orck Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 23 ώρες πριν, Stamer είπε Τα lidl έχουν υπερβολικά λίγους υπαλλήλους. Σε όποιο lidl κι αν έχω βρεθεί, δεν βρίσκω άνθρωπο να ρωτήσω κάτι που θέλω. Στα ταμία ο κακός χαμός επειδή λειτουργούν πάντα τα μισά ή και λιγότερα. Και τις περισσότερες φορές (μάλλον επειδή οι υπάλληλοι υποφέρουν πολύ) είναι αρκετά αγενείς. Εντάξει αυτό είναι και θέμα χαρακτήρα του καθε ενα Αυτο οντως το ειχα απορια, τι στο καλο φτιαχνουν πχ 6 ταμια και το πολυ να δουλεψουν 2 αντε το σαββατο 3, φτιαξε τα μισα και τον χωρο καντον ραφια. Αφου δεν θες να δωσεις λεφτα για υπαλληλο να κατσει στο ταμιο. Ποτε δεν εχω δει Lidl να δουλευει ολα τα ταμια του.
tomasss Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/6/2018 στις 2:50 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Ο Σκλαβενιτης ειναι το νεο ελληνικο δημοσιο. Θελει βυσμα για να βρει καποιος δουλεια και πανω απο τους μισους υπαλληλους ειναι ή ραθυμοι μεχρι αηδιας ή καθυστερημενοι. Το LIdl πληρωνει στην ωρα του αλλα εχει το αρνητικο οτι ο υπαλληλος δεν καθεται ποτε. Ολοι ειναι σαν υπαλληλοι γενικων καθηκοντων, καθονται λιγο ταμειο, μολις κοψει ο κοσμος βαζουν πραγματα, μετα παλι ταμειο κλπ κλπ. Γενικα τρεχουν. Αυτο εχω παρατηρησει στο Lidl της γειτονιας μου. Όντως ισχύει αυτό για το Σκλαβενίτη. Θέλει γερό βύσμα για να μπεις. Είχα κληθεί σε συνέντευξη και προσφέρθηκα ακόμα και για να βάζω προιοντα στα ράφια. Η απάντηση του υπεύθυνου προσλήψεων, που καυχιόταν ότι αναρριχήθηκε σε αυτή τη θέση ξεκινόντας από αποθηκάριος, ήταν ''γιατί να σε πάρω στο κατάστημα, το βιογραφικό σου είναι για τα γραφεία στην Αθήνα''. Επέμεινα και είχα ανάγκη τη δουλειά. Κλασσικά με είπε να περιμένω... Στο Lidl και αν πέφτει βύσμα... Αφου ξέρω εκ των έσω ότι αν δεν έχεις μπαρμπα διευθυντή καταστήματος, δουλειά γιοκ. Εν τέλει, σίγουρα για ένα άτομο με μυαλό στο κεφάλι του, μια ηθική Α και στοιχειωδώς ένα χαρτί τριτοβάθμιας, δεν το συζητάω για μεταπτυχιακά, επαγγελματικά skills κ.α , κανένα σουπερμάρκετ δεν ενδείκνυται ειδικά για το συναδελφικό του περιβάλλον. Τουλάχιστον, στου Σκλαβενίτη δεν σε καταπιέζουν αυτά τα τοξικά, χαμηλού επιπέδου άτομα. Πολιτική της εταιρείας είναι. Σίγουρα όποιος ενδιαφέρεται να εργαστεί σε ελληνικό σούπερμαρκετ, καλύτερα να απευθυνθεί στη ''σύσταση'' του για τις όποιες απορίες. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από tomasss 1 1
antmagn Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Ξέρει κανείς να μου πει τι γίνεται στα discount; Έχω ένα στη γειτονιά μου (Θεσσαλονίκη Μαρτίου) και κάθε έξι μήνες περίπου ζητάει προσωπικό. Πήγα ρώτησα και αφορά ταμία για 4ωρο για αρχή κλπ. Να δώσω βιογραφικό; Τι λέτε;
tsioulak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Στις 30/11/2018 στις 2:55 ΜΜ, antmagn είπε Ξέρει κανείς να μου πει τι γίνεται στα discount; Έχω ένα στη γειτονιά μου (Θεσσαλονίκη Μαρτίου) και κάθε έξι μήνες περίπου ζητάει προσωπικό. Πήγα ρώτησα και αφορά ταμία για 4ωρο για αρχή κλπ. Να δώσω βιογραφικό; Τι λέτε; Αν δεν εχεις τεραστια αναγκη να μην πας, μεγαλη γαλερα και πλυντηριο εργαζομενων (επειδη σχεδον κανεις δεν καθεται). Εισαι συνεχεια στο τρεξιμο επειδη δουλευει με λιγοτερους υπαλληλους απο οτι θα επρεπε, απληρωτες υπερωριες* συνεχεια, για επιδομα ταμεια ουτε λογος**, πολλοι που καθονται αρκετο καιρο βγαζουν προβληματα υγειας (μεση, χερια, αυχενας συνηθως) και αμα γινει καμια μ@λ@κια θα βγεις και φταιχτης***, ασε που σε καποια καταστηματα παιζουνται παιχνιδια "πολιτικης". ΜΑΚΡΙΑ *Αν εισαι τυχερος (δηλαδη αν πετυχεις σε καλο υπευθηνο καταστηματος) θα παρεις τις απληρωτες υπερωριες σε ρεπο, δηλαδη το καταστημα θα δουλευει επι μονιμου βασεως με ακομη λιγοτερους υπαλληλους επειδη οι υπερωριες ειναι σιγουρες λογω του μικρου αριθμου εργαζομενων. **Στα χαρτια καθε καταστημα εχει εναν ταμεια, τον υπευθηνο καταστηματος. ***Εμαθα (απο ατομο που ηταν μεσα) για εναν υπευθηνο καταστηματος οτι πηγαν να τον βγαλουν κλεφτη επειδη θελαν να τον διωξουν χωρις να πληρωσουν αποζημιωση (επειδη εκοψε προστιμο το ΣΕΠΕ για αδηλωτες υπερωριες). 2
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 13/1/2018 στις 4:28 ΜΜ, kongian44 είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχω συνέντευξη την επόμενη εβδομάδα για την θέση του υποδιευθυντή σε κατάστημα LIdl, στην χαλκιδική. Προυγούμενη αντίστοιχη εμπειρία δεν έχω, απλά βλέποντας πως η εταιρία δεν ζητούσε συγκεκριμένη προσόντα για την θέση και όντας στο ψάξιμο εργασίας, θέωρησα πως δεν χάνω να στείλω, έστειλα και με κάλεσαν για συνέντευξη. Κάνοντας μια αναζήτηση και στο LinkedIN και στο site της εταιρίας,είδα πως έχουν πολλές διαθέσιμες αγγελίες για τέτοια θέση ( σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα) και πως κατα βάση όσοι επιλέγονται είναι νεαρά άτομα χωρίς αντίστοιχη προυπυρεσία. Αυτό με έκανε να προβληματιστώ για την "ανακύκλωση" των εργαζομένων σε αυτη την θέση, τι πιθανό μέλλον μπορεί να έχει και κατα πόσο (ενω δε ναναγράφεται κάτι ) αυτές οι θέσεις έιναι αποχιακές ή όχι. Αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το lidl και την συγκεκριμένη θέση, ποιά η διαδικασία πρόσληψης και γενικότερα πόσο εύκολα σε αντικαθιστούν απο εκεί , θα ήθελα πάρα πολύ να το ακούσω. η θεση αυτη εχει μισθο 2100-2500 θυμαμαι 2 ώρες πριν, tsioulak είπε Αν δεν εχεις τεραστια αναγκη να μην πας, μεγαλη γαλερα και πλυντηριο εργαζομενων (επειδη σχεδον κανεις δεν καθεται). Εισαι συνεχεια στο τρεξιμο επειδη δουλευει με λιγοτερους υπαλληλους απο οτι θα επρεπε, απληρωτες υπερωριες* συνεχεια, για επιδομα ταμεια ουτε λογος**, πολλοι που καθονται αρκετο καιρο βγαζουν προβληματα υγειας (μεση, χερια, αυχενας συνηθως) και αμα γινει καμια μ@λ@κια θα βγεις και φταιχτης***, ασε που σε καποια καταστηματα παιζουνται παιχνιδια "πολιτικης". ΜΑΚΡΙΑ *Αν εισαι τυχερος (δηλαδη αν πετυχεις σε καλο υπευθηνο καταστηματος) θα παρεις τις απληρωτες υπερωριες σε ρεπο, δηλαδη το καταστημα θα δουλευει επι μονιμου βασεως με ακομη λιγοτερους υπαλληλους επειδη οι υπερωριες ειναι σιγουρες λογω του μικρου αριθμου εργαζομενων. **Στα χαρτια καθε καταστημα εχει εναν ταμεια, τον υπευθηνο καταστηματος. ***Εμαθα (απο ατομο που ηταν μεσα) για εναν υπευθηνο καταστηματος οτι πηγαν να τον βγαλουν κλεφτη επειδη θελαν να τον διωξουν χωρις να πληρωσουν αποζημιωση (επειδη εκοψε προστιμο το ΣΕΠΕ για αδηλωτες υπερωριες). η θεση ειναι μεγαλη δεν θα ειναι ετσι για αυτην την θεση θέση του υποδιευθυντή Στις 13/1/2018 στις 6:33 ΜΜ, xirosiman είπε Αορίστου θα είσαι με τα λεφτά που αναφέρθηκαν παραπάνω. Στους απλούς υπαλλήλους τα καθαρά βγαίνουν 4.80 € την ωρα. Πληρώνει με το λεπτό της ώρας αφού κάθε εργαζόμενος χτυπάει κάρτα στην ώρα έναρξης κ ληξης της εργασίας. Φυσικά πληρώνεσαι Κυριακές κ 2πλο ρεπό μέσα στην εβδομάδα , δώρα και έξτρα κουπόνια σε γιορτές με πόσα κ πάνω από 200 ευρώ. Όλα νόμιμα όπως θα έπρεπε κάθε σοβαρή εταιρία στην Ελλάδα να είναι. Η θέση του υποδιευθυντή είναι απαιτητική. Το αν θα παραμείνεις στη δουλειά έχει να κάνει καθαρά με την όρεξη για δουλειά κ το ποσο εργατικός θα είσαι. Καμία πλέον δουλειά δεν είναι μόνιμη στην Ελλάδα εκτός δημοσιου. Θα υπάρξει εκπαιδευση κ θα περάσεις από όλα τα στάδια. Πήγαινε στη συνέντευξη δεν έχεις να χάσεις κάτι εξάλλου. Σε σχέση με άλλα σούπερ μάρκετ ο μισθός είναι πολύ καλύτερος για τις ώρες εργασίας. δεν ειδα που8ενα αναφορά για μισθό Στις 31/1/2018 στις 11:01 ΠΜ, skaftiaris είπε Τι να κάτσω να κάνω με 370 το μήνα? Άντε με υπερωρίες να βγουν 400€ μαξ. Για άντρα δεν είναι καθόλου καλά λεφτά. οχι αλλα εσυ φταις που δεν κανεις κατι για αυτο Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από APPLEGEEK
opcorsa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 αυτο με τα ακουστικα που φορανε οι υπαλληλοι τωρα τελευταια και ειναι σαν ρομποτακια ειναι καινουργια μοδα? ας βαζανε τουλαχιστον κατι πιο διακριτικο....
tsioulak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε η θεση αυτη εχει μισθο 2100-2500 θυμαμαι η θεση ειναι μεγαλη δεν θα ειναι ετσι για αυτην την θεση θέση του υποδιευθυντή δεν ειδα που8ενα αναφορά για μισθό οχι αλλα εσυ φταις που δεν κανεις κατι για αυτο Μαλλον καπου μπερδευτηκες με τις παραθεσεις, εγω απαντησα για θεση 4ωρου στα discount και εσυ για θεση υποδιευθηντη στα lidl. ΥΓ. Ασχετο αλλα και ο "υποδιευθηντης" στα discount τα ιδια χαλια ειναι απλα με περισσοτερες ευθηνες και λιγα παραπανω λεφτα (700 ή 800, και δεν θυμαμαι ποσα απο αυτα ειναι ευρω και ποσα discount λεφτα).
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tsioulak είπε Μαλλον καπου μπερδευτηκες με τις παραθεσεις, εγω απαντησα για θεση 4ωρου στα discount και εσυ για θεση υποδιευθηντη στα lidl. ΥΓ. Ασχετο αλλα και ο "υποδιευθηντης" στα discount τα ιδια χαλια ειναι απλα με περισσοτερες ευθηνες και λιγα παραπανω λεφτα (700 ή 800, και δεν θυμαμαι ποσα απο αυτα ειναι ευρω και ποσα discount λεφτα). εγω στο skywalker ειδα 1800-2400 να λενε... https://www.skywalker.gr/elGR/aggelia/ergasias/Υπεύθυνος-η-Ομάδας-Αποθήκης---Πάτρα/60F765E6-C87C-C6DC-24B8-6344FA70E2A4 https://www.skywalker.gr/elGR/aggelia/ergasias/International-Trainee-Property---Θεσσαλονίκη---Αθήνα/7AD1AAE2-4B03-6248-6345-76254E959DE5 ειχα στειλει για QA εκανα interview με γερμανια - ηταν πολλα τα λεφτα 3000 + μικτα sta λιδλ δινουν πολλα λεφτα ηταν να παω αλλα τελικα πηγα αλλου... https://www.skywalker.gr/elGR/aggelia/ergasias/Υπεύθυνος-η-Τομέα-Learning---Development---Θεσσαλονίκη2/BE11FE7D-E381-A954-9072-141FA4CF7293 αλλη φορα προσοχη τι λετε στον κοσμο- OP μακαρι να παρεις την θεση 8α εχεις πολυ καλό μισθό Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από APPLEGEEK
tsioulak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε εγω στο skywalker ειδα 1800-2400 να λενε... https://www.skywalker.gr/elGR/aggelia/ergasias/Υπεύθυνος-η-Ομάδας-Αποθήκης---Πάτρα/60F765E6-C87C-C6DC-24B8-6344FA70E2A4 https://www.skywalker.gr/elGR/aggelia/ergasias/International-Trainee-Property---Θεσσαλονίκη---Αθήνα/7AD1AAE2-4B03-6248-6345-76254E959DE5 ειχα στειλει για QA εκανα interview με γερμανια - ηταν πολλα τα λεφτα 3000 + μικτα sta λιδλ δινουν πολλα λεφτα ηταν να παω αλλα τελικα πηγα αλλου... Συνεχιζεις να γραφεις για τα lidl ενω εγω γραφω (και αρχικα απαντησα σε μυνημα) για τα discount. Γιατι μπερδευεσε ετσι;
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Έχετε την ευκαιρία να εξελιχθείτε, αναλαμβάνοντας σταδιακά έναν πιο ενεργό ρόλο Οι αποδοχές σας ξεκινούν από 1350 ευρώ μεικτά το μήνα Αμείβεστε για κάθε λεπτό υπερωρίας της 8ωρης βάρδιας σας Λαμβάνετε επιπρόσθετες παροχές και ιδιωτική ιατρική ασφάλιση Εργάζεστε σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον Ακολουθείτε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης 5 περίπου μηνών, με συνεχή υποστήριξη και όλα τα εφόδια για να αναλάβετε τη νέα σας θέση εσυ που άνοιξες το νήμα εαν δεν πήγες και άκουσες τον καθενα τυχαίο απο εδω - αστο κάτσε σπιτι για παντα Μόλις τώρα, tsioulak είπε Συνεχιζεις να γραφεις για τα lidl ενω εγω γραφω (και αρχικα απαντησα σε μυνημα) για τα discount. Γιατι μπερδευεσε ετσι; nai ok δεν ειπα κατι για εσενα ΜΑΓΚΑ εσυ - ευχομαι να πας στην θεση και παρτους και παραπανω εαν εχεις εμπειρια μην σας φοβίζουν με κριση και μλκς....δεν υπαρχει , εαν εχεις λιγο εμπειρια και εισαι σοβαρός μπορείς ανετα να χτυπήσεις 2300-2500 εχω και θεση για 4ωρω για οσου βαριούνται https://www.skywalker.gr/elGR/aggelia/ergasias/Βοηθός-Διευθυντή-τριας-Καταστήματος-μερική-απασχόληση---Κόρινθος/09436400-F1E1-21F5-262F-6C17B4E0F448 Στις 13/1/2018 στις 4:28 ΜΜ, kongian44 είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχω συνέντευξη την επόμενη εβδομάδα για την θέση του υποδιευθυντή σε κατάστημα LIdl, στην χαλκιδική. Προυγούμενη αντίστοιχη εμπειρία δεν έχω, απλά βλέποντας πως η εταιρία δεν ζητούσε συγκεκριμένη προσόντα για την θέση και όντας στο ψάξιμο εργασίας, θέωρησα πως δεν χάνω να στείλω, έστειλα και με κάλεσαν για συνέντευξη. Κάνοντας μια αναζήτηση και στο LinkedIN και στο site της εταιρίας,είδα πως έχουν πολλές διαθέσιμες αγγελίες για τέτοια θέση ( σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα) και πως κατα βάση όσοι επιλέγονται είναι νεαρά άτομα χωρίς αντίστοιχη προυπυρεσία. Αυτό με έκανε να προβληματιστώ για την "ανακύκλωση" των εργαζομένων σε αυτη την θέση, τι πιθανό μέλλον μπορεί να έχει και κατα πόσο (ενω δε ναναγράφεται κάτι ) αυτές οι θέσεις έιναι αποχιακές ή όχι. Αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το lidl και την συγκεκριμένη θέση, ποιά η διαδικασία πρόσληψης και γενικότερα πόσο εύκολα σε αντικαθιστούν απο εκεί , θα ήθελα πάρα πολύ να το ακούσω. μαγκα πηγες? εγω στο skywalker ειδα 1800-2400 να λενε... https://www.skywalker.gr/elGR/aggelia/ergasias/Υπεύθυνος-η-Ομάδας-Αποθήκης---Πάτρα/60F765E6-C87C-C6DC-24B8-6344FA70E2A4 https://www.skywalker.gr/elGR/aggelia/ergasias/International-Trainee-Property---Θεσσαλονίκη---Αθήνα/7AD1AAE2-4B03-6248-6345-76254E959DE5 ειχα στειλει για QA εκανα interview με γερμανια - ηταν πολλα τα λεφτα 3000 + μικτα sta λιδλ δινουν πολλα λεφτα ηταν να παω αλλα τελικα πηγα αλλου... https://www.skywalker.gr/elGR/aggelia/ergasias/Υπεύθυνος-η-Τομέα-Learning---Development---Θεσσαλονίκη2/BE11FE7D-E381-A954-9072-141FA4CF7293 αλλη φορα προσοχη τι λετε στον κοσμο- OP μακαρι να παρεις την θεση 8α εχεις πολυ καλό μισθό
opcorsa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Να πω μερικα πραγματα γιατι αν και δεν ψαχνω δουλεια/ εχω μικρη επιχειρηση που παει καλα εχω το βιτσιο και στελνω βιογραφικα.. περασα προσφατα συνεντευξη για λιντλ βοηθος διευθυντη και τηλεφωνικη συνεντευξη απο τα κεντρικα για sales supervisor ο OP Προφανως αναφερεται σε θεση βοηθου διευθυντη... ο υποδιευθυντης ειναι αλλη θεση και βεβαιως εξελισουν καποιο υπαλληλο που ηδη εχουν..δεν θα παρουν ξενο αποτι καταλαβα... τα λεφτα ειναι σχετικα καλα.. γενικα ομως μου εδωσαν μια εικονα οτι ειναι λιγο "μυστηριο " το κλιμα... πχ δεν πρεπει να με επελεξαν για την θεση του βοηθου διευθυντη που ειναι 4ωρη ενω ημουν Over qualified και υπηρχαν ατομα στο καταστημα που δεν ηξεραν αγγλικα (ημουν μπροστα σε ενα σκηνικο) ... στην δε τηλεφωνικη συνεντευξη κρατησε κανενα μισαωρο και ηταν οκ, πρωτη φορα που το περασα βεβαια.. στην τηλεφωνικη συνεντευξη μου εστειλαν το ακυρο με email ενω στην θεση βοηθου διευθυντη δεν με ενημερωσαν αν και ελεγαν οτι θα το κανουν... οποτε ισως αυτη η συμπεριφορα εχει να κανει και με το εκαστοτε καταστημα.. απλα δεν ξερω αν καποιος θα "κολλουσε" στην ομαδα για πολυ... πχ τωρα ειδα που βαλανε κατι ακουστικα στους εργαζομενους σαν κανονικα ρομποτακια το οποιο το θεωρω ψιλο ¨ξεφτιλα".... θα μπορουσαν να ειχαν ασυρματα τηλεφωνα ή κατι πιο διακριτικο οπως σε αλλες εταιρειες που δουλευα παλαιοτερα.. για καποιο λογο μετα τα 2 περιστατικα ψιλοξενερωσα με το λιντλ , και δεν ειναι επειδη δεν με πηρανε μιας και θα επρεπε να ηταν κατι παρα πολυ καλο για να παω ουτως η αλλως..
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, opcorsa είπε Να πω μερικα πραγματα γιατι αν και δεν ψαχνω δουλεια/ εχω μικρη επιχειρηση που παει καλα εχω το βιτσιο και στελνω βιογραφικα.. περασα προσφατα συνεντευξη για λιντλ βοηθος διευθυντη και τηλεφωνικη συνεντευξη απο τα κεντρικα για sales supervisor ο OP Προφανως αναφερεται σε θεση βοηθου διευθυντη... ο υποδιευθυντης ειναι αλλη θεση και βεβαιως εξελισουν καποιο υπαλληλο που ηδη εχουν..δεν θα παρουν ξενο αποτι καταλαβα... τα λεφτα ειναι σχετικα καλα.. γενικα ομως μου εδωσαν μια εικονα οτι ειναι λιγο "μυστηριο " το κλιμα... πχ δεν πρεπει να με επελεξαν για την θεση του βοηθου διευθυντη που ειναι 4ωρη ενω ημουν Over qualified και υπηρχαν ατομα στο καταστημα που δεν ηξεραν αγγλικα (ημουν μπροστα σε ενα σκηνικο) ... στην δε τηλεφωνικη συνεντευξη κρατησε κανενα μισαωρο και ηταν οκ, πρωτη φορα που το περασα βεβαια.. στην τηλεφωνικη συνεντευξη μου εστειλαν το ακυρο με email ενω στην θεση βοηθου διευθυντη δεν με ενημερωσαν αν και ελεγαν οτι θα το κανουν... οποτε ισως αυτη η συμπεριφορα εχει να κανει και με το εκαστοτε καταστημα.. απλα δεν ξερω αν καποιος θα "κολλουσε" στην ομαδα για πολυ... πχ τωρα ειδα που βαλανε κατι ακουστικα στους εργαζομενους σαν κανονικα ρομποτακια το οποιο το θεωρω ψιλο ¨ξεφτιλα".... θα μπορουσαν να ειχαν ασυρματα τηλεφωνα ή κατι πιο διακριτικο οπως σε αλλες εταιρειες που δουλευα παλαιοτερα.. για καποιο λογο μετα τα 2 περιστατικα ψιλοξενερωσα με το λιντλ , και δεν ειναι επειδη δεν με πηρανε μιας και θα επρεπε να ηταν κατι παρα πολυ καλο για να παω ουτως η αλλως.. έμενα οπως μου είπε η κοπέλα απο Γερμανία εγινε- με ενημέρωσαν την ήμερα που ειπε. δεν πέρασα στον τρίτο γύρο. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από APPLEGEEK
opcorsa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε έμενα οπως μου είπε η κοπέλα απο Γερμανία εγινε- με ενημέρωσαν την ήμερα που ειπε. δεν πέρασα στον τρίτο γύρο. το οτι δεν με "προσελαβαν" για απλο 4ωρο υπαλληλο που θα εκανε τα παντα εχοντας 4 -5 χρονια εργασιακη εμπειρια σε πολυεθνικη και μεγαλες επιχειρησεις , πτυχιο , μεταπτυχιακο MBA και ξενες γλωσσες ενω δουλευουν εκει κατι μεσηλικες χωρις ξενες γλωσσες κλπ θα πρεπει να ειναι ντροπη για εμενα ή για αυτος αναρωτιεμαι.. αναφερομαι στο κονσεπτ ..οχι οτι με εθιξε που δεν με πηραν απλα σιγουρα θα ημουν χρησιμοτερος on the long term απο πολλους ηδη υπαλληλους εκει...
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, opcorsa είπε το οτι δεν με "προσελαβαν" για απλο 4ωρο υπαλληλο που θα εκανε τα παντα εχοντας 4 -5 χρονια εργασιακη εμπειρια σε πολυεθνικη και μεγαλες επιχειρησεις , πτυχιο , μεταπτυχιακο MBA και ξενες γλωσσες ενω δουλευουν εκει κατι μεσηλικες χωρις ξενες γλωσσες κλπ θα πρεπει να ειναι ντροπη για εμενα ή για αυτος αναρωτιεμαι.. αναφερομαι στο κονσεπτ ..οχι οτι με εθιξε που δεν με πηραν απλα σιγουρα θα ημουν χρησιμοτερος on the long term απο πολλους ηδη υπαλληλους εκει... εισουν overqualified δεν εχεις λόγο να υπάρχεις εκει εσυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις