Saiyan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, macboy είπε Αν σέβεσαι τον εαυτό σου σαν gamer κατασταλαζεις σε μια κονσόλα βαριά δυο για να παίζεις και κάποια αποκλειστικά παιχνίδια το να έχεις ps4 και Xbox one και δυνατό pc αυτό είναι η αχορταγια του έλληνα να αποδείξει ποιος τιν έχει μεγαλύτερη! Θα συμφωνήσω 100% Θα προσθέσω όμως ο,τι αυτό ουσιαστικά θέλουν να πετύχουν οι εταιρείες και τα ενημερωτικά sites για games, δηλαδή να σε κάνουν να θες διαρκώς πράγματα και να ξοδεύεις πολλά ευρώ για παιχνίδια που ενδεχομένως να μην προλαβαίνεις να τα παίξεις όλα, ή να τα τερμάτιζες στο 100% τους. Να ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα σε περιφερειακά και να αγοράζεις πράγματα που ίσως και να μην χρειάζεσαι. Ιδίως με την άνθιση των esports ο αριθμός των ατόμων που θέλουν να αναβαθμίσουν pc αυξάνει διαρκώς προσθέτοντας πανάκριβες κάρτες, μητρικές, RAM, περιφερειακά προς τέρψη ποιών τελικα? Μάλλον των εταιρειών που παλαιότερα απευθύνονταν σε πιο ''βαριές'' τσέπες (βλ. Razer, Asus, Msi κλπ). Χωρίς να θέλω να δείξω μιζέρια, στην χώρα των 510 ευρώ καθαρό μισθό 8ώρου ιδιωτικού υπαλλήλου, όταν μιλάμε για αγορές 40, 50 και 60 ευρώ ή ακόμη χειρότερα για αγορές καρτών άνω των 400-500 ευρώ είναι να απορείς.... 6
KyloRen Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Playstation χρόνια τώρα έχει τα καλύτερα exclusives εξου και ο λόγος που χάνει συνέχεια το Xbox παρά την μεγαλύτερη ισχύ του συστήματος.... Προτιμώ να πάρω nintendo switch παρά Xbox για τρία τέσσερα παιχνίδια που σου προσφέρει. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από KyloRen 1
Sybro Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θέλουμε ούτε 8K ανάλυση ούτε να πηγαίνουμε εκδρομή και να το παίρνουμε μαζί σαν το σκύλο (υπάρχουν και games για mobile) ... GAMES θέλουμε και αυτό τα έχει το PS4. Για αυτό και πούλησα το xbox one s και πήρα ps4 pro και επιτέλους έχω βιβλιοθήκη να επιλέξω τι θα παίξω σήμερα. Ας ελπίσουμε να πάει καλά η microsoft το 2018 δεν είμαι fanboy της sony απλά πάω εκεί που έχει πλήθος και games. Και βρίσκω και περισσότερες αγγελίες για used και τράμπες. Δεν νομίζω ότι στην Ελλάδα μας απασχολεί πολύ το Xb1x και switch καθώς είναι πανάκριβα και ένας μέσος Έλληνας σαν και εμένα παίρνει τρεις και 60 δεν θα δώσει 59.99 ευρώ να πάρει το mario ή 459.99 για να πάρει το xb1x επειδή θα παίξει το AC origins σε 60fps ξέρω γω, θα δώσει 50 για να πάρει 3 τίτλους used και μην σας πω θα κάνει και παζάρι. Όσο για το RDR 2 εύχομαι να γίνει χαμός στο multiplayer. Και επειδή φαίνεται πιο ώριμο από το GTA δεν θα έχει πιστεύω πιτσιρίκια. Πολύ καλό το άρθρο! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από Sybro 3
vaggelhs4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Είστε κι εσείς που περιμένετε κυκλοφορίες του 2018, είμαστε κι εμείς που ψάχνουμε χρόνο και χρήματα για κανά Assasin's Creed Origin να παίζουμε το βραδάκι να χαλαρώσουμε... 2
duende Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, KyloRen είπε Playstation χρόνια τώρα έχει τα καλύτερα exclusives εξου και ο λόγος που χάνει συνέχεια το Xbox παρά την μεγαλύτερη ισχύ του συστήματος.... Προτιμώ να πάρω nintendo switch παρά Xbox για τρία τέσσερα παιχνίδια που σου προσφέρει. νομιζεις οτι το switch εχει παραπανω απο το xbox?
