προπληρωμενα οπως αναφερεται και αν υπαρχει καποια επιπλεον χρεωση στο τελωνειο, αν μπορω να επιστρεψω το προιον και μου ειπαν πως ναι. Στο περιπου, 600 το προιον + 100 τα μεταφορικα με το τελωνειο. Συγκεκριμενα ελεγε Shipping and Import Fees
Hapatingo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δες το edit που έκανα. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα τελωνείου. Στην τιμή πρόσθεσε μόνο τα έξοδα μεταφοράς, αυτή την τιμή να τους πεις. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Hapatingo 1
grigoris_a Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, skepas είπε Ιδιωτες αλλα Fullfiled by Amazon. Ειχα κανει και ερωτηση πριν το παραγγειλω, αν τα customs ειναι προπληρωμενα οπως αναφερεται και αν υπαρχει καποια επιπλεον χρεωση στο τελωνειο, αν μπορω να επιστρεψω το προιον και μου ειπαν πως ναι. Στο περιπου, 600 το προιον + 100 τα μεταφορικα με το τελωνειο. Συγκεκριμενα ελεγε Shipping and Import Fees Εφόσον σου έλεγε import and shipping fees δεν πληρώνεις έδω.Πήρα και εγώ πριν τα Χριστούγεννα κάποια πράγματα και μου ήρθαν κατευθείαν(200€) Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από grigoris_a 1
Kanth Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά SOS βρήκα ένα λαπτοπακι από amazon Αμερικής και αναγράφει πάνω για import fees deposit 123 ευρώ πέρα από αυτό θα μπλέξω με τελωνείο δασμούς και καθυστερήσεις. ??????
grigoris_a Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @KanthΟχι.Θα έρθει κατευθείαν στην πόρτα σου. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από grigoris_a
Kanth Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Την πατήσαμε το βιαζόμουν και πήρα άλλο απλά Ελλάδα πανάκριβα , κρίμα
Kostas Geronatsios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Έχω μια παραγγελία στο amazon η οποία φτάνει στα 670 ευρώ χωρίς μεταφορικά. Όταν πατάω proceed to checkout μου λέει ότι τα μεταφορικά είναι 32.21$ ( δολάρια )! Εγώ αν θελήσω να αγοράσω τα προϊόντα πόσο θα πληρώσω για το τελωνείο ?! ( δεν γράφει πουθενά για δωρεάν fees ή κάτι τέτοιο! Το μόνο που γράφει είναι τις τιμές των προϊόντων ) Σημείωση: παραγγέλνω από amazon.com ( global )
Billator Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 6 minutes ago, Kostas Geronatsios said: Έχω μια παραγγελία στο amazon η οποία φτάνει στα 670 ευρώ χωρίς μεταφορικά. Όταν πατάω proceed to checkout μου λέει ότι τα μεταφορικά είναι 32.21$ ( δολάρια )! Εγώ αν θελήσω να αγοράσω τα προϊόντα πόσο θα πληρώσω για το τελωνείο ?! ( δεν γράφει πουθενά για δωρεάν fees ή κάτι τέτοιο! Το μόνο που γράφει είναι τις τιμές των προϊόντων ) Σημείωση: παραγγέλνω από amazon.com ( global ) Διάλεξε κάτι που να είναι amazon fullfiled και όχι από 3rd part seller. Με αυτόν τον τρόπο βλέπεις την αξία του τελωνείου μαζί με τα μεταφορικά τα οποία είναι πολύ λιγότερα από οτιδήποτε κάνεις μόνος σου.
Kostas Geronatsios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Billator είπε Διάλεξε κάτι που να είναι amazon fullfiled και όχι από 3rd part seller. Με αυτόν τον τρόπο βλέπεις την αξία του τελωνείου μαζί με τα μεταφορικά τα οποία είναι πολύ λιγότερα από οτιδήποτε κάνεις μόνος σου. Έκανα αυτό που μου είπες τα βρήκα από official δηλαδή ram από corsair και γράφει Euro 13.25 shipping & Import fees despoit to greece ! Κάνοντας όμως την πρόσθεση όλων των προϊόντων και του shipping & Import fees despoit to greece το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό από αυτό που μου έβγαζε το amazon όταν πατάω proceed to checkout μου λέει ότι τα μεταφορικά είναι 53.87$ ( δολάρια - αυτό μου έβγαζε το amazon) + την τιμή των προϊόντων που θέλω να αγοράσω δηλαδή Πρόσθεση του shipping & Import fees despoit to greece + την τιμή των προϊόντων = 989 ευρώ Πρόσθεση του subtotal + τα μεταφορικά 53.87$ ( δολάρια - αυτό μου έβγαζε το amazon - AmazonGlobal Priority Shipping ) = 802,39 Αν δεν καταλάβατε στείλτε μου Facebook ή Instagram ή Messnger να σας στείλω και screen shots Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Kostas Geronatsios
Hapatingo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Πρώτον, ΜΗΝ αγοράζεις ποτέ σε ευρώ απο το amazon.us Δεύτερον, τα μεταφορικά που δείχνονται για ένα προϊόν, αντιστοιχούν στο εκάστοτε εκείνο προϊόν και όχι σε όλα. Συνεπώς με την όποια αλλαγή τιμής/ προσθήκης/ βάρους αλλάζουν και τα έξοδα αποστολής και κατ' επέκταση και τα έξοδα τελωνείου. Ουσιαστικά τα έξοδα τελωνείου είναι ο ελληνικός ΦΠΑ.
Kostas Geronatsios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Πρώτον, ΜΗΝ αγοράζεις ποτέ σε ευρώ απο το amazon.us Δεύτερον, τα μεταφορικά που δείχνονται για ένα προϊόν, αντιστοιχούν στο εκάστοτε εκείνο προϊόν και όχι σε όλα. Συνεπώς με την όποια αλλαγή τιμής/ προσθήκης/ βάρους αλλάζουν και τα έξοδα αποστολής και κατ' επέκταση και τα έξοδα τελωνείου. Ουσιαστικά τα έξοδα τελωνείου είναι ο ελληνικός ΦΠΑ. 1) από οπουδήποτε αλλού να πάω να αγοράσω ( pc κομμάτια θέλω) βγαίνουν πολύ πιο ακριβά ! Τι site προτείνειw δηλαδή; 2) δηλαδή τα μεταφορικά που γράφει το amazon από μόνο του να στηριχτώ ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα