Zugzwang Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους! Είναι περίπου 1-2 εβδομάδες τώρα που το pc μου αρκετά συχνά φριζάρει εντελώς για 5-20'' χωρίς κανέναν προφανή λόγο. Ούτε το ποντίκι δεν κουνιέται. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο πριν συμβεί: έχει γίνει όταν βλέπω βίντεο, όταν ακούω μουσική, όταν απλά γράφω στο word... γενικά οποτεδήποτε. Σύμφωνα με το speccy, οι θερμοκρασίες είναι ΟΚ. Παρατήρησα στον task manager ότι όταν παγώνει η οθόνη, η χρήση της CPU εκτοξεύεται στο 100%, ενώ συνήθως κυμαίνεται στο 2-4%. Το σύστημά μου είναι αυτό: http://prntscr.com/hxrerg Καμιά ιδέα τι θα μπορούσε να το προκαλεί;
29gk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δειχνει για προβλημα software και οχι hardware. Κοιτα στο event log και στις προγραμματισμενες εργασιες μηπως καποιο προγραμμα, συνδυασμος προγραμματων ή τα ιδια τα windows προσπαθουν να ενημερωσουν κατι. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Να έχεις ανοιχτό πάντα το task manager και την καρτέλα διεργασίες μήπως και προλάβεις να δεις τι είναι αυτό που αυξάνει την χρήση cpu. Τρέξε και ένα malwarebytes. 1
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Τον 1Tb σκληρό πόσα χρόνια τον έχεις; Αν μπορείς αποσύνδεσε τον και δες αν στρώσει το πρόβλημα,αυτό που περιγράφεις μπορεί να συμβεί όταν υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας με δίσκο. Για να σου κολλάει ο Η/Υ μόνο από την χρήση θα πρέπει εκτός από το να τρέχει κοντά στο 100% το όποιο πρόγραμμα να τρέχει και με μεγάλη προτεραιότητα κάτι που δεν συμβαίνει με νορμάλ προγράμματα.
Zugzwang Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, TheELF είπε Τον 1Tb σκληρό πόσα χρόνια τον έχεις; Αν μπορείς αποσύνδεσε τον και δες αν στρώσει το πρόβλημα,αυτό που περιγράφεις μπορεί να συμβεί όταν υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας με δίσκο. Για να σου κολλάει ο Η/Υ μόνο από την χρήση θα πρέπει εκτός από το να τρέχει κοντά στο 100% το όποιο πρόγραμμα να τρέχει και με μεγάλη προτεραιότητα κάτι που δεν συμβαίνει με νορμάλ προγράμματα. Σε λίγες μέρες συμπληρώνει χρόνο ο σκληρός (και το όλο σύστημα). Να τον αποσυνδέσω δε γνωρίζω δυστυχώς. Δύσκολο, πάντως, να είναι θέμα του σκληρού γιατί στο δεύτερο account του υπολογιστή μού είπαν ότι δεν έχουν παρατηρήσει κάτι τέτοιο (εγώ δεν το χρησιμοποιώ για να ξέρω σίγουρα). Για αρχή θα τσεκάρω αυτά που μου έγραψαν τα παιδιά από πάνω όταν πάω σπίτι. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
fmarkos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Κατά πάσα πιθανότητα έχεις τσιμπήσει κάποιο trojan ιο malware κάτι τέτοιο. Γι αυτό και δεν το κάνει με τον δεύτερο λογαριασμό. Τρέξε malwarebytes που σου είπε το παιδί παραπάνω και τρέξε και το adwcleaner. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα