Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι μια χαρα να μενεις οταν ειναι στεκι ανθρωπων που παιζουν πολεμο με αστυνομικους, που στις γνωστες συγκεκριμενες μερες εχει standard επεισοδια κατα τη διαρκεια των οποιων καιγονται αμαξια ας πουμε κλπ κλπ.

Οκ.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, margaritagr είπε

Ειναι μια χαρα να μενεις οταν ειναι στεκι ανθρωπων που παιζουν πολεμο με αστυνομικους, που στις γνωστες συγκεκριμενες μερες εχει standard επεισοδια κατα τη διαρκεια των οποιων καιγονται αμαξια ας πουμε κλπ κλπ.

Οκ.

Τα εξαρχεια στα στενα προς ομόνοια ειναι καπως καλύτερα. Εκει στο Πολυτεχνείο γυρω ειναι η ατυχία. Στο πλαισιο εκει ποσες φορες εχει σπάσει η τζαμαρια ενας θεος ξερει

Δημοσ.

Μα αυτό λέμε, ο καθένας για όπου μένει έχει να πει μόνο τα καλύτερα.

Υπάρχει λόγος που ο Νέος Κόσμος είναι πιο φθηνός από το Παλαιό Φάληρο, παρόλο που είναι κοντά στα πάντα. Μάντεψε ποιός.

Δημοσ.

Ψαξε αρχικα στον αλιμο και γυρω περιοχες και αναλογα το μπατζετ διευρυνεις το πεδιο ερευνας.

Στην Αθηνα χανεις παρα πολυ χρονο στις μετακινησεις οποτε επελεξε κατι που ειναι κοντα στη δουλεια (καθημερινη μετακινηση).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μακρια απο μεταξουργειο,κυψελη,πλατεια αττικης,πλατεια βαθης,πλατεια βικτωριας ομονοια και μενιδι

Επεξ/σία από eidikos33
  • Like 1
Δημοσ.

To Παγκρατι φιλετο :lol: ....μενω σχεδον ολη μου την ζωη και κανω αμαν να σηκωθω να φυγω απο το Παγκρατι. Μου εχουν ανοιξει 3 φορες το αμαξι μου εχουν κλεψει ενα μηχανακι, εχουν ανοιξει δυο φιλων σπιτια, αμα εισαι γκομενα και περπατας το βραδυ σε οχι κεντρικο σημειο την εκατσες,εχουν πεσει πυροβολισμοι και στο αλσος και στην φιλολαου και στην υμμητου, δεν βρισκεις να παρκαρεις ουτε για αστειο, ειναι τιγκα στους αλβανους και μην μου το πατε στο ρατσιστικο γιατι εγω τους εχω φαει στην μαπα και τι τσαμπουκαδες κανουν και για να μην γραψετε τιποτα για ρατσισμο και τετοια το Παγκρατι ηταν μια ζωη και τιγκα στους μαυρους οι οποιοι ειναι γαμω τα παιδια και δεν εχουν πειραξει μυγα.Τελος παντων βγαινουμε offtopic το παλικαρι καλυτερα να βρει ενα σπιτι ας ειναι παλιοτερο σε μια καλυτερη περιοχη παρα σε ενα πιο καλο καινουργιο σπιτι σε χαλια περιοχη.  Οι περιοχες που βολευουν ειναι Νεα σμυρνη , Φαληρο, Αλιμο , Αγιο δημητριο αντε και Μοσχατο χαμηλα Καλλιθεα (οχι κεντρο Καλλιθεας γιατι γελαει ο κοσμος για το ποσο καλα ειναι και εκει). Το σπιτι μπορει να ειναι παλιοτερο στα λεφτα γι αυτες τις περιοχες αλλα θα βγαινει λιγο εξω και δεν θα τον πιανει η ψυχη του. Νεο κοσμο τον εχω διπλα εχω φιλους που μενουν νεο κοσμο ,οι περισσοτερες πολυκατοικιες ειναι με κατι ενοικιαστες μεσα καλοπαιδια που μπορει να κανουν φασαρια και στην καλυτερη απλα να σε γραφουν οσες παρατηρησεις και να τους κανεις. Οι κλοπες ειναι συχνες, το βραδυ δεν ειναι και safe για πιτσιρικαδες και κοπελες.Ειπαμε οτι πληρωνεις παιρνεις δεν ειναι τυχαια φθηνες αυτες οι περιοχες.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τη Καλλιθεαρα αμα δεν την εχετε ζησει μη τη πιανετε στο στομα σας, μια χαρα ασφαλης ειναι και τα παντα ολα εχει.  Αν οι αχρηστοι οι μπατσοι εκαναν και τη δουλεια τους αντι να πινουν φραπε, η να κοβουν κλησεις στους διπλα δημους, θα ημασταν ακομα καλυτερα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, duende είπε

Τη Καλλιθεαρα αμα δεν την εχετε ζησει μη τη πιανετε στο στομα σας, μια χαρα ασφαλης ειναι και τα παντα ολα εχει.  Αν οι αχρηστοι οι μπατσοι εκαναν και τη δουλεια τους αντι να πινουν φραπε, η να κοβουν κλησεις στους διπλα δημους, θα ημασταν ακομα καλυτερα

Καλά χάρηκα και στην Ομόνοια αν έκαναν σωστά την δουλειά τους οι μπάτσοι και εκεί μια χαρά θα ήταν.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JohnTehGreek είπε

Καλά χάρηκα και στην Ομόνοια αν έκαναν σωστά την δουλειά τους οι μπάτσοι και εκεί μια χαρά θα ήταν.

Η Καλλιθεα δεν ειναι Ομονοια ομως

8 λεπτά πριν, phanispal είπε

Καλλιθέα η πιο ήσυχη περιοχή. Νέκρα, δεν κυκλοφορεί μύγα.

Ουτε μυγα δε πειραζουμε :D

Δημοσ.

Καλησπέρα, μένω Νέο Κόσμο τα τελευταία 10 χρόνια και δεν έχω δει να συμβαινει ποτέ τίποτα. Έχω ακούσει στις ειδήσεις να συμβαινουν πράγματα στην περιοχή, οσο εχω ακουσει και για την Καλλιθέα, το Μαρούσι, το Παλαιό Φάληρο κτλ. Για μένα είναι μια πολύ καλή περιοχή που αξίζει να μείνεις. Βέβαια έχει μια κάποια διαφορά αν μένεις στο Νέο Κόσμο κοντά στην Νέα Σμύρνη ή στο Νέο Κόσμο κοντά στο ΦΙΞ. Για μένα η περιοχή κοντά στο ΦΙΞ, αν εξαιρέσεις την βαβούρα σαφώς, αξιζει, γιατι πραγματικά εισαι κοντά στα πάντα, απο μεταφορικά μέσα μέχρι εντονη νυχτερινή ζωή και ο,τι μαγαζιά θέλεις + ότι είσαι σε walking distance από κέντρο (Σύνταγμα), γεγονός που θα σου γλιτώσει αρκετά χρήματα σε ταξί κτλ. 

Αν σε βολεύει ο Νέος Κόσμος, εγώ προτείνω να κοιτάξεις γενικά Συγγρού-ΦΙΞ, και φυσικά Κουκάκι, αν και ειναι δύσκολο λόγω airbnb αλλά πάντα κάτι εμφανίζεται..

Γενικά αυτό που λέει και ο φίλος πιο πάνω, να ακούς αυτούς που έχουν ζήσει σε μία περιοχή, και όχι τους απ' έξω. 

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, duende είπε

Ρωσσοποντιοι φουλ..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...