Zef North Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα παίδες, Θέλω να φτιάξω ένα δικό μου e-shop αλλά από πλευρά χαρτιών (γραφειοκρατία) κλπ. δε ξέρω από που να αρχίσω και γενικώς δεν έχω ιδέα. Δε με ενδιαφέρει να έχω φυσικό κατάστημα αλλά μόνο online παρουσία. Εάν μπορώ να αποφύγω και το να έχω κάποιο υποτιθέμενο μαγαζί/διεύθυνση σαν «έδρα» της εταιρίας θα ήταν τέλειο. Έχω ακούσει πως μπορείς να βάλεις την κατοικία σου εφόσον στο επιτρέπει αυτός που στο νοικιάζει. Ξερει κανείς πως αρχίζω; Τι κάνω; Υπάρχει κάποιο step-by-step course of action για τέτοια θέματα ή είναι πιο περίπλοκα (όπως ήδη φαντάζομαι πως είναι); Ευχαριστώ!
Hapatingo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Όχι Ελλάδα. Εάν είσαι από βόρεια Ελλάδα με την μια Βουλγαρία αλλιώς Κύπρο. Επίσης κάτι ελληνικά στοιχηματικά site έχουν έδρα Γιβραλτάρ και νήσο του μαν. Αλλά υποθέτω εσύ θα πουλάς εμπόρευμα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Πας σε ενα λογιστή και ξεκινας έναρξη εμπορικής επιχείρησης 1
29gk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Για αρχη λογιστης οπου θα σε κατατοπισει. Τα βασικα ειναι Εδρα ( οχι το σπιτι σου ) - ΟΑΕΕ - Εναρξη στην εφορια -Τηλεφωνο - ΔΕΗ -Επιμελητηριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα