Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Kostas Geronatsios Αν δεν πας στο τελευταίο βήμα πληρωμής δεν βλέπεις το τελωνείο. Αυτό είναι το λάθος σου. Τα 53$ είναι τα μεταφορικά όχι το τελωνείο.

Θα αφήσεις το νόμισμα σε δολλάρια ώστε να κάνει η τράπεζα σου την μετατροπή. Θα γλιτώνεις κάποια λεφτά έτσι.

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Billator είπε

@Kostas Geronatsios Αν δεν πας στο τελευταίο βήμα πληρωμής δεν βλέπεις το τελωνείο. Αυτό είναι το λάθος σου. Τα 53$ είναι τα μεταφορικά όχι το τελωνείο.

Θα αφήσεις το νόμισμα σε δολλάρια ώστε να κάνει η τράπεζα σου την μετατροπή. Θα γλιτώνεις κάποια λεφτά έτσι.

@Billator ευχαριστώ φίλε μου ! και πως πάω το τελευταίο βήμα χωρίς να βάλω πιστωτική γιατί πληρώνω μόνο με paypal και είναι ασφαλές να πληρώσω με πιστωτική;

Επεξ/σία από Kostas Geronatsios
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Kostas Geronatsios είπε

@Billator ευχαριστώ φίλε μου ! και πως πάω το τελευταίο βήμα χωρίς να βάλω πιστωτική γιατί πληρώνω μόνο με paypal και είναι ασφαλές να πληρώσω με πιστωτική;

Το amazon δεν εχει πληρωμή με paypal, παρά μονο με πιστωτική.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα, εχω παρει κατι απο Amazon Γερμανιας, 50 ευρω σε αξια, κατι φορτιστες για το κινητο βασικα. Και το εχει στειλει με DHL απλο ταχυδρομειου αλλα δεν εχει εμφανιστει ποτε.

Υπαρχει πιθανοτητα να κολλησε σε κανενα τελωνειο; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sakis697 είπε

Καλησπερα, εχω παρει κατι απο Amazon Γερμανιας, 50 ευρω σε αξια, κατι φορτιστες για το κινητο βασικα. Και το εχει στειλει με DHL απλο ταχυδρομειου αλλα δεν εχει εμφανιστει ποτε.

Υπαρχει πιθανοτητα να κολλησε σε κανενα τελωνειο; 

Αν η αποστολή εχει γινει απο Γερμανια, αποκλειεται να σταματήσει τελωνειο για χρέωση. Πόσες μέρες εχει γινει η αγορα/αποστολή; Τα πραγματα ερχονται οδικα και θα εξυπηρετηθείς απο ΕΛΤΑ.

Προσεχε οτι δεν λεω "amazon γερμανιας" αλλα απο που εγινε η αποστολή. Αν ειναι καποιος τριτος πωλητης και το στέλνεις απο εκτός ΕΕ, τοτε ναι είναι πιθανο το τελωνειο. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, isay είπε

Αν η αποστολή εχει γινει απο Γερμανια, αποκλειεται να σταματήσει τελωνειο για χρέωση. Πόσες μέρες εχει γινει η αγορα/αποστολή; Τα πραγματα ερχονται οδικα και θα εξυπηρετηθείς απο ΕΛΤΑ.

Προσεχε οτι δεν λεω "amazon γερμανιας" αλλα απο που εγινε η αποστολή. Αν ειναι καποιος τριτος πωλητης και το στέλνεις απο εκτός ΕΕ, τοτε ναι είναι πιθανο το τελωνειο. 

Οχι εγινε απο το επισημο μαγαζι της ANKER στο Amazon. 

Επρεπε να ερθει 8 Ιανουαριου αλλα τιποτα ακομα. Καθε μερα ρωταω στο ΕΛΤΑ και τιποτα. Ουτε στην θυριδα μας εχω κατι. Ουτε στο ΕΛΤΑ ουτε πουθενα. Κ σημερα σκεφτηκα μηπως κολλησε τελωνειο. 

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση.

Χρόνια τώρα ψωνίζω manga από amazon. Τελευταία φορά μέσα Σεπτέμβρη και είχαν έρθει όλα κανονικά, ούτε τελωνεία, ούτε τίποτα. 

Παρήγγειλα πριν 2 βδομάδες πάλι 4 volumes, συνολική αξία με μεταφορικά, 68 ευρώ. Και με παίρνει τώρα η dhl να μου πει ότι είναι στο τελωνείο και πρ΄ρπει να πληρώσω σύνολο 42ευρώ δικά τους συν έξοδα τελωνείου. Έχω πάθει σοκ!!! Γιατί έγινε αυτό? Τόσα χρόνια αγορών ούτε μια φορά δε μου συνέβη 

Επεξ/σία από Edel
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Edel είπε

Ερώτηση.

Χρόνια τώρα ψωνίζω manga από amazon. Τελευταία φορά μέσα Σεπτέμβρη και είχαν έρθει όλα κανονικά, ούτε τελωνεία, ούτε τίποτα. 

Παρήγγειλα πριν 2 βδομάδες πάλι 4 volumes, συνολική αξία με μεταφορικά, 68 ευρώ. Και με παίρνει τώρα η dhl να μου πει ότι είναι στο τελωνείο και πρ΄ρπει να πληρώσω σύνολο 42ευρώ δικά τους συν έξοδα τελωνείου. Έχω πάθει σοκ!!! Γιατί έγινε αυτό? Τόσα χρόνια αγορών ούτε μια φορά δε μου συνέβη 

Προφανως παρηγγειλες από χώρα εκτός ΕΕ αυτη τη φορά και το κόστος ήταν πάνω από την ατέλεια.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/10/2019 στις 12:15 ΜΜ, Edel είπε

Ερώτηση.

Το amazon ειναι η πλατφόρμα πώλησης, αλλά ο πωλητης (ειδικά αν δεν ειναι το ιδιο το amazon) μπορεί να κανει αποστολές απο οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτό εγινε στην περιπτωση σου. Ο πωλητης το εστειλε από εκτός Ε.Ε.

Τη επομενη φορά κάνεις μια επικοινωνια με τον πωλητη και ρωτά από που στέλνει το ειδος (οχι σκέτο ποια ειναι η έδρα του)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

Το amazon ειναι η πλατφόρμα πώλησης, αλλά ο πωλητης (ειδικά αν δεν ειναι το ιδιο το amazon) μπορεί να κανει αποστολές απο οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτό εγινε στην περιπτωση σου. Ο πωλητης το εστειλε από εκτός Ε.Ε.

Τη επομενη φορά κάνεις μια επικοινωνια με τον πωλητη και ρωτά από που στέλνει το ειδος (οχι σκέτο ποια ειναι η έδρα του)

Ρε συ, ήταν το amazon ήταν ο πωλητής! Αυτό μου έκανε εντύπωση! Στα τόσα χρόνια ποτέ και τώρα ξαφνικά έγινε.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Edel είπε

Ρε συ, ήταν το amazon ήταν ο πωλητής! Αυτό μου έκανε εντύπωση! Στα τόσα χρόνια ποτέ και τώρα ξαφνικά έγινε.

Νομίζω δεν μας έχεις πει πιο amazon όμως.

Αν είναι από το .com τα έξοδα τελωνείου θα καλυπτόντουσαν από το ίδιο το amazon αν επέλεγες expedited ή priority.

Πες μας περισσότερες πληροφορίες αν θες

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Edel είπε

Βαλε το λινκ του προιόντος, αν θες να το δούμε

Δημοσ.

Αυτό είναι ένα από τα προιόντα που παρήγγειλα τώρα

https://www.amazon.com/gp/product/1421523132/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 

Αυτό είναι από παραγγελία προ μηνών

https://www.amazon.com/gp/product/1421578794/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

και τα 2 από amazon. Και ότι έχω πάρει τα τελευταία χρόνια από amazon απευθείας πωλητή. Αλλά τώρα τελωνείο. Δε μπορώ να καταλάβω τι μαλακία παίχτηκε

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Edel είπε

Αυτό είναι ένα από τα προιόντα που παρήγγειλα τώρα

https://www.amazon.com/gp/product/1421523132/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 

Αυτό είναι από παραγγελία προ μηνών

https://www.amazon.com/gp/product/1421578794/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

και τα 2 από amazon.imageproxy.php?img=&key=1845fd3b90269583 Και ότι έχω πάρει τα τελευταία χρόνια από amazon απευθείας πωλητή. Αλλά τώρα τελωνείο. Δε μπορώ να καταλάβω τι μαλακία παίχτηκε

γτ δεν αγοράζεις από το ­uk να εισαι ησυχος? Εγω απο εκει παιρνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...