gmts Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Από την στιγμή που δεν ανήκεις εσύ ο ίδιος σε ειδική ομαδα , αν θυμάμαι καλά όχι δεν δικαιούσαι. 1 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Συνοδός αναπήρου γνωρίζει κανείς αν δικαιούται και αυτός κάρτα δωρεάν μεταφοράς με λεωφορεία;;;;; ψαχτο λιγο. Συνηθως δικαιούται. Σε συγγενικο προσωπο, ο συνοδος εμπαινε και αυτος ειτε δωρεαν ειτε με πολύ φθηνοτερο εισητηριο σε πλαζ,σινεμα,κολυμβητηριο κτλπ. Για τα ΜΜΜ δεν γνωρίζω. 1
opcorsa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 δηλωνω "ανεργος" αυτη την περιοδο και εβγαλα κι εγω την καρτα προχθες μου ηρθε γιατι θα ερθω διακοπες αθηνα και ειπα να μετακινουμε τσαμπα με το (γ)κομενακι για να δω αν καταλαβα καλα πρεπει να παω στο μηχανημα να επιλεξω επιδοτηση μην πληρωνοντας τιποτα για να "ενεργοποιηθει" τελειως? στην γραμμη του αεροδρομιου ειναι επισης τζαμπα? ή εξαιρειται παλι? αυτη η πλαστικη καρτα εχει μεσα rfid 666 και ανοιγει η μπαρα οπως με τα χαρτινα εισητηρια μιας χρησης ή περναω απο νοικτη μπαρα και δεν χτυπαω τιποτα? θενκς
chsam Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) δηλωνω "ανεργος" αυτη την περιοδο και εβγαλα κι εγω την καρτα προχθες μου ηρθε γιατι θα ερθω διακοπες αθηνα και ειπα να μετακινουμε τσαμπα με το (γ)κομενακι -Αφου την εκδοσεις πρεπει να την ενεργοποιησεις σαν ανεργων στην σελιδα της ΗΔΙΚΑ(αυτονοητο ειναι οτι πρεπει να εχεις καρτα ανεργιας ενεργη), και μετα απο 3-5 εργασιμες πας σε μηχανημα για την δωρεαν φορτιση για να δω αν καταλαβα καλα πρεπει να παω στο μηχανημα να επιλεξω επιδοτηση μην πληρωνοντας τιποτα για να "ενεργοποιηθει" τελειως? -Ναι στην γραμμη του αεροδρομιου ειναι επισης τζαμπα? -Ναι αυτη η πλαστικη καρτα εχει μεσα rfid 666 και ανοιγει η μπαρα οπως με τα χαρτινα εισητηρια μιας χρησης ή περναω απο νοικτη μπαρα και δεν χτυπαω τιποτα? -Οπως τα χαρτινα Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από chsam
opcorsa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, chsam είπε δηλωνω "ανεργος" αυτη την περιοδο και εβγαλα κι εγω την καρτα προχθες μου ηρθε γιατι θα ερθω διακοπες αθηνα και ειπα να μετακινουμε τσαμπα με το (γ)κομενακι -Αφου την εκδοσεις πρεπει να την ενεργοποιησεις σαν ανεργων στην σελιδα της ΗΔΙΚΑ(αυτονοητο ειναι οτι πρεπει να εχεις καρτα ανεργιας ενεργη), και μετα απο 3-5 εργασιμες πας σε μηχανημα για την δωρεαν φορτιση για να δω αν καταλαβα καλα πρεπει να παω στο μηχανημα να επιλεξω επιδοτηση μην πληρωνοντας τιποτα για να "ενεργοποιηθει" τελειως? -Ναι στην γραμμη του αεροδρομιου ειναι επισης τζαμπα? -Ναι αυτη η πλαστικη καρτα εχει μεσα rfid 666 και ανοιγει η μπαρα οπως με τα χαρτινα εισητηρια μιας χρησης ή περναω απο νοικτη μπαρα και δεν χτυπαω τιποτα? -Οπως τα χαρτινα ευχαριστω το site της ηδικα νομιζω ειναι ενσωματομενο στο site athenacard αφου εγινε τυατοποιηση και τωρα μου την εμφανιζει ενεργη οποτε υποθετω ολα κομπλε και ομορφα
chsam Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, opcorsa είπε ευχαριστω το site της ηδικα νομιζω ειναι ενσωματομενο στο site athenacard αφου εγινε τυατοποιηση και τωρα μου την εμφανιζει ενεργη οποτε υποθετω ολα κομπλε και ομορφα Περα απο τον αριθμο της καρτας και διπλα το "ενεργη", πιο κατω πρεπει να γραφει και "Τυπος : Ανεργιας (Ενεργη)"
opcorsa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, chsam είπε Περα απο τον αριθμο της καρτας και διπλα το "ενεργη", πιο κατω πρεπει να γραφει και "Τυπος : Ανεργιας (Ενεργη)" ναι τα γραφει αυτα τωρα το ειδα οποτε κομπλε παω στο μηχανημα παταω επιδοτηση και μετα φουλ τζαμπα βολτες ετσι?
