eliasjuve Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Κλάμα... Φήμες λένε ότι η πάπια των μπλε αποχώρησε οικειοθελώς. Πάπια αμπελαλέ. Πίνει ο μπακαλιάρος το γάλα και μετά τον χτυπάω! Cooking Level ∞ Ηλέκτρα βράσε 3 κατσαρόλες νερό... -Χαίρομαι πολύ γι' αυτό, που πήρα πάνω μου κάποιες από τις παρασκευές... Ο Σελίμ ντεν έκει άνκο. -Δημήτρη που είναι η πάπια;;; -Την άλλη εβδομάδα έχει προσφορά στις πάπιες, σεφ... Η πάπια των μπλε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Νέα μονάδα μέτρησης: "το δάχτυλο το δικό μου". Συμεωνίδης 2018 μ.Χ. Η πάπια των μπλε: Πάπια με ΠΑΣΟΚ vs πάπια με ΣΥΡΙΖΑ Να πας να φας στο εστιατόριο του Τσίκιλη και μετά από μία ώρα να σου φέρει άδειο πιάτο... και τον λογαριασμό!!! Έχω φτιάξει και εγώ τέτοια πάπια. Από παιδί ο Δημήτρης φτιάχνει μια πάπια που δεν "υπάρχει". Και τι αχνοφαίνεται μέσα στο πιάτο κ. Κοντιζά; Γλωσσίδης δεν είναι ούτε για καντίνα με κατεψυγμένες τυρόπιτες! Τσίκιλης= Ταβερνιάρης στην Πλάκα το 1924. 1
antemore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 επρεπε να τον ρωτησουν και τον τσικιλη ποσο το κοστολογει το πιατο 3
john_shadow Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, antemore είπε επρεπε να τον ρωτησουν και τον τσικιλη ποσο το κοστολογει το πιατο ε νταξει σιγά το δύσκολο, 3€ κάνει στα ΙΚΕΑ 1
eliasjuve Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αλήθεια αν ο Σάββας είχε σωστό χρώμα πιάτο και το έδινε άδειο θα έπαιρναν 10/10; Spoiler Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από eliasjuve 1
skatoula1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Ο Τσίκιλης το έπαιζε μάγκας αλλά του γύρισε όλο πίσω. Ρωτούσε τον Χρήστο πώς θα κάνει τη σοκολάτα, που υποτίθεται οτι ήταν δική του ιδέα. Είμαι περίεργη να δω ποιός θα είναι ο 2ος για αποχώρηση...
livefreeordie Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, skatoula1 είπε Ο Τσίκιλης το έπαιζε μάγκας αλλά του γύρισε όλο πίσω. Ρωτούσε τον Χρήστο πώς θα κάνει τη σοκολάτα, που υποτίθεται οτι ήταν δική του ιδέα. Είμαι περίεργη να δω ποιός θα είναι ο 2ος για αποχώρηση... Κανονικα ο Χρηστος πρεπει να ειναι,ο αλλος απλα εκτελουσε δεν ειχε καποιον ηγετικο ρολο,αλλα επειδη πηγε να βγαλει την ουρα του εξω απο νωρις ισως την γλιτωσει και ψηφισουν τον αλλον τον καημενο που δεν εφταιγε και σε κατι. 1
greengr21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατι που δεν σχολιαστηκε ηταν τα εμετικα σχολια του μουστακαλη μπροστα στον τζωρτζη αμα διαλεγαν τις ομαδες,καλη η κοροιδια μουστακαλη αλλα ο τζωρτζης σε εχει παει τρενακι κανονικο σε ολες τις ομαδικες αντρακλα μου εσυ. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από greengr21 4
Miracle Worker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Και ο Σεφεριδης τηλεκατευθυνομενος ηταν. Τους ρωταγε 10 φορες πως να κανει το παραμικρο.
eliasjuve Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Ο Σεφερίδης το ξέρουνε ότι είναι άσχετος και δίχως γευστικούς κάλυκες, οι άλλοι δύο οι μαμάω Σεφ και ειδικά ο μπάρμπα Μήτσος από τα βλάχικα δεν έκανε το παραμικρό χθες. Πέρα δώθε και στροφές γύρω από τον εαυτό του έκανε. Εγώ δεν θα πήγαινα ούτε το πιάτο άδειο, είναι ξεφτίλα.
vision Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Σάμπως το άλλο πιάτο με το ψάρι (που δεν είχε πόδια να φύγει όπως η πάπια), το έκαναν ψιλοίδιο; Το ένα είχε ένα κομματάκι ψάρι, ξεροσφύρι όμως - έλεος, και το άλλο ήταν ένα αξιοπρεπές πιάτο. Και καλά φταίει ο αρχηγός - την έχουν δει με το αρχηγηλίκι - οι άλλοι που το έφτιαχναν δεν είπαν τι μπαγλαμάδες είστε, είναι δυνατόν να δώσουμε αυτό για πιάτο; Ούτε μια φετούλα ψωμάκι δηλαδή; Ξερό ψάρι; έλεος...
john_shadow Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, vision είπε Σάμπως το άλλο πιάτο με το ψάρι (που δεν είχε πόδια να φύγει όπως η πάπια), το έκαναν ψιλοίδιο; Το ένα είχε ένα κομματάκι ψάρι, ξεροσφύρι όμως - έλεος, και το άλλο ήταν ένα αξιοπρεπές πιάτο. Και καλά φταίει ο αρχηγός - την έχουν δει με το αρχηγηλίκι - οι άλλοι που το έφτιαχναν δεν είπαν τι μπαγλαμάδες είστε, είναι δυνατόν να δώσουμε αυτό για πιάτο; Ούτε μια φετούλα ψωμάκι δηλαδή; Ξερό ψάρι; έλεος... είχε και λίγο ρυζάκι ρε, μην τους αποπαίρνεις
eliasjuve Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, john_shadow είπε είχε και λίγο ρυζάκι ρε, μην τους αποπαίρνεις Μπραντάδα ήταν, δηλαδή πουρές από μπακαλιάρο απ' ότι κοίταξα γιατί δεν το γνώριζα. Βέβαια κι αυτό άθλιο ήταν. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Νταξει τι να λεμε τωρα...κοντευουν 10αδα και ΔΕΝ βγαλαν ΟΥΤΕ ενα πιατο ουσιαστικα...Ας βγαζαν το ενα για το καλο ρε παιδι μου,και ειχαν το θραστος να πανε με την καμπανα,ας πηγαιναν χωρις αυτην!
john_shadow Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Νταξει τι να λεμε τωρα...κοντευουν 10αδα και ΔΕΝ βγαλαν ΟΥΤΕ ενα πιατο ουσιαστικα...Ας βγαζαν το ενα για το καλο ρε παιδι μου,και ειχαν το θραστος να πανε με την καμπανα,ας πηγαιναν χωρις αυτην! εντάξει, προφανώς και η παραγωγή τους "ανάγκασε" να βάλουν και να πάνε το άδειο πιάτο για τηλεοπτικούς λόγους του σόου.. 2
antemore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Μπραντάδα ήταν, δηλαδή πουρές από μπακαλιάρο απ' ότι κοίταξα γιατί δεν το γνώριζα. Βέβαια κι αυτό άθλιο ήταν. έμαθα ότι σου αρέσει ο μπακαλιάρος γι' αυτό σου έφτιαξα μπακαλιάρο με πουρέ από μπακαλιάρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις