Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλες τηλεμαγειρισσες μου θέτε να γίνετε,  αλλά αν σας πουν να μαγειρέψετε για τον άντρα σας κατεβάζετε κάτι μούτρα.. σιγά μην γίνω εγώ δουλάρα αυτουνού. :P

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν φεύγουν οι κοπέλες πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Προβλέπω ότι αυτή(η υπόλοιπη) και η επόμενη εβδομάδα δεν θα έχουν άλλη γυναίκα υποψήφια προς αποχώρηση. Εν τω μεταξύ κάποιος πέταξε spoiler στο τοπικ του survivor και ήμουν προετοιμασμένος ότι θα μείνει η αχώνευτη αλλιώς θα Μου ερχόταν πιο απότομο :) .

• Like 1
Δημοσ.

Τρομερη δοκιμασια : αυγολεμονο και θραψαλο.... (γελανε και οι πετρες)

Σελιμ: Δικαια νικητης αφου εκανε το καλυτερο πιατο. Προσωπικα δεν τον πολυπαω , μου βγαζει κατι το "βρομικο" , dont know why.

Μαριος: Κριμα που εφυγε , αν και οντως περαν του κρεατος δε νομιζω οτι μπορουσε να σταθει με τις γνωσεις του στο παιχνιδι. Αδικως αφυγε παντως.

Γωγω: Τη σπρωχνει η παραγωγη ασυστολως και αυτη δειχνει να μην τη νοιαζει . Δυσκολα θα παρει ποδι απο κει μεσα . (Αγγελικουλα λειπεις !)

Κριτες : Δοκιμασια ο θεος να τη κανει ... Προσπαθουσαν στο τελος να μαζεψουν το ξεφτιλικι τους λεγοντας κατι για τυχη και @@ μπλε.

~~ Καλα πως κανουν ετσι που εφυγε ο Μαριος, μολις βγουν εξω θα κανουν παρεα ,σιγα τα αυγα.

~~ Ειδικα εκει που κανει ο Σαββας στο Χρηστο "διαβασε το εσυ" ,πηγα να ξερασω .

~~ Γνωμη Τιμου δεν ακουσαμε για επιστροφη Γωγους ρε γαμωτη.

~~ Συμεωνιδη βιαζεις ονειρα "γλυκα" . 

Δημοσ.

Μου αρεσει που στην αρχη βαλαν και 22 ατομα μεσα...Μην χασουμε τοσα σκουπιδια,φτασαμε 12αδα και απο αυτους που εχουν μεινει μεσα ουτε 5 ατομα δεν μπορεις να βαλεις σε μια επαγγελματικη κουζινα με απαιτησεις!Εφυγε ο Χαραλαμπος πριν απο Γωγω,Ηλεκτρα,Μαριο,Σεφεριδη,Τζωρτζη και δεν ξερω ποιον αλλον...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Σιγά μη χάσουν οι κόκκινοι.

Συμφωνω σ` αυτο, αλλα δεν εμπιστευομαι τους κριτες. Εχουν πολλες σερι νικες και η δοκιμασια ειναι λιγο ο`τι να `ναι.

Δημοσ.

Αυτός με τα γκρι, με το μουστάκι σαν τον Καπετανάκη, πολύ δήθεν και μα μου.άσχετος ολκής.με το μάτι να εκτελέσεις συνταγή.να βασιστεί στο κορίτσι με την τερηδόνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά ο Συμεωνίδης μου φαίνεται από τους πιο συμπαθείς εκεί μέσα.

Ο Χρήστος από την άλλη μεριά...

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...