Hellaslover Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Εχω μακρυα μαλλια και εχω παρατηρησει εχω σημεια με "ξερα" μαλλια κυριος πισω στο κεφαλι. Ακομα και βρεγμενα να ειναι αυτα τα σημεια παραμενουν ξερα, σα να μην απορροφαν το νερο. Εχω λιγο και στις ακρες αλλα πισω ειναι ολοκληρες τσουφες. Εχω δοκιμασει διαφορα προιοντα απο λαδια μεχρι διαφορα σαμπουαν κτλ αλλα τιποτα. Που οφειλετε αυτο και τι μπορω να κανω;
sargio01 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Hellaslover είπε Εχω μακρυα μαλλια και εχω παρατηρησει εχω σημεια με "ξερα" μαλλια κυριος πισω στο κεφαλι. Ακομα και βρεγμενα να ειναι αυτα τα σημεια παραμενουν ξερα, σα να μην απορροφαν το νερο. Εχω λιγο και στις ακρες αλλα πισω ειναι ολοκληρες τσουφες. Εχω δοκιμασει διαφορα προιοντα απο λαδια μεχρι διαφορα σαμπουαν κτλ αλλα τιποτα. Που οφειλετε αυτο και τι μπορω να κανω; Αστάρι dur σου 'σταξε;; Καγκουριά αυτό που θα σου πω αλλά προσωπικά όταν τυχαίνει και λερώνω τα μαλλιά μου με λαδομπογιά και δεν το 'χω καταλάβει με αποτέλεσμα να έχει στεγνώσει μέχρι να παω σπίτι που το βλέπω στον καθρέφτη και παθαίνω εγκεφαλικό, τα καθαρίζω χύμα με white spirit και στο καπάκι δυο χέρια λούσιμο με σαμπουάν. Υ.Γ. Οχι, δεν εχω κάνει φαλάκρα. Ακόμα! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από sargio01 1
Dimi00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίτα.. (Γυναικα εγώ). Το έπαθα αυτο που λες, μια φορα κι έναν καιρό οταν απο μαυρομαλλα εγινα ξανθιά μεσα σε ενα βραδυ. Μου καηκαν. Μήπως η δουλειά σου είναι τετοια που πεταγονται σπίθες? Μηπως σου καψε κανένας τούφες με το τσιγάρο του καταλαθος? Αν δεν ειναι κάψιμο τελικά, μήπως σου σπάνε και η τριχα αγριεύει και φριζαρει? Οπως και να χει, νομιζω θες ψαλιδισμα.. Ελάχιστο.. Μαλλιά είναι, μακραινουν! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Dimi00
McNerd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Hellaslover δεν σε φανταζόμουν με μακριά μαλλιά, η αλήθεια είναι Μήπως τα ξερά σημεία έχουν αρχίσει να γίνονται τζίβες; επειδή ίσως δεν τα φροντίζεις αρκετά; κάτι τέτοιο έχω καταλάβει ότι στις τζίβες δεν περνάει νερό μέσα και ότι είναι καταστροφικές για την τρίχα.
Hellaslover Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Οχι δεν ειναι καψιμο, αγριες ειναι ναι. Σα προβατισιο μαλλι ενα πραγμα. Οπως του bob marley ξερω γω, δε ξερω πως να το περιγραψω. Και δεν ειναι μονο οι ακρες αλλα απο πανω μεχρι κατω (σε μερικα σημεια πισω στο κεφαλι). Λεω μηπως ειναι απο τον υπνο που τριβονται στο μαξιλαρι, δοκιμασα σατεν μαξιλαροθηκες αλλα δε βολευουν γουστρανε...μηπως θελω βιταμινες; και σπανε και ευκολα..δε θελω να τα κοψω γιατι μαρεσουν και τα μακραινω 4 χρονια τωρα..
McNerd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 μποπ μάρλει; καλά λέω γω τζίβες έγιναν. κόψιμο άμεσα, αλλιώς σε βλέπω να τραγουδάς ρέγκε σύντομα. 2
*nenya* Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αγόρασε κάποια καλή μάσκα μαλλιών και κάνε μια φορά τη βδομάδα. [Εκεί που κάνεις το μπάνιο σου θα την αφήνεις 5' στα μαλλιά και μετά θα ξεβγάζεις. Μπορείς να αφήσεις την μάσκα και ολόκληρο το βράδυ στα μαλλιά σου - να είναι νωπά, τυλιγμένα σε πετσέτα - και το πρωί ξεβγάζεις.] Ψάξε μάσκες για ξηρά μαλλιά, μάσκες ενυδάτωσης, για ταλαιπωρημένα μαλλιά κλπ. Π.χ. Επίσης, υπάρχουν και τα dry ends serum (εγώ έχω ένα της Avon) που είναι σε μικρά μπουκαλάκια, ρίχνεις μερικές σταγόνες στα χέρια σου και περνάς στα μαλλιά σου στα σημεία που θες. Τέλος, αντί για μάσκα μπορείς να βάλεις στα μαλλιά σου ελαιόλαδο, τα τυλίγεις με πετσέτα, τ'αφήνεις μερικές ώρες και μετά ξεβγάζεις [θα θες τουλάχιστον 2 λουσίματα για να φύγει το λάδι]. Το ελαιόλαδο αφήνει μαλακά και ενυδατωμένα τα μαλλιά. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από *nenya* 1
Hellaslover Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Εχω δοκιμασει τετοιες μασκες, deep conditioners δηλαδη. Θα ξαναδοκιμασω και θα το αφησω ολο το βραδυ αλλα και παλι δεν νομιζω να κανει τιποτα. Το μαλλι ειναι σα να ναι πεθαμενο, ξερο και αγριο. Θα ανεβασω φωτο αργοτερα να δειτε. Μιλαω για ενα δυο σημεια αλλα απο τη ριζα μεχρι κατω οχι ολα τα μαλλια
*nenya* Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Κοίτα, αν δεις ότι περνάει μια βδομάδα και δεν βλέπεις διαφορά στην υφή τότε πήγαινε στο κομμωτήριο να σου πουν κι εκείνοι για κάποια θεραπεία ή ακόμα και κουρεματάκι.
McNerd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ε κόψτα ντε, μη κυκλοφορείς σαν άστεγος. Και τα καινούρια μαλλιά φρόντισε τα με τις μάσκες που έδωσε η nenya.
Dimi00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ιδια περίπτωση με εναν παλιο μου συμμαθητή. Μασκα μαλλιων θα βαζεις και θα τα ξεμπλεκεις με το χέρι. Και επισης χτένισμα οπωσδήποτε μετα το μπάνιο. Τωρα αν δε σωθούν οι μπλεγμενες τούφες, παρε ενα ξυραφάκι να τις βγαλεις χωρίς να κοψεις μακρος!
sistah Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 48 minutes ago, McNerd said: Hellaslover δεν σε φανταζόμουν με μακριά μαλλιά, η αλήθεια είναι Μήπως τα ξερά σημεία έχουν αρχίσει να γίνονται τζίβες; επειδή ίσως δεν τα φροντίζεις αρκετά; κάτι τέτοιο έχω καταλάβει ότι στις τζίβες δεν περνάει νερό μέσα και ότι είναι καταστροφικές για την τρίχα. Δεν ισχυει αυτο με τις τζιβες, μια χαρα περναει το νερο μεσα τους..
Hellaslover Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Οριστε τι εννοω. Στις φωτο τα μαλλια ειναι βρεγμενα και στα σημεια που το μαλλι ειναι πιο ανοιχτο καφε ειναι που ειναι ξερα. Αγορασα μια μασκα, λιγο φτηνιαρικη που διαβασα λενε καλα λογια αλλα αν δε δω αποτελεσματα θα παρω κατι πιο καλο. Σε κομμωτηριο φτιαχνετε σαυτο το σημειο, δηλαδη μπορω να τις κοψω και να τα κανει blend in να μη φενετε;
Dimi00 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Hellaslover είπε Οριστε τι εννοω. Στις φωτο τα μαλλια ειναι βρεγμενα και στα σημεια που το μαλλι ειναι πιο ανοιχτο καφε ειναι που ειναι ξερα. Αγορασα μια μασκα, λιγο φτηνιαρικη που διαβασα λενε καλα λογια αλλα αν δε δω αποτελεσματα θα παρω κατι πιο καλο. Σε κομμωτηριο φτιαχνετε σαυτο το σημειο, δηλαδη μπορω να τις κοψω και να τα κανει blend in να μη φενετε; Παρτην αυτη τη τούφα με το ξυραφάκι βρε τσιμα τσιμα θα φύγει μονο το ελαττωματικό σημειο. Και κατω ψαλιδισε ελαφρώς. Μη δωσεις λεφτα σαν αντρας που είσαι κιολας για 2 ψαλιδιες. Δεν ειναι πολύ το κακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα