Προς το περιεχόμενο

Εργασία στο Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήδησαν σαν τα ποντίκια ; Το Aldi ;

Για όποιον δεν πρόλαβε να ψωνίσει, είχε πολύ πιο ποιοτικά προϊόντα από το Lidl. Απλά πήρε χαμπάρι προς τα που πάει η δουλειά με το ελληνικό δημόσιο.

Και παίζει το δημόσιο να τους χρωστάει ΦΠΑ ακόμα...

Και μόνο που δε ζητά προυπηρεσία η αγγελία, καταλαβαίνεις ότι ζητάνε ένα νέο, ορεξάτο για δουλειά που δε θα πει όχι σε τίποτα. Καλή επιτυχία να έχεις.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είχα πάει σε συνέντευξη πριν μια βδομάδα και χθες με πήρανε να μου πουν ότι θέλουν να συνεργαστούμε . Μου είχαν πει 6 4ωρα 430 ευρώ μικτά. Ρωτάω για όποιον ξέρει από εδώ υπάρχει περίπτωση να μου αυξήσουν τις ώρες αργότερα? Ειδάλλως δεν αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skaftiaris είπε

Αξίζει λέτε?

απο οσο ξερω αργοτερα ισως σε κανουν 8ωρο...ισως ομως ετσι?αμα σου φτανουν για τα εξοδα σου ναι αξιζει...αν δεν στου φτανουν δεν αξιζει φυσικα..6ημερο 370 τον μηνα?δεν το λες οτι αξιζει...μονο το αγχος και το πηγενε ελα με το αμαξι και 6ημερο?λιγα δεν ειναι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα ειναι τα πολυ καλα λεφτα που δινει η συγκεκριμενη επιχειρηση "πολυ πανω απο τον μεσο ορο της αγορας";
Ποσο δινουν οι αλλοι;
Πως ζεις με τοσα χρηματα; Μαλλον μιλαμε για απλη επιβιωση και οχι για ζωη

Επεξ/σία από orck
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι γίνεται πλέον; Ολες οι εταιρείες 4ωρα παίρνουν;

Τους βολεύει μάλλον επειδή στο 4ωρο είσαι πιο αποδοτικός. Εχω την εντύπωση ότι μετά από 5-6ώρες ξεκινάει να πέφτει η απόδοση ενός εργαζομένου.

Δυστυχώς τα χρήματα που αναφέρθηκαν είναι πάνω από τον μέσο όρο και πάνω από τον βασικό. Αν ήταν για 8ωρο και 5ήμερο δεν θα ήταν άσχημα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

15 ώρες πριν, skaftiaris είπε

Είχα πάει σε συνέντευξη πριν μια βδομάδα και χθες με πήρανε να μου πουν ότι θέλουν να συνεργαστούμε . Μου είχαν πει 6 4ωρα 430 ευρώ μικτά.

14 ώρες πριν, orck είπε

Καθαρά ποσά βγαίνει δηλαδή;

καλησπέρα σας, προσλαμβάνεστε ως μαθηματικός

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/1/2018 στις 5:10 ΜΜ, skaftiaris είπε

Ξέρει κάποιος αν οι παραλαβές στα λιντλ γίνονται μόνο πρωί?

(αμα λες για τις αποθηκες στα καλυβια) : Εμενα μου ειπαν στη συνεντευξη οτι τα καταστηματα συνηθως κανουν 1 παραγγελια το πρωι. καποιες φορες μπορει και 2 ή 3 αναλογα το καταστημα, την εποχη κλπ ..

edit : ουπς σορρυ, απο βιασύνη διαβασα παραγγελίες οχι παραλαβες o_O

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.
Στις 1/29/2018 στις 5:10 ΜΜ, skaftiaris είπε

Ξέρει κάποιος αν οι παραλαβές στα λιντλ γίνονται μόνο πρωί?

Αν μιλάμε για κεντρική αποθήκη και όχι κατάστημα, οι παραλαβές θεωρούνται το ποιό καλό πόστο απο την άποψη ότι μέχρι 15:00-16:00

παραλαμβάνουν φορτία. Επίσης απο όσο γνωρίζω δεν δουλεύουν Σ/Κ. Αντίθετα το τμήμα που ασχολείτε με τις προετοιμασίες των παραγελιών

για τα καταστήματα, εκεί σε πάει αίμα γιατί έχει δουλειά απο το πρωί με το βράδυ, Σ/Κ, αργίες κτλ.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, orck είπε

Αυτα ειναι τα πολυ καλα λεφτα που δινει η συγκεκριμενη επιχειρηση "πολυ πανω απο τον μεσο ορο της αγορας";
Ποσο δινουν οι αλλοι;

Μασουτη και discount 330 βγαίνει 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, orck είπε

Ποσο δινουν οι αλλοι;

τζαμπο με 260 καθαρά σου κάνει;

μια χαρα λεφτα δινουν οι γερμαναραδες, η μαλακια ειναι τα 4ωρα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...