Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εβαλα σημερα 2 επιπλεον ραμ των 4gb τις ιδιες με αυτες που εχω στην υπογραφη μου..και μολισ πηγα να ανοιξω το pc τιποτα..λειτουργουνε ολα αλλα η οθονη δεν ανοιγει.στην μητρικη μου εμφανιζεται code error "55"

τι να κανω?ας βοηθησει καποιος

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βγάλε όλες τις  ram και ξαναβάλτες μήπως κάποια δεν κουμπώθηκε σωστά ,αν και πάλι τίποτα, μετά δοκίμασε τις ram μια μια  και βάζε μέχρι να δεις ποτέ θα βγάλει  error , αν σου βγάλει error  μετά δοκίμασε να βάλεις μια άλλη στο ίδιο slot για να αποκλείσουμε πρόβλημα με την μητρική . το error  55  δείχνει πρόβλημα στις ram.

Δημοσ.

εβαλα παλι τις παλιες και λειτουργει μια χαρα..τι κανω με τις καινουργιες τωρα?

δηλαδη αφερεσα τα 2 καινουργια slot

Δημοσ.
12 minutes ago, ntritzt said:

Βαλε την μια και δοκίμασε, αν σου βγάλει error βγαλτην  δοκίμασε και την άλλη και βλέπουμε  

τις δοκιμασα και τις 2 χωριστα και παλι error μου βγαζει..οποτε τι κανουμε φιλε?

Δημοσ.
2 minutes ago, ntritzt said:

Βαλε την μια και δοκίμασε, αν σου βγάλει error βγαλτην  δοκίμασε και την άλλη και βλέπουμε  

και στις 2 που δοκιμαδα κλεινει το pc και μου βγαζει error..τι κανουμε φιλε?

θα το δοκιμασω το βραδυ που θα παω σπιτι..μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στο bios?

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι κάτι θα  βρούμε , κατέβασα και το manual της μητρικής σου να δω τι παίζει . δοκίμασες να βάλεις μόνο τις καινούργιες ?

και δωσε μου link απο τισ ραμ.

Δημοσ.

Δοκίμασε ότι ακριβώς σου είπε με τη σειρά που στο είπε.

Αν δεν δουλέψει τις πας πίσω και παίρνεις άλλες.

Αν σου πει ότι είναι εντάξει και σουξουμουξου τότε πας με το pc παρέα και βρίσκετε την άκρη επιτόπου

Δημοσ.
4 hours ago, ntritzt said:

Μην αγχώνεσαι κάτι θα  βρούμε , κατέβασα και το manual της μητρικής σου να δω τι παίζει . δοκίμασες να βάλεις μόνο τις καινούργιες ?

και δωσε μου link απο τισ ραμ.

λοιπον τις δοκιμασα παλι τις καινουργιες ραμ και τιποτα μονο με τις παλιες ανοιγει?οποτε ποιο ειναι το επομενο βημα?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, fisherman95 είπε

Να επιστρέψεις τις ram, και να πάρεις άλλες.

Συμφωνώ απόλύτως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...