Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, becoming_I είπε

Πωπω και ρε γαμώτο έβλεπα όλα τα 1000+ κανάλια !!!!

Πέρα από τα αστεία, ας συμμορφωθούν και οι εταιρείες NOVA, OTE κλπ να εξορθολογίσουν τις τιμολογιακές τους πολιτικές. Έτσι χτυπάς την πειρατεία. 

ΥΓ. Άσχετο αλλά τα ντέρμπι τα προτιμώ σε καφέ με φίλους, με τις γνωστές "κερκίδες" :)

Είναι θέμα ηλικίας.Στα 20-25 πήγαινα και εγω. Τώρα πια στα 35 δεν υπάρχει περίπτωση να πάω μια ώρα πριν να ψάξω για πάρκινγκ, τραπέζι και να φάω βαβούρα και καπνό. 

Σπίτι, καναπέ τζάκι μπύρα και έρχεται και κάποιος φίλος που του αρέσει. 

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βασικά, θα έπρεπε να αλλάξει πολιτική η κάθε εταιρία και να μπορεί να δίνει φτηνά πρόσβαση σε συγεκριμένα γεγονότα στις οθόνες μας. Ας πούμε θέλω να δω 10-20 αγώνες το χρόνο στο σπίτι μου, πχ Πρέμιερ Λιγκ, Ισπανικό,Γερμανικό όλα τα ντέρμπι. Γιατί να αναγκάζομαι να πληρώνω συνδρομές τεράστιες κατ' εμέ στον ΟΤΕ;

Αν μου δώσει με 2-3 ευρώ το ματς, σαφώς και θα το πάρω. Τώρα ή θα ψάχνω στο νετ καμία σελίδα με ποιότητα ότι να ναι ή θα ξενιτευτώ στο κοντινότερο καφέ.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lanike71 είπε

Βασικά, θα έπρεπε να αλλάξει πολιτική η κάθε εταιρία και να μπορεί να δίνει φτηνά πρόσβαση σε συγεκριμένα γεγονότα στις οθόνες μας. Ας πούμε θέλω να δω 10-20 αγώνες το χρόνο στο σπίτι μου, πχ Πρέμιερ Λιγκ, Ισπανικό,Γερμανικό όλα τα ντέρμπι. Γιατί να αναγκάζομαι να πληρώνω συνδρομές τεράστιες κατ' εμέ στον ΟΤΕ;

Αν μου δώσει με 2-3 ευρώ το ματς, σαφώς και θα το πάρω. Τώρα ή θα ψάχνω στο νετ καμία σελίδα με ποιότητα ότι να ναι ή θα ξενιτευτώ στο κοντινότερο καφέ.

Μα η πρεμιερ λιγκ είναι ένα πακέτο. Αν όλοι έδιναν λεφτά μόνο για 5 αγώνες τότε τα έσοδα από τα τηλεοπτικά θα πήγαιναν σε δέκα ομάδες. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, karaLRS είπε

Μα η πρεμιερ λιγκ είναι ένα πακέτο. Αν όλοι έδιναν λεφτά μόνο για 5 αγώνες τότε τα έσοδα από τα τηλεοπτικά θα πήγαιναν σε δέκα ομάδες. 

Εσύ στο σούπερ μάρκετ αγοράζεις απ' όλες τις μπύρες, μιας και το ανέφερες;

Ας δυναμώσουν και οι άλλες για να θέλω να τις δω. Έτσι και αλλιώς, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε μοιράζονται εξ' ίσου τα λεφτά στις ομάδες, όπως το ίδιο κάνει και η NOVA.

Ή θα πρέπει να αντιληφθούν τα θέλω του πελάτη. Ο άγγλος σαφώς και θα κάτσει στην παμπ και θα δει Μίντλεσμπρο ή ο έλληνας θα δει Πανιώνιο. Ο έλληνας δε μπορεί να δει Μίντλεσμπρο όμως με τίποτα, εκτός και αν είναι κολλημένος με Πρέμιερ.

• Like 1
Δημοσ.

Το που προτιμά ο καθένας να βλέπει τους αγώνες, είναι καθαρά θέμα γούστου. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει ένα πιο ευέλικτο μοντέλο υπηρεσιών τύπου netflix (όχι απαραίτητα το ίδιο αλλά ανάλογο).

Την πειρατεία τη χτυπάς με ανταγωνιστικές και ποιοτικές υπηρεσίες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...