logo15 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε σεις, κάτι έγινε στο μηχάνημα και ενώ είναι ενεργή ανεργίας η δικιά μου δεν κάνει ανανέωση... Στο γκισέ μου είπε μια αγενεστατη "χεστικα,να πληρώσεις" της δείχνω από το σάιτ ότι είναι ενεργή και μου είπε να φύγω και ότι δεν ασχολείται. Την δοκίμασα σε 5 μηχανήματα Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από logo15 1
AntiCambeR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 36 λεπτά πριν, logo15 είπε Ρε σεις, κάτι έγινε στο μηχάνημα και ενώ είναι ενεργή ανεργίας η δικιά μου δεν κάνει ανανέωση... Στο γκισέ μου είπε μια αγενεστατη "χεστικα,να πληρώσεις" της δείχνω από το σάιτ ότι είναι ενεργή και μου είπε να φύγω και ότι δεν ασχολείται. Την δοκίμασα σε 5 μηχανήματα Κάνε 1 καταγγελία.Αν το έκαναν όλοι, θα έφτιαχναν χαρακτήρα αυτοί, ασχέτως το τι θα πίστευαν. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δεν θα σχολιάσω την υπάλληλο για να μην φάω ban. Δοκίμασε πάλι άλλη στιγμή να χτυπήσεις μήπως υπήρχε πρόβλημα διασύνδεσης των μητρωων. Αν δεν δέχονται την κάρτα 5 μηχανήματα προφανώς και κάπου υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 1
logo15 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Δεν θα σχολιάσω την υπάλληλο για να μην φάω ban. Δοκίμασε πάλι άλλη στιγμή να χτυπήσεις μήπως υπήρχε πρόβλημα διασύνδεσης των μητρωων. Αν δεν δέχονται την κάρτα 5 μηχανήματα προφανώς και κάπου υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Όλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα. Μας είπε σε άλλο σταθμό ότι δεν έχουν περαστεί και να πάμε από Πέμπτη. Το θέμα είναι μέχρι Πέμπτη θα πληρώνουμε για ακτι που δικαιούμαστε;
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, logo15 είπε Όλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα. Μας είπε σε άλλο σταθμό ότι δεν έχουν περαστεί και να πάμε από Πέμπτη. Το θέμα είναι μέχρι Πέμπτη θα πληρώνουμε για ακτι που δικαιούμαστε; Στείλε email στον ΟΑΣΑ να σου απαντήσουν γραπτώς πως υπάρχει πρόβλημα, αν φιλοτιμηθουν και απαντήσουν άμεσα. Πήγαινε χωρίς να πληρώσεις κι αν σε γράψει ελεγκτής κάνε αίτηση ένστασης και παρέθεσε αντίγραφο από το email με την απάντηση που πήρες. Διαφορετικά είτε περνάς έτσι χωρίς να κάνεις τίποτα είτε πληρώνεις. 2
sot20 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν έχω βγάλει άκρη. Θέλω να βγάλω κάρτα μηνιαίων διαδρομών Athena.card από ότι έχω καταλάβει. Για να είναι προσωποποιημένη πρέπει να έχω μαζί μου ταυτότητα , ΑΜΚΑ , 2 φωτογραφίες μικρές ή και κάτι άλλο ; Αν είδα καλά το κόστος είναι 27€ το μήνα για εργαζόμενο. Επίσης σε ποιό σταθμό μπορώ να πάω να τη βγάλω χωρίς να ταλαιπωρηθώ ; Πχ Μοναστηράκι , Σύνταγμα ; Επίσης, πόσο καιρό κάνει να εκδοθεί ;
Uptheirons Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, sot20 είπε Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν έχω βγάλει άκρη. Θέλω να βγάλω κάρτα μηνιαίων διαδρομών Athena.card από ότι έχω καταλάβει. Για να είναι προσωποποιημένη πρέπει να έχω μαζί μου ταυτότητα , ΑΜΚΑ , 2 φωτογραφίες μικρές ή και κάτι άλλο ; Αν είδα καλά το κόστος είναι 27€ το μήνα για εργαζόμενο. Επίσης σε ποιό σταθμό μπορώ να πάω να τη βγάλω χωρίς να ταλαιπωρηθώ ; Πχ Μοναστηράκι , Σύνταγμα ; Επίσης, πόσο καιρό κάνει να εκδοθεί ; https://www.oasa.gr/εισιτήρια/σημεία-πώλησης-επαναφόρτισης/σημεία-έκδοσης-προσωποποιημένων-καρ/ Πας οπου σε βολευει απο αυτους τους σταθμους με την ταυτοτητα σου. Απευθυνεσαι στον υπαλληλο και σε φωτογραφιζει επι τοπου. Του λες και το ΑΜΚΑ σου, τα περναει στο συστημα, πληρωνεις και βγαινει η καρτα. Μετα απλα την φορτιζεις σε οποιονδηποτε σταθμο στα μηχανηματα. Εγω πηγα Συγγρου Φιξ.
smpt Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 αν δεν έχεις κάποια έκπτωση μπορείς να βγάλεις και ανώνυμη. Η διαφορά τους είναι ότι την προσωποποιημένη αν την χάσεις δεν χάνεις τα λεφτά. Και αυτό είναι συζητήσιμο γιατί στα ταμεία δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να αντικαταστήσουν την χαμένη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα