Προς το περιεχόμενο

Εργασία στο Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 31/1/2018 στις 10:00 ΜΜ, orck είπε

Υπαρχει περιπτωση να ζητανε κοσμο μονο για απογευμα μεχρι το κλεισιμο; Που να ξερετε βεβαια, εχω γινει και εγω σαν τις μανουλες του facebook, αντι να ρωτησω αυτους που πρεπει ρωταω εδω :)

Λογικά αν το πάρουμε είναι μία βάρδια δύσκολη που αρκετοί αποφεύγουν γιατί είναι και απρόβλεπτος ο χρόνος αναχώρησης  άρα έχεις πολλές πιθανότητες.Κάποιοι όμως είναι στραβόξυλα και δεν θέλουν να προσλάβουν κάποιον με τις δικές του επιθυμίες αλλά να έχουν αυτοί το πάνω χέρι στο που και τις ώρες θα εργαστεί κάποιος.

• Like 1
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 19/03/2018 at 11:09 PM, Fotia said:

Τυποποιημένο μήνυμα είναι πολλές απαντήσεις .Το κάνουν πολλές εταιρίες,για να μην τους ενοχλούν συνέχεια .Το Ιδιωτική ασφάλιση είναι ομαδικά συμβόλαια για βασικές εξετάσεις υγείας.Συνήθως μια φορά τον χρόνο .

το ιδιωτικη ασφαλεια πολλες φορες μπορει να σημαινει πολυ παραπανω απο αυτο.εχω ιδιωτικη ασφαλεια απο ιδιωτικη εταιρεια και δινει πολλααααα πραγματα

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/3/2018 στις 10:40 ΜΜ, arsenal είπε

Έστειλα βιογραφικό και μου ήρθε η εξής απάντηση:

Όντως απαντούν αρνητικά ή θετικα? Αν το κάνουν μπράβο τους...

Επίσης βλέπω στο σαιτ τους "Ιδιωτική ασφάλιση και επιπρόσθετες παροχές" τι σημαίνει το δεύτερο?

αργοπορημενη απαντηση αλλα ναι σου ερχεται και αλλο e-mail που σου λεει (αν σε γειωσουν) ευχαριστουμε για το ενδιαφερον σας, χωρις να σημαινει κατι για τις δυνατοτητες ή ικανοτητες σας δε θα μπορεσουμε να συνεργαστουμε για τη θεση μπλα μπλα μπλα ! Απαντουν οντως θετικα ή αρνητικα :P

Δημοσ.

Απο την ημέρα της αιτησης

Ποσες μέρες κάνουν να σε πάρουν τηλέφωνο ή να σε στείλουν το email να σου πουν ακυρο?

.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, poulinos είπε

το ιδιωτικη ασφαλεια πολλες φορες μπορει να σημαινει πολυ παραπανω απο αυτο.εχω ιδιωτικη ασφαλεια απο ιδιωτικη εταιρεια και δινει πολλααααα πραγματα

Όντως όταν κάνεις μόνος σου ασφάλεια επιλέγεις τι θέλεις και πληρώνεις ένα καλό μηνιαίο ποσό ναι είναι καλή.Στην ομαδική όμως με 2-3 - 5 ή 10 ευρώ μηνιαίως μην περιμένεις πολλά.

Πίσω από τις ομαδικές  κρύβονται πολλά μυστικά και ψιλά γράμματα .Πρόσφατα κάποιος γνωστός χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση.Του είπαν ότι η ομαδική τον καλύπτει σε ιδιωτική κλινική με την προϋπόθεση να πληρώσει το 20-25% του κόστους της επέμβασης βγάζοντάς του ένα αρκετά σεβαστό ποσό ανεβάζοντας πολύ το κόστος της επέμβασης η οποία ήταν απλή και συγκεκριμένα χολή με λαπαροσκοπική μέθοδο.Τελικά επέλεξε Δημόσιο Νοσοκομείο δίνοντας στο γιατρό με δική του θέληση ένα ποσό σχεδόν το μισό από το ποσοστό που έπρεπε να πληρώσει.

Δεν το γνωρίζω αλλά πιθανώς να υπάρχουν και ομαδικές που καλύπτουν 100% το κόστος.Εγώ αναφέρω τι μου είπε γνωστός ασφαλισμένος από την εργασία του με ομαδική.

Δημοσ.
1 hour ago, papoys1 said:

Όντως όταν κάνεις μόνος σου ασφάλεια επιλέγεις τι θέλεις και πληρώνεις ένα καλό μηνιαίο ποσό ναι είναι καλή.Στην ομαδική όμως με 2-3 - 5 ή 10 ευρώ μηνιαίως μην περιμένεις πολλά.

Πίσω από τις ομαδικές  κρύβονται πολλά μυστικά και ψιλά γράμματα .Πρόσφατα κάποιος γνωστός χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση.Του είπαν ότι η ομαδική τον καλύπτει σε ιδιωτική κλινική με την προϋπόθεση να πληρώσει το 20-25% του κόστους της επέμβασης βγάζοντάς του ένα αρκετά σεβαστό ποσό ανεβάζοντας πολύ το κόστος της επέμβασης η οποία ήταν απλή και συγκεκριμένα χολή με λαπαροσκοπική μέθοδο.Τελικά επέλεξε Δημόσιο Νοσοκομείο δίνοντας στο γιατρό με δική του θέληση ένα ποσό σχεδόν το μισό από το ποσοστό που έπρεπε να πληρώσει.

Δεν το γνωρίζω αλλά πιθανώς να υπάρχουν και ομαδικές που καλύπτουν 100% το κόστος.Εγώ αναφέρω τι μου είπε γνωστός ασφαλισμένος από την εργασία του με ομαδική.

με ομαδικη ιδιωτικη ασφαλεια εχω κανει επεμβαση στη μυτη σε στρατιωτικο νοσοκομειο και πηρα και 1000plus ευρω απο την ιδιωτικη ενω δεν χαλασα τιποτα.δεν ειναι ολες οι ομαδικες το ιδιο βεβαια.

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, έχει κάποιος προσωπική εμπειρία/γνωστούς που να έχουν δουλέψει μερική απασχόληση ορισμένου χρόνου? Με ενημέρωσαν απο lidl ότι το ωράριο ξεκινάει από 5 το πρωί. Κυρίως για ξεφόρτωμα και τοποθέτηση προιόντων. Εργάζομαι ήδη κάπου αλλού για σεζόν αλλά υπολογίζω ότι τα χρήματα απο Lidl, αναλογικά θα είναι καλύτερα από αυτά που παίρνω τώρα + ότι το ωράριο θα είναι πιο σταθερό. Βέβαια μου επισήμαναν πολλές φορές ότι είναι δύσκολη δουλειά και να το σκεφτώ καλά εαν θέλω να ξεκινήσω εργασία, για αυτό και προβληματίζομαι. Έχει κάποιος εμπειρία από αντίστοιχη δουλειά?

Δημοσ.

Να ξερετε οτι τα lidl ειναι απο ολα τα supermarket το πιο δυσκολο μερος να δουλευεις

Αυτο δεν σημαινει οτι θα σας βαρανε ή οτι δεν θα σας πληρωνουν,αλλα οι υπαλληλοι εκει δεν καθονται λεπτο σε αντιθεση πχ με σκλαβενιτη που ειναι πιο χαλαρες οι συνθηκες

Προκειται για ενα πολυ δυνατο brand με ανοδικες τασεις,θα σας δινει δουλεια για οσο αντεχετε οποτε μην πατε εκει για να φυγετε τρεχοντας σε μια βδομαδα γιατι θα καψετε αυτο το χαρτι 

• Thanks 2
Δημοσ.

Ο Σκλαβενιτης ειναι το νεο ελληνικο δημοσιο. Θελει βυσμα για να βρει καποιος δουλεια και πανω απο τους μισους υπαλληλους ειναι ή ραθυμοι μεχρι αηδιας ή καθυστερημενοι. 

Το LIdl πληρωνει στην ωρα του αλλα εχει το αρνητικο οτι ο υπαλληλος δεν καθεται ποτε. Ολοι ειναι σαν υπαλληλοι γενικων καθηκοντων, καθονται λιγο ταμειο, μολις κοψει ο κοσμος βαζουν πραγματα, μετα παλι ταμειο κλπ κλπ. Γενικα τρεχουν. Αυτο εχω παρατηρησει στο Lidl της γειτονιας μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα lidl έχουν υπερβολικά λίγους υπαλλήλους. Σε όποιο lidl κι αν έχω βρεθεί, δεν βρίσκω άνθρωπο να ρωτήσω κάτι που θέλω. Στα ταμία ο κακός χαμός επειδή λειτουργούν πάντα τα μισά ή και λιγότερα. Και τις περισσότερες φορές (μάλλον επειδή οι υπάλληλοι υποφέρουν πολύ) είναι αρκετά αγενείς.

Εντάξει αυτό είναι και θέμα χαρακτήρα του καθε ενα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, giorgionats είπε

Καλημέρα, έχει κάποιος προσωπική εμπειρία/γνωστούς που να έχουν δουλέψει μερική απασχόληση ορισμένου χρόνου? Με ενημέρωσαν απο lidl ότι το ωράριο ξεκινάει από 5 το πρωί. Κυρίως για ξεφόρτωμα και τοποθέτηση προιόντων. Εργάζομαι ήδη κάπου αλλού για σεζόν αλλά υπολογίζω ότι τα χρήματα απο Lidl, αναλογικά θα είναι καλύτερα από αυτά που παίρνω τώρα + ότι το ωράριο θα είναι πιο σταθερό. Βέβαια μου επισήμαναν πολλές φορές ότι είναι δύσκολη δουλειά και να το σκεφτώ καλά εαν θέλω να ξεκινήσω εργασία, για αυτό και προβληματίζομαι. Έχει κάποιος εμπειρία από αντίστοιχη δουλειά?

Δουλεύει η σύζυγός μου σε κατάστημα, οπότε θα προσπαθήσω να σε κατατοπίσω όσο περισσότερο μπορώ. Οντως ισχύει για το 5 το πρωί καθώς θα πρέπει να στηθεί το μανάβικο, να εφοδιαστούν ψυγεία και  κατάψυξη και ο χρόνος είναι λίγος πριν ανοίξουν οι πόρτες και μπουν μέσα τα όρκ(συγγνώμη για το χαρακτηρισμό αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για τους παππούδες που στήνονται πουρνό πουρνό για να σου πουν μετά ότι βιάζονται για να πιούν το καφέ τους). Δυστυχώς απο ότι κατάλαβα το τι φόρτος θα πέσει στον καθένα βρίσκεται καθαρά στην ευχέρεια του εκάστοτε υπευθύνου του καταστήματος. Επίσης έχουν γενικά πολύ deadline στις διάφορες εργασίες και σε πρήζουν με το παραμικρό αν καθυστερήσεις. Επίσης να έχεις στο νου ότι γενικά η κατάσταση είναι τσιμπούκ τσογλάν. Ο πελάτης είναι το άλφα και το ωμέγα για την εταιρία και οι οδηγίες είναι να εξυπηρετείς πάντα πρώτα τον πελάτη και μετά να κάνεις ότι άλλες δουλειές έχεις ασχέτως που μετά θα σε πρήξουνε ότι δεν έκανες την εργασία σου εντός της προβλεπόμενης ώρας. Αυτά ως αναφορά τα αρνητικά. Ως αναφορά τα θετικά είναι ότι είναι τακτικοί στις πληρωμές με 0 καθυστέρηση. Μάλιστα κάποιες φορές τα χρήματα πιστώνονται και ποιό νωρίς. Κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα, ενίοτε και κάποιες φορές έκτακτα διανέμονται δωροεπιταγές στους εργαζομένους(έξτρα απο το μισθό). Υπάρχει μια βασική ιδιωτική ασφάλιση που έχει ο κάθες εργαζόμενος, εντάξει μην φανταστείς κάτι φοβερό.

Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέλθω.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, piiii είπε

Δουλεύει η σύζυγός μου σε κατάστημα, οπότε θα προσπαθήσω να σε κατατοπίσω όσο περισσότερο μπορώ. Οντως ισχύει για το 5 το πρωί καθώς θα πρέπει να στηθεί το μανάβικο, να εφοδιαστούν ψυγεία και  κατάψυξη και ο χρόνος είναι λίγος πριν ανοίξουν οι πόρτες και μπουν μέσα τα όρκ(συγγνώμη για το χαρακτηρισμό αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για τους παππούδες που στήνονται πουρνό πουρνό για να σου πουν μετά ότι βιάζονται για να πιούν το καφέ τους). Δυστυχώς απο ότι κατάλαβα το τι φόρτος θα πέσει στον καθένα βρίσκεται καθαρά στην ευχέρεια του εκάστοτε υπευθύνου του καταστήματος. Επίσης έχουν γενικά πολύ deadline στις διάφορες εργασίες και σε πρήζουν με το παραμικρό αν καθυστερήσεις. Επίσης να έχεις στο νου ότι γενικά η κατάσταση είναι τσιμπούκ τσογλάν. Ο πελάτης είναι το άλφα και το ωμέγα για την εταιρία και οι οδηγίες είναι να εξυπηρετείς πάντα πρώτα τον πελάτη και μετά να κάνεις ότι άλλες δουλειές έχεις ασχέτως που μετά θα σε πρήξουνε ότι δεν έκανες την εργασία σου εντός της προβλεπόμενης ώρας. Αυτά ως αναφορά τα αρνητικά. Ως αναφορά τα θετικά είναι ότι είναι τακτικοί στις πληρωμές με 0 καθυστέρηση. Μάλιστα κάποιες φορές τα χρήματα πιστώνονται και ποιό νωρίς. Κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα, ενίοτε και κάποιες φορές έκτακτα διανέμονται δωροεπιταγές στους εργαζομένους(έξτρα απο το μισθό). Υπάρχει μια βασική ιδιωτική ασφάλιση που έχει ο κάθες εργαζόμενος, εντάξει μην φανταστείς κάτι φοβερό.

Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέλθω.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ο Σκλαβενιτης ειναι το νεο ελληνικο δημοσιο. Θελει βυσμα για να βρει καποιος δουλεια και πανω απο τους μισους υπαλληλους ειναι ή ραθυμοι μεχρι αηδιας ή καθυστερημενοι.

Στα μεγα καταστηματα ισως.Στα μαγαζια γειτονιας τρεχουν και δεν φτανουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...