kpapageo1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω εδώ και καιρό λύση σε ένα ζήτημα που με απασχολεί. Η εταιρεία που δουλεύω εδρεύει στις ΗΠΑ, οπότε πληρώνομαι από εκεί. Ο συμφωνημένος μισθός μου μπαίνει σε λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας εδώ, η οποία όμως κρατάει 9€ προμήθεια σε κάθε κατάθεση. Αναζητώ λοιπόν έναν τρόπο να μετριάσω αυτό το "καπέλο". Αρχικά έκανα μια ερώτηση στην Revolut (στην οποία είμαι πελάτης), αλλά το ανεκπαίδευτο support τους δεν μπόρεσε να μου απαντήσει πόσα χρήματα θα κρατάνε ανά κατάθεση αν μεταφέρω εκεί την μισθοδοσία. Η 2η επιλογή μου ήταν να ανοίξω έναν λογαριασμό στην Ν26 αλλά εκεί δεν δέχονται SWIFT εμβάσματα. Κάποιος συμφορουμίτης ανέφερε το Tranferwise Borderless. Τι ακριβώς είναι αυτό? Πρόκειται για πραγματικό τραπεζικό λογαριασμό με IBAN? Υπάρχει κάποιος που το χρησιμοποιεί για να μου δώσει μερικές πληροφορίες?
Hapatingo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα. Όσων αφορά τον αμερικανικό λογαριασμό της TW, σου δίνει ονομαστικό λογαριασμό με τα αντίστοιχα αμερικανικά νούμερα, account και routing numbers. Από εκεί και πέρα τα εισερχόμενα εμβάσματα σε όλα τα νομίσματα είναι δωρεάν. Έλεγξε τις χρεώσεις που έχει για να τα μεταφέρεις σε άλλους λογαριασμούς. Αυτές τις μέρες θα κάνουν διαθέσιμη και την την Mastercard σε όλους. Όποτε θα χρησιμοποιείς την κάρτα αντί να βγάζεις τα χρήματα. Γιατι δεν κάνεις ένα λογαριασμό να δεις εάν σε εξυπηρετεί? Απλά θέλει πιστοποίηση για να σου ενεργοποιήσουν τους border less λογαριασμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα