Προς το περιεχόμενο

Εργασία στο Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω συνέντευξη την επόμενη εβδομάδα για την θέση του υποδιευθυντή σε κατάστημα LIdl, στην χαλκιδική.

Προυγούμενη αντίστοιχη εμπειρία δεν έχω, απλά βλέποντας πως η εταιρία δεν ζητούσε συγκεκριμένη προσόντα για την θέση και όντας στο ψάξιμο εργασίας, θέωρησα πως δεν χάνω να στείλω, έστειλα και με κάλεσαν για συνέντευξη.  Κάνοντας μια αναζήτηση και στο LinkedIN και στο site της εταιρίας,είδα πως έχουν πολλές διαθέσιμες αγγελίες για τέτοια θέση ( σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα) και πως κατα βάση όσοι επιλέγονται είναι νεαρά άτομα χωρίς αντίστοιχη προυπυρεσία. Αυτό με έκανε να προβληματιστώ για την "ανακύκλωση" των εργαζομένων σε αυτη την θέση, τι πιθανό μέλλον μπορεί να έχει και κατα πόσο (ενω δε ναναγράφεται κάτι ) αυτές οι θέσεις έιναι αποχιακές ή όχι.

Αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το lidl και την συγκεκριμένη θέση, ποιά η διαδικασία πρόσληψης και γενικότερα πόσο εύκολα σε αντικαθιστούν απο εκεί , θα ήθελα πάρα πολύ να το ακούσω.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Υποδιευθυντής στα LIDL" χωρίς απαίτηση προϋπηρεσίας. Κάθε φορά που πάω στα LIDL όλο βλέπω τους "σεκιουριτάδες" με την κοτσονάτη στολή που τους έβαλαν να φοράνε, να κάνουν την αγγαρεία να μαζεύουν τις άδειες κούτες, να μαζεύουν σκουπιδάκια και να τακτοποιούν ράφια.

Επεξ/σία από Vangelis_D9
Δημοσ.

δεν νομιζω οτι ειναι κακο αυτο, αν θελει καποια εταιρεια να σε προσλαβει χωρις προυπηρεσια, αν της γεμισεις το ματι, θα σε παρει και θα σε εξελιξει...1350 τον μηνα μικτα λεει στο site και λογικα ειναι αληθεια, περυσι βγηκαν ο καλυτερος εργοδοτης και νομιζω ισχυει... αν κρινω απο τα αλλα πιθηκο σουπερ μαρκετ δημοσιουπαλληλικης νοοτροπιας

• Like 2
Δημοσ.

Αορίστου θα είσαι με τα λεφτά που αναφέρθηκαν παραπάνω. Στους απλούς υπαλλήλους τα καθαρά βγαίνουν 4.80 € την ωρα. Πληρώνει με το λεπτό της ώρας αφού κάθε εργαζόμενος χτυπάει κάρτα στην ώρα έναρξης κ ληξης της εργασίας. Φυσικά πληρώνεσαι Κυριακές κ 2πλο ρεπό μέσα στην εβδομάδα , δώρα και έξτρα κουπόνια  σε γιορτές με πόσα κ πάνω από 200 ευρώ. Όλα νόμιμα όπως θα έπρεπε κάθε σοβαρή εταιρία στην Ελλάδα να είναι.  Η θέση του υποδιευθυντή είναι απαιτητική. Το αν θα παραμείνεις στη δουλειά έχει να κάνει καθαρά με την όρεξη για δουλειά κ το ποσο εργατικός θα είσαι. Καμία πλέον δουλειά δεν είναι μόνιμη στην Ελλάδα εκτός δημοσιου. Θα υπάρξει εκπαιδευση κ θα περάσεις από όλα τα στάδια. Πήγαινε στη συνέντευξη δεν έχεις να χάσεις κάτι εξάλλου. Σε σχέση με άλλα σούπερ μάρκετ ο μισθός είναι πολύ καλύτερος για τις ώρες εργασίας. 

• Like 4
  • Thanks 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, xirosiman είπε

Πληρώνει με το λεπτό της ώρας αφού κάθε εργαζόμενος χτυπάει κάρτα στην ώρα έναρξης κ ληξης της εργασίας. Φυσικά πληρώνεσαι Κυριακές κ 2πλο ρεπό μέσα στην εβδομάδα , δώρα και έξτρα κουπόνια  σε γιορτές με πόσα κ πάνω από 200 ευρώ. Όλα νόμιμα όπως θα έπρεπε κάθε σοβαρή εταιρία στην Ελλάδα να είναι.

Ντροπή, μόνο ντροπή μόνο που έθεσες το χειρότερο μισθωτικό περιβάλλον επικροτώντας το. Έλεος με τους φιλελέδες της πολυθρόνας που έχουν και άποψη από την πολυθρόνα τους. Κοινώς η άποψή τους είναι από την πολυθρόνα και δεν έχουν δουλέψει ποτέ πραγματικά στη ζωή τους. Και σοβαρά είναι όλα νόμιμα; 99% των εργαζομένων έχουν άλλη άποψη.

Επεξ/σία από Vangelis_D9
  • Thanks 1
  • Confused 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοεις με χειροτερο μισθωτικο περιβαλλον?  Ψαξε λιγο να δεις τους μισθους π παιρνουν αλλοι εργαζομενοι στον ιδιο κλαδο σε αλλες εταιριες κ πες μ μου μετα.. Τι δεν σου αρεσε? Που χτυπας καρτα για να εργαστεις? Δεν θελεις να υπαρχει διαφανεια κ δικαιο? Θα σου αρεσαν οι μαυρες ωρες κ απληρωτες υπερωριες? Σε αλλες δουλειες παρακαλας να σου δωσουν ρεπο..

Νομιμα τι? Αν το 99% των εργαζομενων εχουν αλλη αποψη, γιατι  τοτε συνεχιζουν να δουλευουν σε αυτο το χειροτερο μισθωτικο περιβαλλον?  Ο φιλος ανεφερε πως προηγουμενη εμπειρια δν εχει.  Δν ξερω τι γνωσεις εχει κ τι επιπεδο εχει. Αλλα για καποιον π καιγεται να βρει δουλεια δν νομιζω οτι ειναι ασχημα. Αλλα δν ανεφερα οτι ειναι κ παραδεισος. Ο καθενας εχει την επιλογη να διαλεξει αυτο που θελει κ αν δν του αρεσει ή νιωθει οτι αδικειται να φυγει κ να ψαξει να βρει κατι καλυτερο..

Επεξ/σία από xirosiman
  • Like 3
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

Ντροπή, μόνο ντροπή μόνο που έθεσες το χειρότερο μισθωτικό περιβάλλον επικροτώντας το. Έλεος με τους φιλελέδες της πολυθρόνας που έχουν και άποψη από την πολυθρόνα τους. Κοινώς η άποψή τους είναι από την πολυθρόνα και δεν έχουν δουλέψει ποτέ πραγματικά στη ζωή τους. Και σοβαρά είναι όλα νόμιμα; 99% των εργαζομένων έχουν άλλη άποψη.

μια χαρα ειναι το lidl ... δουλευεις... ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ομως και πληρωνεσαι....

οχι οπως μερικα σουπερ μαρκετ που οι πωλητριες την εχουν δει δημοσιοι υπαλληλοι και δεν καταλαβαινουν οτι ο λογος που το ξυνουν, εεε δουλευουν, ειμαι εγω, ο πελατης....

και δεν εχω καμια σχεση με τα lidl, αν και με χαρα θα αναλαμβανα θεση διοικησης οπως αυτη του OP

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ελα ντε..Αυτο που μερικοι λενε για μισθους κ συνθηκες ενω δν δουλευουν εκει δν μπορω να το καταλαβω!

Δν ξερω τπτ για τα LIDL..Εχω ακουσει κ καλα κ κακα..

Απο my market κ ΑΒ παντως που ξερω..ΔΕΝ!Μισθοι κατω των 500 ευρω..

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε εσύ και συζήτησε τα όλα. Ρωτα ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες σου. Σου εύχομαι ολόψυχα να σου ταιριαζει η θέση και να σε προσλαβουν!!! 

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xirosiman είπε

Τι εννοεις με χειροτερο μισθωτικο περιβαλλον?  Ψαξε λιγο να δεις τους μισθους π παιρνουν αλλοι εργαζομενοι στον ιδιο κλαδο σε αλλες εταιριες κ πες μ μου μετα.. Τι δεν σου αρεσε? Που χτυπας καρτα για να εργαστεις? Δεν θελεις να υπαρχει διαφανεια κ δικαιο? Θα σου αρεσαν οι μαυρες ωρες κ απληρωτες υπερωριες? Σε αλλες δουλειες παρακαλας να σου δωσουν ρεπο..

Νομιμα τι? Αν το 99% των εργαζομενων εχουν αλλη αποψη, γιατι  τοτε συνεχιζουν να δουλευουν σε αυτο το χειροτερο μισθωτικο περιβαλλον?  Ο φιλος ανεφερε πως προηγουμενη εμπειρια δν εχει.  Δν ξερω τι γνωσεις εχει κ τι επιπεδο εχει. Αλλα για καποιον π καιγεται να βρει δουλεια δν νομιζω οτι ειναι ασχημα. Αλλα δν ανεφερα οτι ειναι κ παραδεισος. Ο καθενας εχει την επιλογη να διαλεξει αυτο που θελει κ αν δν του αρεσει ή νιωθει οτι αδικειται να φυγει κ να ψαξει να βρει κατι καλυτερο..

Ουτε εγω καταλαβα τι εννοουσε, και απο οσο εχω ακουσει τα lidl ειναι ειτε το καλυτερο ειτε το 2ο καλυτερο supermarket στην Ελλαδα για να δουλευεις, και δεν εχω ακουσει ιστοριες για απληρωτους εργαζομενους και απληρωτες υπερωριες οπως εχω ακουσει για σχεδον ολα τα αλλα supermarket.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα λιντλ ενας 4ωρος υπαλληλος ταμιας, με επιδομα ταμειακων λαθων κ επιδομα πτυχιου , λαμβανει πανω απο 500 ευρω το μηνα.  Την στιγμη π σε mymarket ο ιδιος υπαλληλος δουλευει 6ωρο κ λαμβανει κατω απο 500.   Ναι δεχομαι οτι στο λιντλ ο υπαλληλος δουλευει περισσοτερο σε σχεση με αλλα σουπερ μαρκετ π εχουν ποστα κ θεσεις, δεν μπορω να το χαρακτηρισω ομως το χειροτερο μισθωτικο περιβαλλον.. Μια καλη επιλογη ειναι ο Σλαβενιτης που φημιζεται για το εργασιακο του περιβαλλον. Πως ομως μπορει καποιος να προσληφθει εκει χωρις να εχει καποιον γνωστο η μεσον? Ειδικα υποδιευθυντες σε αλλα σουπερ ειναι κατω απο 900 ευρω..  Εκτος σουπερ μαρκετ ζητανε υπαλληλους με 200 κ 300 ευρω το μηνα για 8ωρη εργασια κ η μαυρη εργασια εχει γινει δεδομενο.. 

Επεξ/σία από xirosiman
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, xirosiman είπε

Στα λιντλ ενας 4ωρος υπαλληλος ταμιας, με επιδομα ταμειακων λαθων κ επιδομα πτυχιου , λαμβανει πανω απο 500 ευρω το μηνα.  Την στιγμη π σε mymarket ο ιδιος υπαλληλος δουλευει 6ωρο κ λαμβανει κατω απο 500.   Ναι δεχομαι οτι στο λιντλ ο υπαλληλος δουλευει περισσοτερο σε σχεση με αλλα σουπερ μαρκετ π εχουν ποστα κ θεσεις, δεν μπορω να το χαρακτηρισω ομως το χειροτερο μισθωτικο περιβαλλον.. Μια καλη επιλογη ειναι ο Σλαβενιτης που φημιζεται για το εργασιακο του περιβαλλον. Πως ομως μπορει καποιος να προσληφθει εκει χωρις να εχει καποιον γνωστο η μεσον? Ειδικα υποδιευθυντες σε αλλα σουπερ ειναι κατω απο 900 ευρω..  Εκτος σουπερ μαρκετ ζητανε υπαλληλους με 200 κ 300 ευρω το μηνα για 8ωρη εργασια κ η μαυρη εργασια εχει γινει δεδομενο.. 

Που να δεις στα discount τι γινεται, μισθοι στο πατωμα, λιγοι υπαλληλοι (που σημαινει οτι τρεχεις και δεν φτανεις), απληρωτες υπερωριες τις οποιες αν εισαι τυχερος και το αφεντικο τις γραψει τοτε θα τις παρεις σε ρεπο (που σημαινει οτι τρεχεις ακομη περισσοτερο).

• Sad 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, xirosiman είπε

Επειδη αναφερες το mymarket κανεις λαθος, αν σε προσλαβουν αρχιζεις 6ωρος με 500 ευρω καθαρα και σε ενα με εναμιση χρονο αναλογα την αξιολογηση σου μπορεις να γινεις 8ωρος με 700 ευρω καθαρα και αργοτερα υπευθυνος τμηματος.

• Thanks 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την διόρθωση. Απλά παλιότερα π είχα ρωτήσει μια ταμία μου είχε πει κάπου στα 480€ για 6ωρο. Βέβαια δεν γνωριζα τις προοπτικές εξέλιξης. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...