Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

περιμενουμε επιβαιβεωση την Τριτη...αυτο το spoiler το εδειξε σημερα στο Masterclass η στο χθεσινο αργοτερα?

Σήμερα στο κλείσιμο του επεισοδίου.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Πότε ξεκινάει αυτό;
Μάστερ σεφ μόνο το πρώτο είδα με τον Πετρετζίκη, τα άλλα μου φαίνονται τρομερά βαρετά και ανούσια, ο Μποτρίνι στα δικά του ριαλιτομαγειροπαίχνιδα τουλάχιστον σου κρατάει το ενδιαφέρον, προσμένουμε!

Γενικώς και τα προηγούμενα καλά ήταν, το κακό με το 2ο ήταν που δεν υπήρξε νικητής, το 3ο μου άρεσε, το φετινό είναι αρκετά κακό δεν έχουν ενδιαφέρον και οι χαρακτήρες.

Δημοσ.

Έλα ρε θα αρχίσει Βοτρίνης; Μήπως θα πάρει και τον Αρναού μαζί (Αρνάκη) τώρα που είναι άνεργος να φτιάχνουν καμιά τρομερή βρωμιά μαζί να θυμηθούν τα παλιά; Ε ρε γέλιο θα πέσει. Και μπινελίκι ναι, αλλά ποιον θα μπινελικώνει ο Βοτρίνης; Αυτά είναι, γιατί από φαγητό γκέγκε, πάλι θα βγάζει όλα τα πιάτα των άλλων, μα όλα, βρωμερά και τα δικά του με 2-3 πινελιές εύγευστα και ευφάνταστα!!!! Θα πήξουμε στο βοτρινομακαρόνι πάλι... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι φοράει ρε το σούργελο χαχαχα. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο λέει...keep walking μπαρμπαμπρίλιο.

Επεξ/σία από eliasjuve
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, tritonas00 said:

να δω τον μποτρινι να κανει ετσι και τι στον κοσμο

"You are a first class cunt"

Από το στόμα σου και στου Μποτρίνι τ' αυτί tritona...

• Like 2
Δημοσ.

Το μωρό μου, μάλλον διανύει τις δύσκολες μέρες του μήνα, δεν εξηγείται αλλιώς το τζιν αντί του κολάν που μας κ@βλαντίζει ασυστόλως τόσες μέρες

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...