Ocelote Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Έλεος είπε Πολύ απολαυστικό άρθρο! Το μοναδικό του ελάττωμα είναι οτι έπρεπε να γραφτεί μετά το Nintendo Direct Ιανουαρίου μιας και κοντοζυγώνει. Εδώ θα είμαστε, δεν χανόμαστε... 9 ώρες πριν, whoever81 είπε Μια χαρά τα πάει το VR. Ειδικά το PSVR. Το πρόβλημά του PSVR είναι η μικρή, ακόμα, βάση χρηστών του. Μιλάμε για 2 εκατ. πωλήσεις μέχρι τώρα, οπότε για ΑΑΑ τίτλο (με το αντίστοιχο budget) ακόμα κι αν προσεγγίσει το 100% του κοινού, τα νούμερα και πάλι δεν βγαίνουν. Το PSVR χρειάζεται "system sellers" και για να γίνει αυτό, κάποιος, είτε third-party (δύσκολο), είτε η Sony (πιθανότερο) θα πρέπει να επενδύσει και να πάρει το ρίσκο. 2
logistoulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Η sony οφείλει να πάρει το μεγάλο ρίσκο, οι υπόλοιποι γιατί να το κάνουν; 1
Backdoorman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Το PSVR με 2,5 εκατομμυρια πωλησεις και 200+ παιχνιδια δεν το λες και αποτυχια.Ερχονται και 200 παιχνιδια αυτη την χρονια αναμεσα τους και καποιες μεγαλες κυκλοφοριες απο μεγαλα στουντιο και αυτο απο μονο του δειχνει ποσο το υπολογιζουν.Κακως γινετε συγκριση με το Kinect.To Kinect το προωθησαν με τον στανιο σε διαφορα bundle,αλλα ακομη και σαν μηχανημα δεν ηταν κατι το συγκλονιστικο.Αντιθετα το VR απο μονο του ειναι επαναστατικο,φρεσκο και πρωτογνωρο ειδικα οταν συνδυαζεται με το gaming...και κοστιζει πολλα!!Οταν ομως εχεις μια βαση 3 εκατομμυριων ανθρωπων που τα εσκασαν χοντρα για να ζησουν αυτη την εμπειρια,τοτε μονο θετικη μπορω να δω την συνεχεια του. 3
NickTG Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, macboy said: Αν σέβεσαι τον εαυτό σου σαν gamer κατασταλαζεις σε μια κονσόλα βαριά δυο για να παίζεις και κάποια αποκλειστικά παιχνίδια το να έχεις ps4 και Xbox one και δυνατό pc αυτό είναι η αχορταγια του έλληνα να αποδείξει ποιος τιν έχει μεγαλύτερη! Από πότε? 2
geolias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Πηρα xbox one S....Γιατι? Μα γιατι στο PS3 ειχα 90 παιχνιδια τα οποια δεν θα μπορουσα να παιξω στο PS4....Γιατι με ενα εξωτερικο δισκο USB 3.0 των 30€ το εκανα 1.5Τ......γιατι ειναι αθορυβο.......γιατι ειναι πιο φθηνο ως μηχανημα.......γιατι αν εξαιρεσεις 5-10 exclusives κατα τα αλλα τα παιχνιδια ειναι τα ιδια....γιατι εχει HALO Προσωπικη γνωμη παντα 3
logistoulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, geolias είπε Πηρα xbox one S....Γιατι? Μα γιατι στο PS3 ειχα 90 παιχνιδια τα οποια δεν θα μπορουσα να παιξω στο PS4....Γιατι με ενα εξωτερικο δισκο USB 3.0 των 30€ το εκανα 1.5Τ......γιατι ειναι αθορυβο.......γιατι ειναι πιο φθηνο ως μηχανημα.......γιατι αν εξαιρεσεις 5-10 exclusives κατα τα αλλα τα παιχνιδια ειναι τα ιδια....γιατι εχει HALO Προσωπικη γνωμη παντα εξωτερικό σκληρό εδώ και μήνες πλέον υποστηρίζει και το ps4 και φυσικά μην παραβλέπουμε και το πόσο εύκολο είναι να αλλάξεις εσωτερικό σκληρό στο ps σε αντίθεση με το xbox
anarchy79 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Εγω επενδυσα στο nintendo switch και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αυτες τις λιγες μερες που το εχω. 1
chill Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Για μένα το απόλυτο combo (το οποίο και ακολουθώ) είναι ps4 + switch. Και πλέον δηλώνω EX-PC gamer (ποιος εγώ....), δεν έχω ΚΑΝ pc σπίτι, ένα macbook μόνο καθαρά για δουλειά. Κατά τα περιμένω RDR2 + GOW + Yoshi + Octopath traveler για την εφετινή χρονιά!!! Και προσδοκώ για ανακοίνωση Donkey Kong + 2D Mario!
tolstoy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Σχετικά με την επιλογή κονσόλας και υπολογιστή, ο υπολογιστής είναι απαραίτητος για παιχνίδια όπως ας πούμε το Of kings and men, Kingdom Come Deliverance, τα οποία δεν θα βγουν σε κονσόλες (και Warhammer και διάφορα strategy). Από την άλλη, παιχνίδια σαν το Red Dead, σε υποχρεώνουν να πάρεις κονσόλα. Δεν γίνεται αλλιώς. Και μην αρχίσω τώρα για κόστος gaming pc το οποίο θέλει για κάρτα σίγουρα 250 κλπ κλπ. Μερικοί δεν έχουν χρήματα, τι να κάνουμε.
karamela693 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Sybro είπε Δεν θέλουμε ούτε 8K ανάλυση ούτε να πηγαίνουμε εκδρομή και να το παίρνουμε μαζί σαν το σκύλο (υπάρχουν και games για mobile) ... GAMES θέλουμε και αυτό τα έχει το PS4. Για αυτό και πούλησα το xbox one s και πήρα ps4 pro και επιτέλους έχω βιβλιοθήκη να επιλέξω τι θα παίξω σήμερα. Ας ελπίσουμε να πάει καλά η microsoft το 2018 δεν είμαι fanboy της sony απλά πάω εκεί που έχει πλήθος και games. Και βρίσκω και περισσότερες αγγελίες για used και τράμπες. Δεν νομίζω ότι στην Ελλάδα μας απασχολεί πολύ το Xb1x και switch καθώς είναι πανάκριβα και ένας μέσος Έλληνας σαν και εμένα παίρνει τρεις και 60 δεν θα δώσει 59.99 ευρώ να πάρει το mario ή 459.99 για να πάρει το xb1x επειδή θα παίξει το AC origins σε 60fps ξέρω γω, θα δώσει 50 για να πάρει 3 τίτλους used και μην σας πω θα κάνει και παζάρι. Όσο για το RDR 2 εύχομαι να γίνει χαμός στο multiplayer. Και επειδή φαίνεται πιο ώριμο από το GTA δεν θα έχει πιστεύω πιτσιρίκια. Πολύ καλό το άρθρο! Οπως τα λές, ο κύριος λόγος που έχω ps4 (ενώ έδωσα και εγώ το xbox one s) είναι οι αποκλειστικοί τίτλοι, το ps4 έχει κυριολεκτικά ένα σκασμό αποκλειστικούς τίτλους για όλα τα γούστα που δεν βρίσκεις αλλού, ενώ έχει άριστη αγορά μεταχειρισμένων στην Ελλάδα και με τράμπες κλπ. βρίσκω παιχνίδια σε τιμές χώμα....50 και 60 ευρώ σε παιχνίδι δεν δίνω με την καμία....ούτε και εγώ είμαι fan boy, απλά πάω εκει που βρίσκω πολλά και καλά παιχνίδια και κυρίως σε καλές τιμές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα