alluros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας στο σποτιφαι ειμε premum member το ερωτημα μου εινε γιατι στα πιο πολλα αλμπουμς και τραγουδια δεν εχει την επιλογη download Απλα την εχει αυτην την επιλογη σε καπια αλλα οχι σε ολα μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν την εχει αυτην την επιλογη σε ολα?? κανονικα δεν επρεπε να εχει την επιλογη σε ολα?? Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από alluros
Hapatingo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Σε εμένα έχει την επιλογή σε όλα. Τώρα δεν ξέρω γιατί σε εσένα δεν έχει την επιλογή σε όλα. Μέχρι τώρα νόμιζα πως σε όλους έχει την επιλογή σε όλα, βέβαια με αυτά που έγραψες πιθανών να υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν την επιλογή σε όλα.
alluros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 γιατι ομως?? δεν εχω την επιλογη να κατεβαζω σε ολα??
coolnetgr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Γράψε αν θες μερικά τραγούδια που δεν σε αφήνει να κατεβάσεις να τσεκάρω τι παίζει και στο δικό μου.
alluros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 παω πχ στο αλμπουμ antonis remos live και παω στα τραγουδια αλλα δεν μπορω να τα κατεβασω δεν εχει το κουμπακι για κατεβασμα εχει μονο το save. και play.
gusdevelopers Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, alluros είπε παω πχ στο αλμπουμ antonis remos live και παω στα τραγουδια αλλα δεν μπορω να τα κατεβασω δεν εχει το κουμπακι για κατεβασμα εχει μονο το save. και play. Α λες να το κατεβάσεις κανονικά στην συσκευή αυτό δεν γίνεται
alluros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 στον υπολογιστη εννοω και οχι στο κινητο
Hapatingo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κανονικά θα έπρεπε να σε αφήνει να τα κατεβάσεις, δεν παίζει ρόλο εάν είσαι από κινητό ή υπολογιστή. Δες εδώ, και εδώ διαφορετικά επικοινώνησε μαζί τους. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Hapatingo
kingjulien11_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Στον υπολογιστή δεν επιτρέπονται τα downloads! Με τις mobile εφαρμογές μπορείς να το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα